עדכון

רן333

New member
עדכון

זוכרים את השרשור **הזה**? ובכן, נראה שבסופו של דבר לא נגרם נזק כלשהו. בתמונה הנוכחית אפשר לראות את מה שהוא עשה היום. הנחש המדובר, וגם האח שעליו כתבתי **כאן**, התנשלו במהלך סוף השבוע האחרון, והיום קיבלו את הארוחה השניה שלהם.

Itamar Levy12

New member
שמח לשמוע!

לפחות לפי התמונה השניה נראה כאילו הצעת טרף קטן יותר(ביחס לגודל הראש של הנחש נראה כמו עכברון צעיר יחסית ולא בוגר) זה בשביל להקל על הנחש לבלוע את הטרף לפחות בהתחלה?

רן333

New member
מדובר בעכבר בוגר.

אולי הוא מעט קטן יותר מזה שניתן בארוחה הקודמת, אבל אם כן - זה לא ממש בכוונה; זה פשוט מה שיש.

gaichuk

New member
בתאבון!

יש לי את ההרגשה כמו שנכנסים בסוף הסרט להפי אנדינג. טוב לראות שהכל בסדר. להבדיל,יש לך נחשים בתקופת צום (מבחירה) כרגע?

רן333

New member
אכן:

אף אחד מהפיתונים הבוגרים שלי לא אוכל בתקופה הנוכחית. ככה זה אצלם בד"כ.

naja

New member
ניסית להציע להם מופשרים?

ואפרופו מופשרים-מה השיטה שלך להפשיר חולדות בוגרות?

gaichuk

New member
מופשרים זה טוב כשיש זמן ואתה בסביבה

תמיד האמנתי שהפשרה איטית בטמפרטורת חדר הכי טובה והדבר לוקח מקסימום שעה. שעה שלא תמיד יש אותה כשרוצים... החולדה מפשירה לגמרי ונראת כמו חולדה אחרת שהמתת לפני שעה והשארת או שהנחש השאיר לאחר כך. הבעיה נמצאת בהפשרה מהירה. מיקרו נמצא בשימוש אצל חובבים,מים חמים,רדיאטורים,על האש עם שום ושומשום. מה לא? כשעלה הצורך בהפשרה מהירה,שם מתחת לברז עם מים זורמים בחום שלא עולה על בלתי נסבל לידיים שלנו. אפשר גם במקלחת...

naja

New member
או כשאין ברירה.....

לצערי, מסיבות לוגיסטיות, אני נאלץ לעבור מגידול מכרסמים לקניה והאכלה במופשרים. אתה בטוח שתוך שעה חולדה בוגרת מופשרת לגמרי?

omerzi

New member
לעכבר לוקח 4 שעות להפשיר בחוץ

אז אני לא חושב שלחולדה יקח שעה אחת.

gaichuk

New member
קצת נסחפת...

מה שגורם לעכבר/חולדה להפשיר יותר זמן זה המים. אם אתה מקפיא את החולדה כשהיא יבשה,ההפשרה הרבה יותר מהירה. אולי עכשיו כשקצת קר זה לוקח יותר זמן אבל בקיץ חולדה בוגרת מופשרת לגמרי תוך שעה.

omerzi

New member
למה הגזמתי?

זו עובדה. בחורף לוקח להם להפשיר 4 שעות בקיץ אולי שעה פחות.

Itamar Levy12

New member
מניסיוני

בקיץ לחולדה בוגרת על עדן החלון לקח שעה וחצי+- ולעכבר 40 דק'. בחורף עכברים אני שם בשקית ועל המסך של המחשב לשעתיים וחולדות אני מפשיר בתוך מים(את החולדות בשקית ואז במים) חמימים. .

kingsnake

New member
אני לא הייתי רוצה....

להפשיר חולדה או עכבר על המחשב בחורף אני פשוט סבלני ומחכה את הזמן שצריך בזמן שזה על עדן החלון ואז מחמם קלות... וגם לא הייתי מחכה שעה וחצי כי זה מה שנאמר אני הייתי מחכה יותר רק כדי שהוא יהיה מופשר לגמרי...

Itamar Levy12

New member
כנראה אתה לא מבין

בטווח הזמנים שנתתי העכבר/החודלה מופשרים לגמרי. בזמנים שאתה אמרת הם כבר מתחילים להרקיב.

רן333

New member
עדיין לא.

אני חושב שאתן להם עוד 1-4 ארוחות חיות, ורק אז, בהתאם לתגובות שלהם, אחליט להציע עכבר מופשר. בד"כ, אני מוציא את החולדות מהמקפיא, ומניח אותן בתוך שקית במרפסת למשך מספר שעות. כשקר מאוד בחוץ, או כשאני רוצה הפשרה מהירה מהרגיל, אני לוקח דלי עם מים חמים, מכניס את החולדה/חולדות לשקית ניילון גדולה, ומניח את השקית הזו בתוך דלי המים. בכל מקרה, לפני ההגשה לנחשים אני מחמם את החולדות חימום קל מול תנור חימום.

למעלה