עדכון

• פותח הנושא big99
  • פורסם בתאריך

big99

New member
עדכון

מייד לאחר רכיבת הבוקר, נסעתי לבית החבר , העמסתי את זוג הפז'ו הכחולים שלו (מצבם לא מזהיר) ונסעתי לבית השכן ללא תיאום מקדים שם שהיתי כ 5 דקות . הוא הניח את המטאטא מידו והזמין אותי לשבת על כסא סמוך לדלת הכניסה ואני פרסתי את משנתי . הצעתי לו להחליף בין שני הזוגות , הוא הביט לזמן קצר באופניים הכחולים וסירב לעסקה ובאופן כללי היה קצר רוח ומצוברח .
סיפר שאיננו חש בטוב ושאין לו מצב רוח וכי אני מפריע לו ביום שישי . בקשתי להביט באופניים והוא אפשר לי זאת לזמן קצר מאוד, עד כמה שניתן היה להבחין ממרחק של כמה מטרים - הצבע הלבן מושלם והחישוקים מבריקים ! ואז הוא משך את ידי החוצה.
הוא סיפר שאין לו כוח להוציא אותם משם מבין כל הזוגות האחרים, להערכתי תידרש מעל שעה בכדי לפנות את כל הזוגות ולהחזירם לשם רק בכדי לאפשר את הוצאתם.
אמרתי לו שהאופניים חשובים לי כי מדובר במתנת בר המצווה שלי , הוא אמר שאני מדבר כמו ילד ושאני צריך להתנהג כמו גבר . באיזשהו שלב הוא גם אמר כי יכין לי אותם ויתן לי אותם מתנה... לא חושב שהוא התכוון לזה ברצינות .
הסיטואציה הייתה מאוד מביכה ולא נוחה עבור שנינו , לא הספקתי אפילו לפתח מומ לגבי מחיר אז השארתי פתק עם מס' טלפון, ברכתי אותו לשבת שלום והסתלקתי

Goat On Bicycle

New member
אממ..

חבל שלא התקשרת לקבוע איתו. למרות שהוא נשמע מעצבן בלי קשר..
מקווה שזה יסתיים עוד בטוב..

big99

New member
עניין של השקפה

יהיו שיגידו שמי שמעצבן הוא בכלל אני אשר חודר לפרטיותו.
בכל מקרה- מסומן אצלי כמשימה פתוחה

ולי זה נשמע...

לי זה נשמע, כאילו מדובר בבן אדם מבוגר, וקצת משועמם, שיותר משחשוב לו הכסף, הוא מעוניין בתשומת לב וקצת יחס, ואולי עניין בחיים.

תפוש אותו במצב רוח טוב, תחמיא לו קצת על זה שאתה זוכר אותו מילדות כמי שהיה ה"מכונאי של השכונה", או על משהו אחר, תציע לו עזרה בהוצאת האופניים והכנסתם חזרה - ואני מאמין שאולי באמת ייתן לך אותם חינם.
אם כן - תן לו איזו מתנה נחמדה, תרום כמה מאות ש"ח בשמו לאיזה ארגון, או משהו כזה.

big99

New member
או מקים מוזיאון או פסל סביבתי מכל האוסף ההוא

כמה חבל שלא הצלחתי לצלם

shangu23

New member
אינטואיטיבית זה נשמע כאילו לא בא לו לעבוד

לדעתי הטרחה הכרוכה בהוצאת האופניים נשמעת לו כגדולה מדי ולכן הוא נרתע. תציע לו לעשות את כל העבודה, תבטיח לו שהוא לא יצטרך לנקוף אצבע ולבסוף זרוק לו איזה סכום וזהו.

big99

New member
טרחה גדולה

עבודה פיזית אמיתית שהיתה מתישה גם בחור צעיר. אני בשלב ההמתנה לטלפון ממנו, נחכה ואז נחליט כיצד להתקדם

למעלה