עדכון

נירית278

New member
עדכון

אתמול פניתי לראומטולוגית שאבחנה את המחלה לפני שנתיים.הגעתי אליה עם כאבי רגליים ונימול בשתי הרגליים. סיפרתי לה שהפסקתי את המטוטרקסט בהמלצת רופא המשפחה שהתייעץ עם רופא בכיר מהדסה.לאחר בדיקתה טענה שאין לי בעית פרקים ואני צריכה להמשיך בירור נוירולוגי הנימולים אינם קשורים לפרקים. ברצוני לציין שהכאבים והתופעות שיש לי הם אותם התופעות מתחילת המחלה. לשאלתי מה הסיבה שהאצבע מתקשה ומתקפלת לי היא טענה שזה בעיית שריר. אני מאוד מבולבלת מתשובתה איך לפני כמה חודשים טענה שהבעיה היא פרקים ועכשיו זה לא. אז מה קיבלתי סתם מטוטרקסט??? ואם הייתי ממשיכה עם התרופה אז כן המחלה קיימת? ברצוני לציין שעשיתי בירור נוירולוגי בתל השומר והרופא טען שהנימוליים קשורים לפרקים. מה עליי לעשות להמשיך לסבול וללא תרופות מפחדת שהמצב יחמיר. אודה לתגובתך המהירה.

נימולים

נימולים בלבד הם בדרך כלל ביטוי לבעיה נאורולוגית - מה היתה האבחנה של הראומטולוג לפני שנתיים ? יש לעיתים דלקות בעצבים במסגרת ביטויים קלינים של מחלות ראומטיות אך לרוב זה מופיע עם תסמינים נוספים של המחלה האם בוצע א מ ג ? האם נבדקו רמות של B12 ? ואכן כדאי שוב להתיעץ עם נאורולוג ?

למעלה