עדכון

razgalili

New member
כירולוגיה?? כירולוגיה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כירולוגיה היא שיטת איבחון אמינה? כ י ר ו ל ו ג י ה
שאני אבין נכון על מה אנחנו מדברים - את אומרת שקריאה בכף יד היא שיטה איבחונית אמינה, מדעית ורפואית?
אין לי שום דרך להסביר למה אני חושב שכירולוגיה היא שיטה לא מדעית ולא אמינה. תרשי לי לחזור ולהמליץ על גימטריה וקמעות בתור אלטרנטיבה שהיא לפחות יהודית ונצמדת למסורת העתיקה שלנו במקום להשתמש במסורות של עובדי סיטרא אחרא. ואפרד בברכת חמסא שיבא נענע זנגוויל

יפיפון

New member
../images/Emo2.gifועוד דבר-

זה שזהו פורום ביו רפואי מונע מההורים ליעץ ולהעזר בשיטות נוספות? האם רפואה משלימה היא מילה גסה כאן בפורום?

razgalili

New member
תלוי את מי את שואלת

>זה שזהו פורום ביו רפואי מונע מההורים ליעץ ולהעזר בשיטות נוספות? כמובן שאתם יכולים לעשות כרצונכם עם הילד שלכם. לגבי ליעץ להורים אחרים, תלוי את מי את שואלת. אם את שואלת את מנהלי הפורום אז התשובה היא לא. בשם הנימוס אני נמנע בדרך כלל מלמחוק הודעות בפורום שעוסקות ברפואה לא אלופטית, אבל זה לא משנה את העובדה שהפורום מיועד לעוסק בתחום שנופל עמוק בתחום הרפואה המערבית, ואירידילוגיה, הומאופטיה, רפואה סינית וכתיבת קמעאות פשוט לא שייכות פה. >האם רפואה משלימה היא מילה גסה כאן בפורום? כמו כל מילה גסה, למי אומרים אותה באיזה נסיבות ומה הטון שבו נאמרו הדברים יותר חשוב מהמילה עצמה. אני מאד בעד רפואה משלימה כשזה אומר שהאמא תקבל מסג' מפנק על חשבון קופת חולים. אני מאד נגד "רפואה" משלימה כשזה אומר שמאכילים את הילד צואה.

דודוUUU

New member
ביקום -לצערי בזבוז כסף

גם אנחנו ניסינו 2-3 טיפוליםכשבטיפול האחרון המטפל אמר שהילד נקי ממתכות שבוע לאחר מכן הגיעו בדיקות השיער מארה"ב וגילנו עד כמה שיטה זו לא נכונה-לנו בכל אופן! הילד עם הרעלת כספית ועוד כאלה מתכות אז בבקשה חבל על הכסף

razgalili

New member
בהתחשב ברמות הרגישות של הבן שלך

אני ממליץ בחוזקה שתפנה להתיעץ עם רוני אנטן. יש לה נסיון רב בביצוע דיאטת אלימנציה לילדים אוטיסטים שזו שיטה הרבה הרבה יותר מדויקת מבדיקות מעבדה.

hagithanan

New member
זהירות, טיפולים אלטרנטיביים

אנחנו מרגישים חובה לאור האמור בשרשור, לתאר לכם את השתלשלות נסיוננו בתחום הטיפולים האלטרנטיביים. במשך כ3.5 שנים טיפלנו בבננו (היום בן 9) בשיטות אלטרנטיביות בלבד. התחלנו בקינסיולוגיה, אח"כ הומאופתיה וסיימנו באיזשהו סוג של טיפולי אנרגיה אצל טרונד (בקיבוץ מעברות). בכל הטיפולים האלה היו תקופות קצרות של שיפור והתקדמות (שבדיעבד לא הכרחי לייחס אותן לטיפולים הספציפיים) שבעקבותיהן התפתנו להמשיך ולזנוח את כל האספקט הביו רפואי בו התחלנו לפני שסטינו מ"דרך הישר". כל מטפל בשיטות האמורות טען, בתורו, ששיטתו תטפל בוודאות בבעייתו של בננו מן הבסיס!!, ושיש סיכוי נאה שיירפא. בסופו של יום וברטרוספקט, היתה זו תקופה ארוכה של התדרדרות עמוקה. כאשר התחלנו את הטיפולים הללו היה בננו מוגדר "תפקוד גבוה" והגיע לתפקוד "בינוני-נמוך", כאשר רבים מהתסמינים האוטיסטיים שלו הלכו והחמירו. המסקנה שלנו היא שכל השיטות האלה והמטפלים "מרפאים" למיניהם (אם שיטותיהם אמינות, הגיוניות, דמיוניות, או לא) לא ממש מבינים את הבעייה של ילדינו, ולעתים ממליצים להיסמך על שיטותיהם באופן בלעדי ולחדול מתיסוף חיוני ביותר. לדעתנו הנזק עלול להיות גדול מהתועלת ולעתים אף בלתי הפיך (אנו חוששים שזה בדיוק המצב אצלנו). היום, לאחר כשנה וחצי מאז שחזרנו לטיפולים בתחום הביו רפואי בלבד, שהחזירו אותנו למסלול של התקדמות (לעתים מהירה ומעודדת מאד ולעתים אטית ומתסכלת), אנחנו יודעים בצורה עמוקה שכאן, ורק כאן, בתחום הרפואי, נמצאת התשובה. כל טיפול אלטרנטיבי צריך להילקח ביתר זהירות. הילדים האלה חולים במחלות רבות שהמטפלים הללו פשוט אינם מסוגלים להבין (גם לנו זה קשה להבין). חגית וחנן

למעלה