עדכון-

Spectrum

New member
עדכון-

בקרוב טוויסטד רקורדס מציגים מטאל שרון ויאנגר ברודר אלבומים חדשים. זה אמור לצאת אמצע\תחילת 2006. יאנגר ברודר הכי טובים שיש היום בתעשייה לטעמי, שמיעת שלוש טראקים חדשים מהאלבום שקיבלתי בימים האחרונים מביאה אותי לעדכן אותכם שיש בהחלט למה לחכות, אם אהבתם את הקודם... את הבא תואהבו אפילו יותר. מטאל שרון הם מרב פרפל אקה איט סטאטיק, אוזריק טנטקלס וסיימון פוספורד. את זה עדיין לא שמעתי מלבד טראק אחד וגם בקשר לזה אין ספק שמתבשל שם משהו חזק ביותר. ליל מנוחה

X Ripper

New member
טויסטד כרגיל יגידו תחילת 2006

ויוציאו את זה אמצע 2007 עד היום האלבום של flexitones לא יצא והתאריך המקורי שלו היה אוגוסט 2004

Spectrum

New member
כן זה ידוע...

זה מראה על הפריחה של הלייבל הזה זה בעיקר בגלל סיבות שיווקיות. נקווה שהפעם הם יעמדו בזמנים.

Mike A

New member
לא נראה לי קשור

מה לעשות, טוויסד הם אחד מהלייבלים הכי מוכרים. בטח המנהלים יותר עסוקים בלעשות מוזיקה מאשר לנהל את הלייבל

בפסייריביוז האחרון דאמיון ערך ראיון

עם סיימון (לא פ' ולא ה') מטוויסטד והוא מדבר על הנושא הזה וזו באמת הסיבה פחות או יותר

Spectrum

New member
?

א. ניראה לך שהוא יגיד שהסיבה העיקרית היא כסף? ב. יש לו מנהלים והוא לא עוסק בעינייני המינהל של הלייבל ג. זה לא המקום לדבר על זה...

Mike A

New member
זה לא סיימון פ

זה איזה סיימון אחר, שכן עוסק במנהלה שם. לפי מה שאני הבנתי בכל אופן.

X Ripper

New member
אפרופו מרב פפלר הגאון

כדאי לבדוק את הדברים הבאים נוסף לאיט סטיק: Flexitones-פרוייקט שלו ביחד עם וויל וייט מהרכב הביג ביט Propellerheads Hi-Fi Companions -פרוייקט שלו ביחד עם סטיב ג'וליף מהרכב האמביאנט טנג'רין דרימס(הרכב שעשה אמביאנט עוד בשנות השיבעים לצד מפיקים כמו בריאן אינו)

למעלה