עדכון...

yamato ishida

New member
מממ.. נראה לי שזה אחד האחרונים שלי

אני לא בטוחה... וזה אחד האחרונים להיות

yamato ishida

New member
ספיישל!!

סיפור+תמונה!!!!!!!
- קן
1- מאט |בלונד2- טי קיי
- אני פרק 3: לשיון או לא לישון... זאת השאלה...
: סבח אל חיר כולם: סבח אל נור
: יא? מה זה הדבר הצהוב ההוא שיושב ליד |בולנד| 1?
1: זה
2
2: אהלן!!!!!!!!!!!!!!!!
: חבר´ה חבר´ה כולם: מה מה?
: עכשיו 5:30, יש אחרי זה טלטאביז ואז הולכים נומי נומי! כדי או לא נומי נומי אחרי טלטאביז? כדי נומי נומי אחרי זה?
: הא?
1 ו
2: כן!!!!!
: היום נומי נומי ב6:01 כולם: אנחנו ילדים גדולים!!

yamato ishida

New member
וד"א

אני מאמצת לעצמי את אייקון ה
זה אומר, שאסור לאף אחד לאמץ אותו...

Digi Lista

New member
רציתי להגיד לכולכם ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

כמה מעצבן זה להיכנס לפורום אחרי יום מעצבן במילא(לא ניכנס לזה,אני מנסה לצאת מהצב רוח הרע)ולגלות שרשור מאוד לא במקום לא בפורום הזה ולא מבחינתי כאדם(וזאת לא פעם ראשונה,מנהלים צריכים כוחות שליטה עצמית עצומים כדי לא לעשות צעדים פזיזים מידיי,אם כי אני מתאפקת כבר המון זמן בנוגע לכמה חברים),כמובן שמחקתי אותו כי יש גבולות(ונורא נפגעתי,כמו שאמרתי אני במצב רוח לא משהו היום),אבל הייתי חייבת להגיד לכם תודה על ההגנה והתמיכה!תמיד אמרתי שאני מתה עליכם! ואני לא חוזרת בי אף לא לרגע, להיפך,כול יום אתם מוכיחים לי מחדש למה אני באמת אוהבת אותכם!הייתי חייבתלהודות לכם כי ממש התרגשתי!!!אז שלא תחשבו שאני לא יודעת שאתם אחלה ושמגיעה לכם את כול האהבה וההשקעה שרק אפשר,באמת מכול ה
והנשמה!!!באמת,באמת,באמת!!!ואני מקווה שתמשיך להיות כזאת תמיכה בינינו(זה כולל גם אותי,כמובן, אני לא שונה מאף חבר פורום- אני קודם כול חברת פורום אחר כך אני מנהלת ותיזכרו את זה)

yamato ishida

New member
<<מזילה דמעה>> אולי ליסטה!!

זה נוגע ללב!! את באמת חברה טובה...את כמו האחות שמתכחשת לקיומי (בערך...) בא לך להיות אחותי?

יאקומו

New member
כולם רוצים להיות אחיות של ליסטה!

אני יודעת שלא ממש הגנתי אליך...
, אבל ממש התעצבנתי עליו! מעניין אם באמת אח שלו כתב את זה...

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יאקומו את כבר יודעת מה אני חושבת על עניין האחים שכותבים...ראיתי איך התעצבנת וכמו שאמרתי ממש התרגשתי!!!.

Digi Lista

New member
סבבה!../images/Emo140.gif

מעכשיו גם את אחותי(כמו הילה שהיא אחותי כבר שנתיים כמעט),מה רע?

yamato ishida

New member
אז בגלל שאת כזאת אחלה ילדה

חיברתי שיר... ע"פ המנגינה של שיר הפתיחה של 50 שנה לשכונה שלי.. <<חיכוך בגרון...>> כולם: בואו נעשה לנו חג עוד כמה חודשים חצי שנה לפורום דיג´ימון בתפוז יום הולדת בואו אל החגיגה אז בואו נעשה לנו חג עוד כמה חודשים חצי שנה לפורום דיג´ימון בתפוז יום הולדת קן: היום ליבי מלא מלא בליסטיות ליסטה של אהבה, ובכל מיני גדלים ליסטה שלי מנהלת היא כבר ילדה גדולה!! עברה את המשבר של הטלטביז בהופעה חיה!! מטאטא: היא גדלה וצמחה פה היא יפה כל כך ילדה קטנה עם צבע עשתה פה מקום מטופח!! תמונות יפות עם צבע שמח בכל מקום כולם: הבית זה אנחנו, אנחנו זה הפורום!! אז בואו נעשה לנו חג 2X מאט: הסיפור מתחיל לפני כמה חודשים אי שם בלב הארץ עם כמה אוהבי דיג´ימונים אל המקום הגיעה קבוצה של פיצולים!! (לא..) עבדו ת´פורום (ולא) בשאר הדברים!! אני: פתאום צמחה ההילה ולצידה ווילו עם משתתפות\ים הביאו בשמחה! מתנדבים ב
ים והפיק של שני עד היום כולם: הבית זה אנחנו אנחנו זה הפורום!! בואו נעשה לנו חג... 2X מטאטא: יותר מחודשיים לא זה לא מעט.. וצביטה בפיצול עושה הערב כל אחד.. עוד נחגוג שנים ונחגוג תמיד.. ליסטה צועדת איתנו אל העתיד... <<תופים>> בואו נעשה לנו חג2X לפורום דיג´ימון בתפוז יום הולדת בואו אל החגיגה לפורום דיג´ימון בתפוז יום הולדת בואו אל החגיגה <<תופים>> הסוף!! <<מכיאות כפיים>> אז מה את אומרת?

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

זה יכנס למאמרים(אם השיר של לילואית הכבשל´ה על זה שאני הרוטב של הבורקס נכנס אז זה לא יכנס?...
).

למעלה