עדכון
המחשב בבית חזר לפעול, אבל זו לא חוכמה, האיש חזר הביתה... איכשהוא תמיד כשהוא נוסע המחשב מתעצב ומוצא לעצמו בעיות להתמקד בהן, ולא תמיד אני מצליחה לסדר את זה. ולדברים באמת חשובים: רוני
עד לפני חודש וחצי היא היתה באחוזון החמישים מבחינת משקל ובבדיקה של לפני יומיים התברר שהיא ירדה לאחוזון ה-25. לא משהו שצריך להדיר שינה מעינינו אבל בהחלט משהו שיש להתייחס אליו. הרופא אמר לערבב לה דייסה לאוכל (oatmeal או rice cereal) ולא לתת לה כרגע לשתות מים אלא רק פורמולה, כלומר שאם היא כבר תשתה משהו אז שזה יהיה עם קלוריות. היומיים האחרונים היו ממש טובים מבחינת אוכל : ביום שני יצאתי מהעבודה מוקדם והלכתי לישון צהריים (!) מה שאיפשר לי להישאר ערה עד מאוחר ולבשל. בישלתי הודו עם ירקות וטחנתי בבלנדר הרגיל עם הרבה נוזלים (תודה עדי !) והכנתי הרבה צנצנות וגם הקפאתי (אני חייבת להגיד שזה נראה לי די מגעיל (אני לא אוהבת הודו)). ליתר בטחון שלחתי אותה למעון גם עם אוכל של גרבר, אבל לשמחתי היא העדיפה את האוכל של אמא
. אז ביומיים האחרונים היא אכלה בבוקר במעון פירות עם דייסה ופורמולה מעורבבים, ובצהריים חיסלה שתי צנצנות של האוכל הביתי, ואחה"צ בבית בנוסף ליניקה היא אכלה גם פרי. לפני השינה ערבבתי כף של שיבולת שועל בפורמולה והיא אכלה את זה בתיאבון. בעוד חודש וחצי יש לנו בדיקה נוספת אצל הרופא. תודה למי שהגיע עד לכאן...
המחשב בבית חזר לפעול, אבל זו לא חוכמה, האיש חזר הביתה... איכשהוא תמיד כשהוא נוסע המחשב מתעצב ומוצא לעצמו בעיות להתמקד בהן, ולא תמיד אני מצליחה לסדר את זה. ולדברים באמת חשובים: רוני