עדכון

ירקי

New member
עדכון

מירבי שלום מה נשמע? רצתי לשתף אותך אני ומיכאל החלטנו לספר לכל המשפחה על התהליך וההריון(שבוע 33) לאחר האירוע משפחתי בכדי לא לערבב שמחה בשמחה. שבוע שעבר עדכנתי את מקום העבודה כולם בהלם אבל באחלט שמחחחחחחחחחחים בשמחתי. השבוע סיפרנו לחלק ממשפחתו של מיכאל היו הרבה דמעות אושר, שמחה גדולה ועצומה שלא תארתי לעצמי. יום אחרי ספרנו לחלקון קטן במשפחתי פשוט לא יאומן כולם בהלם ומאושרים אבל זה לא הסוף יש עוד במשפחה הקרובה שעדיין לא שמעו כמו למשל אבי והורים של מיכאל, החלטנו לאסוף כל משפחה בנפרד ולספר. אז ביום ראשון בבית אבי ויום שלשי אצל אחות של מיכאל. עד אז להיתראות

מירבי*

New member
ירקי אהובתי../images/Emo24.gif

אני שמחה שהחלטתם לספר כבר עכשיו, אין לי ספק שהתגובות שתקבלו יהיו מפרגנות ומרגשות. חשוב להוריד מעצמכם את העול הכרוך בהסתרה, מה גם שלא עוד הרבה זמן אי אפשר יהיה להסתיר יותר, כשיגיע הנסיך כולם כבר יראו ועדיף שיהיו מוכנים לזה קודם. אני בטוחה שגם אצלכם יש הקלה גדולה מכך ששיתפתם את בני המשפחה. דיברתי אתמול עם זיוה והיא מקסימה אמיתית, מרגישה טוב, מחכה ללידה ונרגשת מאוד בשבילכם. נשיקות.

מירבי את יודעת

שההסתרה זה חלק מהעניין...... אני חושבת שהשיקול לבחור בלהסתיר או לא נובע מחששות כבדים שהכל ילך חלק ובלי בעיות. ולדעתי, יש לשתף את המשפחה הקרובה בלבד כשמתחילים בתהליך וזאת על מנת שיגלו הבנה במקרה של שינוי בהתנהגות עקב התהליך וכל מה שכרוך בו. ורק לקראת הסוף אפשר להתחיל לטפטף למשפחה המורחבת ולחברים/ות , זאת דעתי האישית ... כי באמת למי יש כוח להתמודד עם שאלות וכו'....

מירבי*

New member
להסתיר או לא

אני חושבת שאין תשובה אחת נכונה בעניין הזה, כל זוג מתמודד עם דברים אחרים בתהליך ורק הם יודעים אם העובדה שיידעו את הסביבה תסייע להם או תכביד עליהם. אני מבינה לחלוטין את החששות..את הלבטים, עם זאת אני מאמינה שברגע שמשקיעים אנרגיה רבה בנסיון להתחמק מהאמת, עדיף לספר ולהתמודד עם העובדה שכולם ידעו. לגבי מתי- אספר לכם סיפור, לפני שנה נולד תינוק מקסים לאחד הזוגות שלי, הזוג בחר לא לשתף אף אחד בתהליך וזה כולל את משפחתם הקרובה ביותר, אחיות, הורים וכו...שעה לאחר הלידה ישבתי עם האמא והתינוק בחדר בבית החולים, היא ביקשה שאשאר איתה ואתמוך בה בזמן שהיא מצלצלת לאחיות שלה ומבשרת להם שלפני שעה נולד להם ילד, ההלם היה כל כך גדול, היו שם תגובות מגוונות, למעט תדהמה גדולה היו שבכו, כעסו, לא האמינו...אחרי שסיימה את סבב הטלפונים אמרה לי האמא שהיא חושבת שהיא עשתה טעות בכך שלא סיפרה קצת קודם. אני אישית מאמינה שצריך לספר, התהליך הזה כל כך מורכב ולעיתים נוח מאוד שאפשר לשתף, להתייעץ ולבקש נחמה מהקרובים ביותר.

ירקי

New member
אושר

מירבי היי
אין ספק שיש הקלה לאחר שמספרים, אבל אומרים שכל הדבר הסמוי מן העיןחמסה| יש בו בברכה ולכן לא סיפרנו. לכן מיכאל רצה לספר רק עם הולדת הילד
, רק לאחר שכנועים הסכים שנספר. שבוע שעבר נסעתי לטיול
לים המלח מהעבודה, כך שהוא היה במקום חזרתי עם כוחות מחודשים לספר לכולם, להכין את החדר, אתמול נסענו אני מיכאל והילדים לראו חדרי ילדים איזה התרגשות ואהבה
הם רוצים לבחור הכל איזה כיף אדיר. ואיזו פנדקאית
יש לי מדהימה מקסימה
אחראית מתוקה
מה היתי עושה בלעדההההההה
היום אני נפגשת עם כל משפחתי להרמת כוסית לראש השנה ואנו נספר לכולם. להתר' בעדכון הבא
.

מירבי*

New member
אושר גדול../images/Emo23.gif

ירקי, ההודעות שלך מאוד מרגשות. אתמול ראיתי את זיוה המקסימה במפגש הפונדקאיות, הבחורה הזאת פשוט קורנת, כל כך גאה בהריון הזה, בסבב שעשינו שבו כל אחת מספרת באיזה שלב היא נמצאת, זיוה סיפרה על ההתרגשות שלכם מהלידה הקרובה, על הציפיה, על הקשר החם שנוצר ביניכם וגם על זה שהיא מוזמנת אליכם לראש השנה, הבנות הקשיבו לכל מילה שהיא אמרה ונתנו לה הרבה פרגון ואהבה. ירקי אני מחכה לשמוע איך עבר השלב של לספר למשפחה שלך, אני בטוחה שיש אצלך הקלה עוד יותר גדולה עכשיו. נשיקות

יווווווווווו כמעט כמונו

אנחנו ב- 36 ועדיין לא שיתפנו אפ'חד מהמשפחה המורחבת... וכן במקומות העבודה שלנו........ כמובן שזה בטיפין טיפין כולם בהלםםםם טוטאלי! ההורים יודעים כמובן וכן האחים והאחיות שלנו. אנו עדיין בלבטים כיצד לספר ... כנראה שנשב לעשות טלפונים רק כדי להזמין ל ברית בעזרת השם . מצב עדין ורגיש,,,, צריך לדבר עם המורה של הבכור... הוא משגע אותנו ומתאפק שלא לספר בבית הספר שאוטוטו יצטרף אליו אחר קטן. יש לכם רעיון כיצד לספר ??

עָנת

New member
"רק על עצמי לספר ידעתי"../images/Emo132.gif

אצלי,כל המשפחה+החברים הקרובים יודעים על ההריון,כבר מתחילתו
אני לא ראיתי שום סיבה להסתיר את עובדת ההריון,במיוחד מעצם העובדה שכולם ידעו על הקושי שלי בהבאת
לעולם,וכן על חלום"הרחבת המשפחה",שלא טרחנו להסתיר .

אני שמחה בשמחתכם

אצלנו.. לא מספרים עד שעוברים מינימום את השליש הראשון ולא רק בשל החשש מעין הרע אלא מכיוון שרק אחרי השליש הראשון אפשר לנשום קצת לרווחה . אז קל וחומר שבהריון כזה עדין ורגיש . אבל זאת דעתי האישית. אצלנו מעטים מאוד האנשים שיודעים ומודעים לזה...ונראה לי שזה יקרה רק אחרי שהפספוס יגיח ונצטרך להזמין אנשים לברית... בעזרת השם . רק שיגמר בשלום אמן.

למעלה