בסוף היא עלתה (וזאת עוד לא, כנראה שסתם זה תפוזוחל). ניחשתי שזו תהיה התמונה. שיהיה.
א אם פי 3 New member 17/2/14 #21 בסוף היא עלתה (וזאת עוד לא, כנראה שסתם זה תפוזוחל). ניחשתי שזו תהיה התמונה. שיהיה.
פ פרארי1 New member 17/2/14 #22 פרארי ידע מראש שזאת תהיה התמונה כבוד על ההתמדה, רק שרוב מי שהיה בטדילון באותם ימים, כבר מזמן לא גולש כאן / לא רוכב על קטנוע / לא בארץ / לא רוכב בכלל, אז למי זה בעצם מיועד?
פרארי ידע מראש שזאת תהיה התמונה כבוד על ההתמדה, רק שרוב מי שהיה בטדילון באותם ימים, כבר מזמן לא גולש כאן / לא רוכב על קטנוע / לא בארץ / לא רוכב בכלל, אז למי זה בעצם מיועד?
א אהוד א1 New member 17/2/14 #23 שאלה טובה. MP, עוד שנייה מסיימים את איקאה החדש. נראה לי שמגרש החנייה שם יהיה שווה בדיקה.
א אם פי 3 New member 17/2/14 #24 נראה לך שיהיה שם מקום? בטח בחודשים הראשונים יהיה עמוס-פחד, בכל שעה שהיא... אבל שווה בדיקה.
א אהוד א1 New member 17/2/14 #27 לא. ממש לא. זה לא עובד כך. עכשיו את אמורה לפתוח הודעה חדשה ולספר בה שעלמה במצוקה עם קטנוע חדש מחפשת מקום וחונך לאימון מגרש...
לא. ממש לא. זה לא עובד כך. עכשיו את אמורה לפתוח הודעה חדשה ולספר בה שעלמה במצוקה עם קטנוע חדש מחפשת מקום וחונך לאימון מגרש...
א אהוד א1 New member 21/2/14 #29 רוצה לבוא לגליל? עשיתי את זה המון, היום מסיבות גיאוגרפיות ואחרות אני פחות זמין. אבל מהכרות עם חלק מהנפשות כאן אני די בטוח שאם תבקשי עזרה תקבלי אותה. לדעתי לפעמים תקבלי הצעה לעזרה אפילו בלי בקשה מפורשת. יש כאן אחלה אנשים.
רוצה לבוא לגליל? עשיתי את זה המון, היום מסיבות גיאוגרפיות ואחרות אני פחות זמין. אבל מהכרות עם חלק מהנפשות כאן אני די בטוח שאם תבקשי עזרה תקבלי אותה. לדעתי לפעמים תקבלי הצעה לעזרה אפילו בלי בקשה מפורשת. יש כאן אחלה אנשים.