עדכון

Hope2013

New member
עדכון

1.כפי שאולי שמתם לב,מחקתי/ביטלתי את הבלוג שלי,אי לכך זו סיבה נוספת למיתון ההתלהמות שלי מקודם.
2.כנראה שמצבי הקודם הושפע מכך שלא נטלתי את מלוא התרופות שהיו מיועדות לי,ובמקומן נטלתי על דעת עצמי ויטמינים,שחשבתי כביכול שיחליפו את התרופות.
3.אז אולי אני צריך להודות לאנשי המקצוע בפורום,שבעקיפין שכנעו אותי לחזור לתרופות המקוריות,שניתנו לי ע"י הפסיכיאטר.
4.הסיבה שהפסקתי תרופה מסוימת היא,שזה הפריע לריכוז שלי בעבודה,וזאת מכיוון שבכל העבודות שעבדתי בהם שאפתי לפרפקציוניזם מכסימאלי (והצלחתי בדר"כ).
5.עכשיו במקרה החלפתי עבודה,בה נראה לי שלא נדרש ריכוז מכסימאלי,לכן העזתי בימים האחרונים לחזור לתרופה המקורית שלי,ומשום מה נראה לי שזה השפיע עלי מידית לטובה,למרות שההשפעה אמורה להתחיל רק אחרי כמה שבועות.

כעת אחזור לנושאים בהם עסקתי בהודעות הקודמות:
1.כתבתי שאני בעד הסברה בכיוון מניעת זוגיות (הכרוכה בהולדה) של בעלי הפרעות נפשיות,לכן אתקן ואומר,שמכיוון שיש התנגדות של אנשי מקצוע לכך,אז אולי כדאי למתן את דעתי,אבל מכיוון ש'פטור ללא כלום' אי אפשר מצידי,אז אומר כך: א) כדאי שבעלי הפרעות נפשיות ייצרו זוגיות עם אנשים 'נורמאלים',וזאת כדי למתן את הגנטיקה השלילית. ב)כדאי שהם יולידו בגיל צעיר,שוב כדי למתן את החשש להולדת ילדים מופרעים. ג) כדאי שידאגו ביתר שאת לחינוך נכון,וזאת שוב כנ"ל. ד) כדאי ש'יעקבו' אחרי ילדיהם גם אחרי התבגרותם,וזאת שוב כנ"ל. ה) כדאי שהצאצאים הנ"ל יהיו מודעים לנ"ל,וזאת כדי להיזהר. ו) כדאי שגם המדינה (משרה הרווחה) 'תעקוב אחרי הנ"ל,וזאת כדי למנוע עד כמה שאפשר בעיות מהצאצאים.

כל העניין הוא, שברור וידוע שהפרעות נפשיות

הן גנטיות
ויכולות לעבור לצאצאים

כך שמהבחינה הזו לא חידשת

הבעיה עם הורים בעלי הפרעה נפשית שמביאים ילדים
היא שזה קצת כמו רולטה רוסית, יש סיכוי שהבעיה הנפשית
תועבר לצאצא
ובכך הצאצא נידון לחיי סבל
פה הבעיה
(לדעתי)

Hope2013

New member
טענתי היתה

שמכיוון שאי אפשר למנוע את התופעה על הסף, ראוי/צריך למצוא דרכים ע"מ לצמצם את החשש לנזק

גרא.

New member
hope2013,הפורום הזה,מיועד להתמודד עם בעיות

אקוטיות על ידי מומחים בדיסיפלינות שונות ומגוונות.עיסוק פיבתחומים שאתה חוזר
ומעלה,כפי שהרגשת בכניסתך הקודמת לכאן,אינו מתקבל בברכה על מקצועני הפורום.
בכדי להביע דעות פרטיות,קיים בלוג,בו אתה רשאי לכתוב ככל העולה על רוחך,ולקבל תגובות.כך
נהגת קודם לכן,קבלת או לא קבלת תגובות.אני מציע שתתמקד בבלוג האישי שלך.כנס עם
הדעות שלך גם לפייסבוק,ותקבל התייחסות מתאימה.לפי שעה,אני מבקש ממך,להפסיק לפרסם
כאן את הדעות הפרטיות שלך,שאינן מענינות כאן איש.לחילופין,אתה מוזמן להכנס לפורום
תמיכה נפשית למבוגרים : http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=63
תוכל לכתוב שם את משנתך,ולבטח תקבל התייחסות ספסיפית. אני חוזר ומבקש,אנא ממך,על תכנס
לכאן עם הדעות הפרטיות שלך.כאן זה לא המקום המתאים לכך.

Hope2013

New member
OK אז אני מבין שהסיבה היא שאני לא רצוי פה

אז Goodbye ולא להתראות

תודה על העדכון

מחה לשמוע שבעקבות התכתובת כאן, חזרת לקחת את התרופות שלך.
אילו היית מדבר לאנשים שסביבך כמו שדיברת אלינו, אז מצבך היה... אוי ואבוי!

ובקשר למשנה החברתית שלך -- היא לא בתחום הפסיכולוגיה, לכן מקומה איננו כאן.

Hope2013

New member
על התגובה העניינית שלך

2.לגבי ההתנהגות הכללית שלי,אז גם בחיים אני מתפרץ לפעמים,וגם סובל מזה,ולפעמים אני מצליח להתנצל ולהחליק את העניינים. אבל נראה לי שאצל חולי מניה דפרסיה,ההתפרצויות שלהם הם יותר כלפי עצמם,כגון בזבוזי כספים,וכעסים על עצמם.
3.אם המשנה החברתית שלי לא מתאימה לכאן,אז אודה לך באמת אם תפני אותי לפורום המתאים בתפוז/או פורטל אחר.

נ.ב. השרשור הזה הוא האחרון שלי בפורום זה,וגם לא אפרסם יותר תגובות בפורום זה,אא"כ יהיו תגובות בשרשור זה,שייראו לי ראויות לתגובה מצידי.

למעלה