עדכון

Mנטה

New member
עדכון

לפני כמה זמן התלוננתי פה על בחור אחד שמעצבן אותי בטירוף ונתתם לי כל מיני עצות. אחת מהן היתה העצה הרגילה של "תבדקי מה הוא מזכיר לך בעצמך.... וכו'". התעצבנתי גם על העצה הזאת אבל באין מנוס החלטתי ליישם אותה והנה, פלאי פלאים (או שמא קלעים) הענין עבד. אני מרגישה שהרווחתי ידיד. אמנם יש לו חסרונות וכל זה, אמנם הוא לא יהיה ידיד נפש, אבל הוא בהחלט ידיד טוב וזה נחמד. וגם - כמובן האקסטרא, התגברתי על משהו עם עצמי. אז תודה

Mנטה

New member
המממ.............

רק כשאין ברירה
תראי דוגמה. אני באופי שלי יכולים להרגיז אותי ולעבור אצלי גבולות כל הזמן בטירוף עד שיום אחד אני חוטפת את החלסטרא ולא יכולה יותר ומתחילה לכעוס על כל שטות, אבל לכעוס מאוד, בטירוף, כעס לא אפקטיבי ומאוד לא נעים. התכונה הזאת שלי הרסה לי די הרבה בחיים. פסיכולוגיזציה של כל זה ממש לא עזרה ולא תעזור גם כן, ניסיתי די הרבה לתקוף את הענין בשיטות האלו, אבל זה ממש חסר טעם. זה רק מעצבן יותר. מצד שני, היום עשיתי אימון אנרגטי שאחד החלקים שלו היה ללמוד לצעוק שלא מתוך כעס, אלא פשוט לכעוס כדי לסמן גבול ולהוציא סוג של אנרגיה מתוכי, בעבודת זוגות. זה היה מאוד מאוד מאוד קשה בשבילי, כי היי, אני כל כך נחמדה וכל זה שאני בחיים לא צועקת
היה לי קשה בטירוף. אבל בסופו של דבר הצלחתי ואני בטוחה שלהתאמן על דברים כאלו יכול לעזור הרבה יותר. אז את יודעת, כל אחד והדרך שמתאימה לו אני מוצאת שהפסיכולוגיה כיום כבר לא מתאימה לי אבל אני שמחה להודות (תרתיי משמע) שהעצה שלך עזרה

Mנטה

New member
הוא ממשיך לנסוע אתי פעם בשבוע

לקורס, אבל זה נהיה קטע נחמד כזה ומצאתי את עצמי מזמינה אותו שיצטרף אלי לכל מיני בילויים אחרי זה, לפני שבוע הלכנו לים ביחד והיה ממש נחמד. אני עדיין מוצאת את עצמי לפעמים ביקורתית מדי אבל משתדלת להיות יותר רגישה ולעבוד עם עצמי תו"כ.

Mנטה

New member
אה ועוד משהו

נזכרתי שאז נורא עצבנו אותי האיחורים שלו, הטריפו את דעתי. אז הודעתי לו שאם הוא לא יהיה שם כשאני שם, אני נוסעת בלעדיו ומאז הוא מגיע לפני
זה היה קל יחסית, כי התחלנו לנסוע בבוקר מוקדם במקום בערב שלפני, ואז יש לי סיבה שאני לא רוצה לאחר וכו'.

למעלה