עדכון

shellyland

New member
עדכון

אתמול זה עבר כל גבול, אחרי שנתבקשתי ממנה במפורש לעבוד בלילה עד 2:00 ולבוא שוב למחרת בבוקר בשעה 9:00 לפגישה שהיא קבעה לי למרות שאמרתי לה שבימי שלישי בבוקר אני לא יכולה. אחרי שבכיתי לילה שלם החלטתי לעשות מעשה, ואני מחפשת אפשרויות אחרות. או שאגלה שמה שיש לי זה בעצם הכי טוב שיש כרגע או שאמצא משהו יותר טוב.

dana2909

New member
זה נראה הדבר הכי טוב בשבילך

על פניו. אבל מה אם זה בדיוק מה שהיא רצתה.. להתיש אותך עד שתברחי. לכל בוס יש בוס מעליו, אין מישהו שאת יכולה להתלונן עליה בפניו? זה כבר לא אנושי מה שהיא מבקשת. אולי לבקש לשכור עוד מישהו שיעזור לך בחצי משרה או משהו. אבל אם אין שום פתיחות אליך והליכה לקראתך נראה שלעזוב ולחפש משהו יותר טוב זה הפתרון הכי טוב.

מוגג

New member
לא נראה לי כל העניין הזה

זזה ששלי צריכה למצוא לעצמה עבודה טובה שבה מעריכים אותה כראוי, זה דבר אחד. אבל, גם צריך לטפל בבוסים מתעללים שכנראה מתרבים על פי פורומאפי. יש גם בשוק החופשי פקודות בלתי חוקיות בעליל, אין דרך להתמודד איתן? שלי, אני מאחל לך שתמצאי עבודה כערכך ולבוצית אני מאחל שתגלה כי אינה מסתדרת בלעדייך.

shellyland

New member
אני חייבת להתוודות ולומר

שזה חלק מהעניין. יש בי משאלה כמוסה שהיא שתתבץ כשתשמע שאני עוזבת, כעין "מגיע להם" כזה, "שיראו שהם לא יכולים בלעדי". אני יודעת שזה ילדותי ושבסופו של דבר אני מענישה רק את עצמי ולא אותם, אבל אחרי התפרצות הככיש היתה לי ביום שני בליה החלטתי שבאמת שום עבודה לא שווה שאני אבכה בגללה ובטח שלא שאני אתחיל לערער בערך העצמי שלי, כמו שקורה לי הרבה לאחרונה. כמו שמוסקט אמרה - לפעמים עצם החיפוש נותן כח ואולי אני בעצם אבין שמה שיש לי זה הכי טוב שאני יכולה להשיג כרגע ואלמד להסתפק בזה. יש לי גם פנטזיה כזאת למצוא עבודה זוטרה, בלי אחריות ובלי הגדלת ראש, כזאת שאני יכולה לסגור את המשרד בחמש וללכת הביתה, אבל אני יודעת שזה רק בגדר הפנטזייה ושאני לא אחזיק מעמד במקום כזה הרבה זמן. שלא לדבר על השכר הזעום שמלווה כאלה תפקידים. מצד שני, יש בי גם חלק (זה שבא מפולנייה) שמאוד לא קל לו להתמודד עם התבוסתנות הזאת ושמקווה שאני אלמד לחיות עם ה-abuse התעסוקתי הזה ושהוא יחסל אותי לפני שהוא יהרוג אותי.

shellyland

New member
מה כביש? איזה כביש?

זה היה בכי והוא בכלל היה הלילה. ולדנה - זה בדיוק החשש שלי, שלא נותן לי לעזוב בלב שקט. זה שאולי הכל הוא חלק מתכנית-אב גדולה ורשעית נגדי. פרנואידי? אולי, אבל אני כבר לא יודעת מה לחשוב. נגמר לי השכל.

jahnon

New member
משפט חכם אומר

שזה שאתה פרנואידי זה לא אומר שלא רודפים אחריך.....

הבוסית כנראה לא תשתבץ אם תעזבי

אבל היא תצטרך לדאוג להכשיר עובד/ת חדש/ה במקומך וייקח זמן רב עד שיגיע/תגיע לרמתך. אני מניח שלא תקום בקרוב איזו תנועת סרבנות מתאימה, אך בינתיים אני ממליץ לך לגשת לפורום "להדליק אור בעבודה" שאולי יוכל לעזור לך.

למעלה