עדכון

asaf732

New member
עדכון

לאחר שהודעתי לד"ר שהתרופה שהוא הביא לי ה"אדרונקס" מעייפת ומפילה אותי לקרשים ,וכל זה לאחר 4 ימים. הד"ר המליץ לי בדיוק את מה שרציתי בהתחלה ולא קיבלתי ממנו "ריטאלין" כולם לוקחים אותו וזה עובד לא רע. נקווה לעתיד טוב יותר. אסף.

asaf732

New member
אני לא ממשיך ,ניסיתי

וזה נכשל אני עובר לריטאלין.

nu shoin

New member
חשבתי שצריכים לחכות בערך שבועיים

עד שהתרופה מתחילה לעבוד. עד כמה שידוע לי גם אמורים להתחיל במינון נמוך ולהעלות אותו בהדרגה. אולי פשוט התחלת במינון גבוה מידי? 4 ימים נראה לי קצת מהר לא? מצד שני עדיף כנראה שתבדוק קודם כל ריטלין שנחשב ליעיל יותר מתרופות אנטי-דיכאוניות. קח בחשבון שריטלין משפיע הרבה יותר מהר אבל עדיין בהרבה מקרים לוקח זמן למצא את המינון הנכון. אז תן לעצמך קצת זמן... בהצלחה.

28איילת

New member
בטוח שצריך בהדרגה

הרופאה הסבירה לך? ובאמת לוקח קצת זמן עד שזה עובד. מוזר. טוב, יכול להיות שהיו לך תופעות שנחשבות לקיצוניות, אני בטח לא רופאה.... בכל מקרה בהצלחה עם הריטלין, יכול להיות שבקרוב אצטרף אליך, רק שלי צריכים לשלב גם תרופה לדיכאון עם זה, ומסתבר שזה לא פשוט בכלל....

asaf732

New member
תופעות קיצניות

אם היו לי בעיות בשינה זה היה עוד נחשב לתופעות לוואי. אבל 4 ימים שאני לוקח כדור ונופלת עלי תרדמה וכל מה שאני רוצה זה לישון , וגם כשאני ער אני עדיין נראה מרחף. זה גם הימם את הרופאה שאמרה לי ישר להפסיק עם האדרונקס והמליצה לי עי הריטאלין. אסף.

28איילת

New member
אני מקווה שיהיה לך טוב

עם הריטלין, יכול להיות שגם אני מחליפה תרופות!!!! בכל מקרה תמשיך לעדכן. בהצלחה

kniaper

New member
לא מכיר את התרופה הזו

אבל, לפי מה שאני יודע תרופות מהלהקה הזו מתחילות לפעול רק אחרי שלושה שבועות ובינתיים משגעות את המשתמש עם כל מיני תופעות לוואי קיצוניות שמפגש פנים אל פנים עם הקרשים היא אחת מהן ולכן בכל מקרה מתחילים עם זה בהדרגה. אבל, כמובן, רק הפסיכיאטרית יכולה להחליט איתך מה טוב בשבילך וטוב שאתה מנסה ריטלין גם כי ידוע שזה עוזר וגם כי על הטיפול בריטלין יש לך יותר שליטה אז שיהיה בהצלחה

למעלה