עדכון

chris1982

New member
עדכון

הייתי אצל פרופ' משיח, בסופה של פגישה בת שעתיים המליץ על צילום רחם בשבילי ובדיקת ברטוב לבעלי על מנת שנחליט האם ללכת על עוברים בשלב הבלסטוציט או להחזיר ביום החמישי.
התור הקרוב לצילום רחם בסביסתי זה בספטמבר, ובאסותא יש רק באיזור תל אביב. האם צילום רחם כזה נורא כמו שכולן תיארו לי ? שזה כאבי טופת?

באיזו קופה את?
אצלי לאחר 2 שליליים מתרומת ביצית הרופא שלי דרש שאעבור צילום רחם. לי אישית זה כאב.... זה יחסית קצר וכל אחת מגיבה אחרת. לא הייתי מגדירה זאת ככאבי תופת אבל זאת היתה אחת החוויות הפחות נעימות בחיי. יש כאלה שזה בכלל לא כואב להן

chris1982

New member
כללית

בבית חולים העמק התור הראשון זה בספטמבר ובפוריה טרם חזרו אלי. אני שוקלת לעבור את זה באסותא

תבדקי אופציות באיזור המרכז המומלץ הוא ד"ר טוגנדרייך אבל כבר לא יודעת היכן עובד עם הכללית כי היו שינויים
בבית חולים לניאדו יחסית היו בעבר תורים זמינים, הוא בנתניה.
לא הייתי מחכה ככ הרבה זמן...

BABYBO2

New member
כן , זה לא כייף... ..

נשכתי שפתיים .. השמעתי כמעט קול צעקה...כואב
באותו היום הייתי קצת מוטשת , אם אני זוכרת נכון . הלכתי לנוח
וזהו ...עבר... לא היו לי כאבים מיוחדים יום אחרי
אבל זכרי , לכל אחת סף כאב אחר...
שיהיה בהצלחה.
.

mary371

New member
ממש לא נורא.

קצת אי נוחות של דקה. אל תלבשי מכנס שלוחץ בבטן. סתם כי אחר כך קצת מרגישה מנופחת. אבל בגדול באמת שלא נורא. סף כאב אומנם שונה אבל עדיין..... יש נשים שלא סובלות כאב של שעווה ברגליים.

חשוב שהיא תדע למה היא הולכת
אני סובלת מסף גבוה של כאב במרבית הדברים וממש כאב לי....אני מאלה שלא בוכות או צועקות מכאב
אז לא הייתי מגדירה זאת כאי נוחות של דקה כי הבדיקה היא הרבה מעבר לדקה.
צריך להיות מוכנה שאולי יכאב ואולי לא, לקחת קודם משככי כאבים לפי ההמלצה

כל אחת עוברת את זה

אחרת, אבל עוד לא שמעתי על מישהי שיצאה מחוייכת מהבדיקה. ממולץ לקחת אופטלגין נוזלי לפני.. חלק מהדרך, אין מה לעשות:/

מאוד אינדיווידואלי. לי ממש לא כאב.

הכנתי את עצמי לכאבים רציניים, ולא נעים לי להגיד יצאתי עם חיוך ועודדתי בנות שחיכו בתור.(עשיתי בתל השומר)
המליצו לי לקחת אופטלגין נוזלי חצי שעה לפני(בסוף לקחתי בתיק ולא השתמשתי)
הרופא שלי אמר לי, שמכיוון שהייתי כמה פעמים בהריון(שנפל לצערי) הרחם מורחבת יותר ולכן לא יכאב...אולי בגלל זה לא כאב לי כלל.
המון בהצלחה ושיעבור בקלות!

iritz9

New member
זה לא נעים

אבל עוברים את זה....
ההליך עצמו היה קצת מציק ולא נעים, בכל זאת מכניסים מכשירים וחומר לתוך הגוף, אבל לא משהו שלא סבלתי ללא הרדמה או טשטוש ( שמעתי שאפשר לעשות את זה בהרדמה) ....לי כאבה הבטן, מאוד, אחרי שיצאתי משם....אל תלכי לבד ותקחי איתך משכך כאבים שאת יודעת שמשפיע עליך. אני לקחתי ישר אחרי זה אופטלגין וחצי שעה אחרי זה לא הרגשתי כלום.

אני עברתי פעמיים צילום רחם

בפעם הראשונה היה לי כואב אבל לא כמו הפעם השניה והפסקתי באמצע את הבדיקה

וגם בסוף התברר שלא באמת הייתי צריכה
תשאלי שוב אם זה נחוץ, אולי היסטרוסקופיה יותר טוב

יש הבדל בין היסטרוסקופיה לצילום רחם
יש דברים שניתן לראות רק בצילום רחם....
איילת

chris1982

New member
עברתי פעמיים היסטרוסקופיה

בפעם הראשונה היו הידבקויות ובפעם השניה היה תקין.

אני אוהבת את הכיוון שלו
לטרוף את הקלפים מחדש ולבדוק ולא להמשיך באותה הדרך שהיו כישלונות

למעלה