עדכון

מ ט ר נ ה

New member
עדכון

שבוע לא הייתי פעילה בפורום. האמת, הייתי קצת בטראומה .למי שלא זוכרת אני עם הריון מחוץ לרחם. אז לפני שבוע קיבלתי זריקה בבית חולים כדי להוריד את ההריון וכל חמישה ימים אני אמורה לעשות בדיקת דם כדי לראות שהבטה יורדת ל -0. בינתיים בבדיקה של היום יש לי בטה 1600. צחוק הגורל - 1600 בטה וזה לא משמח אותי
בקיצור אני עדיין לא התאוששתי לא פיזית ולא נפשית. אבל אני מציצה בפורום כל יום ומתעדכנת. בהצלחה לכולכן!

סנונית 1

New member
קבלי ../images/Emo24.gif לעידוד

מקווה שתתאוששי מהר ושההריון הבא יהיה בריא וארוךךךךךךךךךך. בהצלחה.

היי חמודה...

קבלי המון חיזוקים וחיבוקים ממני... גם אני חשבתי פעם שאפסה תקווה...אבל לא...תקווי לטוב ותדעי שזו רק תקופה רעה שחולפת.... שהריון הבא יהיה מוצלח וטוב אמן!!!

יולי 154

New member
חיבוק לעידוד ../images/Emo24.gif

אני מכירה את זה. לי היה הריון כימי וגם חיכיתי שהבטא תרד ולא יהיה צורך בגרידה. מקווה שהבטא תרד מהר והכל יחזור לקדמותו וההריון הבא יגיע מהר ותקין וארוך... בהצלחה!

איזה סיוט זה משתתפת בכאבך

זו בטח הרגשה נוראית להסתובב עם בטן מלאה ולחכות שתתרוקן. גם אני בהפלה האחרונה לקח יומים מרגע הגילוי שאין דופק ועד להפלה עצמה והיה לי הכי קשה לגעת בבטן ולדעת שכבר מת שם ועוד מעט יוצא משם. אבל אני חושבת שעדייף שייגמר טבעי עד כמה שאפשר מאשר התערבות חיצונית והרדמה. אבל אין בררה, אלו החיים ונעבור את זה. בשביל קיים הפורום וגם הבעל, צריך להסתכל קדימה. זה יבוא.

מעין26

New member
מטרנה יקרה, מעודדת אותך ושולחת

לך חיבוקים. זה נורא עצוב וקשה לעכל. אני מקווה שבמהרה הכל יסתדר ותוכלי לחזור למירוץ.

נעמולה

New member
../images/Emo24.gif גדול לעידוד

אין תרופה טובה מהזמן...קחי את הזמן, אל תמהרי לחזור לשיגרה, היא לא בורחת לשום מקום. אני בטוחה שבפעם הבאה יהיה הריון שלם, מלא, בריא, משעמם, ואפילו נשמע אותך מקטרת על הקשיים שבו. אמן!!!!

למעלה