עדכון

yaelma1

New member
עדכון

רק רציתי לעדכן כי לא כתבתי כבר הרבה זמן. היינו בחופש ולא זה לא בגללכן אתן מקסימות אבל רציתי קצת להתנתק לא מכן אלא מהבעיות ולנקות את הראש אז אל תיפגעו ממני פשוט רציתי חופש, ועכשיו אני חוזרת אליכן. אז מה חדש? יש לנו יום נישואין שישי השבוע ונורא קיוויתי שנהיה הורים אבל זה לא קרה אז אני שמחה על מה שיש לי וזה הרבה מאד! בעל נהדר ומשפחה מקסימה אבל חברים שהתחתנו שלושה חודשים לפנינו עשו ברית לא מזמן לבן ה...רביעי ותבינו לבד את ההמשך. אני מאחלת לעצמי ולבעל שנהיה בעזרת ה` הורים ביום הנישואין השביעי. עכשיו תכל`ס: אז סופית הולכים על לפרסקופיה עם שולמן שכנראה ינתח וב4.10 יש לי בדיקה טרום ניתוחית ושבועיים אחר-כך יקבע תאריך הניתוח. שיהיה לי בהצלחה ושוב סליחה על החלק הראשון.

ר ו מ י ה

New member
יקרה../images/Emo24.gif

אין לך מה להתנצל- כל אחת צריכה מדי פעם תקופת "השתבללות", איזשהו ניתוק שיאפשר לנפש להפסיק לחפור במחלה על השלכותיה. אומנם, אנדומטריוזיס זוהי מחלה כרונית והיא תלווה אותנו כל חיינו (אלא אם המדע יתפתח בנושא מתישהו) ולכן אני לא מאמינה בגישת "הבת יענה" , אך אני כן חושבת שלכל אחת יש את התקופה שבה יש צורך להתחפר עמוק בין השמיכות ולא להיות מעורבים.
מזל טוב ענקי ועצום ליום נישואכם השישי- מאחלת מכל הלב שביום הנישואים השביעי ידייכם ו/או רחמך יהיה מלא בפרי אהבתכם
שמחה לשמוע שאת הניתוח יערוך פרופ' שולמן- הוא היה נוכח באחד הניתוחים שאני עברתי וההתרשמות שלי ממנו מואד חיובית. בהצלחה

ha1231

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב ליום נישואיכם

מאחלת לכם הרבה שנים טובות ומאושרות יחד, ואיחולי הצלחה בניתוח הקרב והלוואי שהניתוח הזה יהיה האחרון וזה מה שיגרום להריון המיוחל להגיע, אמן!

../images/Emo49.gif

יעלי, מאחלת לך המון אושר, שמחה וכל טוב. מקווה שבשנה הבאה תחבקי בזרועותייך ילד/ה. בהצלחה בניתוח והלוואי שהמטרה תושג.

galim29

New member
מזל טוב ותהיי חזקה../images/Emo24.gif

יעלה היקרה
אל תתנצלי. בטח לא בפנינו. רק תזכרי שיש לך פה תמיכה ענקית בפורום. קחי את כל הזמן שאת צריכה לנוח ולאגור כוחות לסיבוב הבא. אני מאמינה מכל הלב שתזכו להגשים את משאלתכם להפוך להורים. זה כואב וקשה ומתסכל ואני מאחלת לך מכל הלב שלא תסבלי ככה יותר. קודם כל תתעברי את הניתוח, תתאוששי ויהיו לך כוחות להשקיע בכניסה להריון. זה פרויקט לא קטן.... שולחת לך חיבוק ענקי בינתיים.

גל 4

New member
מזל טוב יקרה ובלי התנצלויות ../images/Emo141.gif

מבינה לליבך יותר ממה שאת מתארת כי אני יושבת ממש לידך באותה סירה כשכל החברות כבר מזמן ילדו כמה... ואני... עוד מדשדשת מאחור מהפרייה להפרייה בין ניתוח לניתוח... אבל למדתי לקבל את "החבילה" למרות שמדי פעם מרשה לעצמי קצת רחמית עצמיים וגם לקחת חופשה מהפורום ומהמחלה לכמה ימים... שבוע - שבועיים וזה בסדר!!! מזל טוב ושימשיך לבוא המזל הטוב ובהצלחה עם הניתוח! שימרי על עצמך.

היי יעל

מזל טוב לרגל יום הנישואים. מי יתן ובשנה הבאה מאמצכם ישאו פרי! שתזכו להמון אושר ונחת אחד מהשני. וזה ממש בסדר לקחת קצת אוויר לנשימה מידי פעם.... אוהבת, רני

yaelma1

New member
תודה מקסימות!

וואו איזה מקסימות אתן. תודה רבה ממש ריגשתן אותי.

מזל טוב ליום הנישואין

לא להתייאש הוא/היא/הם/הן עוד יגיעו אליכם. נשיקות וחיבוקים

מזל טוב יעל ../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

מצטרפת לאיחולים
שמחה לשמוע ששולמן ינתח, את נמצאת בידים מצויינות. שמחה שחזרת

למעלה