עדכון...

איזה שיר...

חמוד!!! ואגב סטטה אני גם רוצה להיות אחותך...מה דעתך?? והנה תמונה..מאוסף התמונות שהולך וגדל...

Digi Lista

New member
איזה כיף לי!!!עוד אחיות../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

אני בעד(הילה,ראית איך הצטרפו למשפחה שלנו עוד כמה אחיות?
)... ואם מדברים על אוסף שהולך וגדל...(בשישבת הזה אספתי 600 תמונות!560 של דיג´ימון מסתבר ו40 של דברים אחרים-כמו מדאבוט,חלק מהתמונות יכנסו ממש בקרוב לגלריות השונות כדי שלא רק אני אהנה
)...אז הינה תמונה משלי....(מהאוסף,לא מהכישרון ציור שיש לי...)

יאקומו

New member
לצערי אני צריכה להפחית בתמונות שלי

אני מכינה בעצמי תמונות ב"צייר", וזה יוצא יותר מאלף מגבייטים!!!! אז אני צריכה להפחית בכמות התמונות... שלא לדבר על זה שאחותי ואחיי שם מתשמשים במחשב...

זאת לא בעיה...

יאקומו את צריכה לפתוח את התמונה שעשית ב"צייר" ואז לעשות שמירה בשם ונכון יש שם למטה מין חלון קטן שאת יכולה לשנות שם את ההגדרות אז תלחצי שם על הכפתור שמצביע למטה ואז תחפשי jpg או jpeg ואז תלחצי על זה ואז תשמרי כרגיל וכשתלכי לאיפה ששמרת את זה את תראי שזה בקובץ jpg שזה קובץ יותר קטן מbmp שזה בעצם קובץ של צייר...ואז אם זה יהיה מספיק קטן תוכלי לפרסם בפורום...אה ותודה לטלי..{סטאר..} שהסבירה לי איך עושים את זה...

Digi Lista

New member
גם אני מתחלקת בירוחם...

ולי ולאחים שלי יש הסכם- אני מפוצצת את המחשב בתמונות והם בתמורה יכולים לא להוסיף כלום אם הם לא ממש מוכרחים(אחד בן חמש ככה שזה לא כול כך אקטואלי לגביו,אבל גם הוא גולש באינטרנט- בערוץ הופ,או משחק משחקים)זה מה שנקרא חלוקה הוגנת(...
), ועכשיו ברצינות- אני מתחלקת עם האחים שלי(ולפעמים גם עם אימא שלי כשיש לה כוח לשבת מול ירוחם הבוגדני...)אבל יש לכול אחד את הדברים שהוא אוהב,אני אוהבת תמונות(הפתעה!
)וכשצריכים תמונה לעבודה נחשו מי המומחה...(ויש לי על כול דבר שרק תעלו על דעתכם,לפחות מבחינת תמונות מצויירות ולא חיוניות אך יפות,אם תירצו פעם משהו מיוחד לעבודה תשאלו אולי יש לי...)

יאקומו

New member
באמת? אני אנסה...

הנה משהו שאני הכנתי... אני יודעת שהוא לא מי-יודע-מה, אז בבקשה, לא לקטול אותי בתגובות...

יאקומו

New member
מה עם העצומה של הדיסיקים?!

כבר חודשים היא סתם באתר הזה! יש מספיק חתימות? וד"א: יש לי עכשיו גשר... היום שמו לי...

Digi Lista

New member
שאלה טובה...

צריך עוד הרבה חותמים,אני השבוע נכנסתי מהבית ספר וחתמתי(כי אי אפשר לחתום פעמיים מאותו המחשב,חבל הייתי חותמת 17 אלף פעמים ויותר...
),אבל צריך עוד והרבה,הייתי ממש שמחה אם היו חותמים גם אנשים שלא אוהבים דיג´ימון אלא שיש להם לב רחב והם מוכנים לעזור...וכמובן שכול מעריצי דיג´ימון בארץ יחתמו(ויש הרבה!!!).

DigiCat

New member
....נראה לי שהעצומה שווה לת*ת...

סליחה על הביטוי... אבל לפי מה שאני רואה אתם לא מפרסמים אותה ולא חותמים ומחתימים אחרים!!! יאללה אנשים לעבודה! הופ הופ הופ!!! אהההה! חזרתי ולא תעצרו אותי!!!!

Digi Lista

New member
עדכון...

גירסה שתיים של "הפיק לסוכות" במאמרים,עכשיו אפשר לעבור להמשך שמורפיה עשתה ולסיים כבר עם סוכות לגמרי כי אממ...חנוכה יותר קרוב(כן,בטח...תלוי מי מסתכל...). פיק הרשעים ישורשר לכאן כדי שנמשיך אותו(כי אם לא אני ממשיכה אותו לבד,אני מתה עליו!!!). צריך להמשיך עם המילון ועם תחרות הדיג´יכלים(שלא בדיוק מתקדמת בגלל חוסר שיתוף פעולה...). המשחק "דברים שלא ידעתם על...דיוויס!"במאמרים...(יאקומו,יאקומו,יאקומו...). נייקו התחילה פיק ואתם מוזמנים להמשיך(מוזר,הא?...) עדיין דרושים כאלה שיסבירו על הקלפים(סדרות,רמות,גדילות לפי הקלפים וכו´)וכאלה שיסבירו על משחקי המחשב- אם זה מתאים לכם- אני אשמח שתתחילו לכתוב!!! גם את תקצירי העונה השלישית אפשר לשים(זה יכנס למאמרים)... כול דיון שבא לכם להעלות-תעלו(אני חוששת שהכחול שמופיע המון כאן מסמל יובש...). רציתי להגיד ברוכים הבאים לשני החדשים שהצטרפו ביומיים האחרונים,אני מקווה שתיהנו כאן!
רציתי באופן מיוחד להגיד שוב כול הכבוד לטלי(סטאר פאמל)על ה703 בפסיכומטרי!(למה אני תמיד האחרונה לדעת מה הולך?...כן,זה אישי נגדי...) יש שרשור תמונות שכולן יכנסו ממש בקרוב לגלריות-תמשיכו לשרשר,הכול באמת יכנס בסוף!(והקנאה שלי תהרוג אותי בסוף...או שלא אני לא מתה כול כך מהר...
). רציתי להגיד עוד משהו אבל עזבו זה לא במקום. שיהיה לכולנו מעניין כאן השבוע!(מזמן לא היה שרשור ספוילרים...)

סטטה!!

דבר 1 איך שסידרתי את הפיק בסדר?? דבר 2 אני אמשיך את הפיק על הרשעים ברגע שהוא ישורשר לכאן...

המשך לפיק המרושעים...

"אז אחרי שהפחדנו אותם מה נעשה??" שאל דמהדווימון... "ובכן....נלך להפריע את מנוחתם של אוהבים צעירים ומתוקים..."הציע אימפמון וההצעה התקבלה..."אבל איפה יש זוגות מאוהבים??" שאל מומימון..."בפארק.." אמרו כולם..כל רשעינו המרושעים הלכו לפארק ושם כמו שהם חשבו ישבו המון המון זוגות מאוהבים.. "איזו הפתעה מחכה להם..."גיחך מיטויסמון.."הפתעה מאוד מאוד חמה.."גיחך גם אימפמון.. "תנו לי להיות ראשון..אני רוצה להיות ראשון.."קפץ דמהדווימון.."טוב נו.." אמרה ארוקנימון...

Digi Lista

New member
יופי ווילו!.

אז מי מתכוון להמשיך עכשיו?יום שלם רק שרשור ברוכים הבאים,בושה!

Digi Lista

New member
מי ממשיך עכשיו?...

חבר´ה יבש כאן,אולי נתחיל להמשיך(ניסוח גרוע...)פיקים,משחקים,מילונים...בחיי הפורום יסגר בסוף!!!

יאקומו

New member
אני!

דמידווימון עף מהר לזוג הראשון שראה, הם היו באמצע... מזמוז (???, אחרי הכל זה פארק...) הוא התחבא מאוחרי שיח, והתגנב בשקט בשקט אל הזוג, הוא סימן לחבורה לחכות, ספר עד שלוש וקפץ על השיער של האישה והתחיל לצווח!!! החבורה מיהרה להפחיד את שאר הזוגות, ועד מהרה כל הפארק התמלא צרחות אימה: "תורידו אותו ממני!", "אני רוצה את אימא!", "הצילו!!! ערפד!!!"...

למעלה