עדכון

koko162

New member
עדכון

הי
זוכרים אותי? הסיפור והשרשור כאן כדי לקבל את סיפור הרקע.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=214&pagenumber=3
בכל מקרה.. העניין מאוד הטריד אותי והרגשתי שנשארו אצלי הרבה דברים פתוחים. הרגשתי שאני רוצה לסגור את המעגל הזה ולקבל תשובות ולכן.. יצרתי איתו קשר כדי לקבל את התשובות שהיו חסרות לי.
לא תאמינו מה גיליתי.. הוא עזב אותי מסיבת פערים כלכליים.
הוא לא השתמש במילים אלו אבל כל הדברים שאמר מצביעים על כך.
הוא אמר שהוא מחפש מישהי שתאתגר אותו, שתהיה קרייריסטית ושאני עדיין לא יודעת מה אני רוצה. אני עדיין לומדת לתואר הראשון, דיבר על הדירה שאני גרה בה. אמר שמכיוון שהוא גרוש עם ילד הוא צריך לחשוב לאיזו מערכת יחסים הוא נכנס.
אמר שאני מדהימה ושאני כן מחפשים את אותו הדבר אבל.. אלו דברים שהיה מודע אליהם מהתחלה אך החליט לנסות בכל זאת וכנראה שזה כל כך הציק לו שהוא החליט לסיים את הקשר.
אמר שהוא לא רוצה להיות שופט או לבוא בביקורת. אמר שזה ישמע הכי שטחי. האמת, נשמע גם שטחי וגם ביקורתי.
עצוב לי שלמרות שהיה לו כיף איתי ומצאתי חן בעיניו, החליט לבחור בשיקול הקר והמחושב. מצד שני אני מרגישה הקלה על זה שקיבלתי תשובות לשאלות שהטרידו אותי.
מה אתם חושבים?

sweetdreams

New member
ברוך שפטרנו

הוא בגדול אומר שהוא מחפש מישהי שקרובה יותר לסטטוס שלו בחיים, שזה אולי סביר והגיוני מבחינתו, אבל מצד שני גם לא צריך לעניין אותך יותר מדי.
שהוא ימשיך לחפש את הקרייריסטית שלו, ולך אני מאחלת למצוא מישהו שיאהב אותך באמת.

sani48

New member
היי koko162 היקרה

אני חושב מה שחשבתי בפעם קודמת,שהוא סתם קקה של בן אדם ,טיפוס שיטחי לגמרי,נצלן ופחדן,הוא יודע מהתחלה שהוא לא באמת מעונייך בך,שיחק איתך,ובסוף סיים את זה בסמס כמו חתיכת נקנקיה,אז באמת ברוך שפטרנו,העיקר שסגרת את המעגל איתו,תתחזקי,ותמשיכי הלאה,אני מקווה מאוד שהגבר הבא שתכירי,יהיה הרבה יותר מוצלח,תיהי חזקה,שיהיה בהצלחה

DIGITAL MAN

New member
כמה דברים

אדם אחרי מערכת יחסית נהיה מאוד רגיש למערכת היחסים הבאה שלו,
זה שאוהבים ומתרגשים אחד מהשני בהתחלה זה לא אומר שזה יהיה כך עד סוף ימיו,
אני לא בא אלייך בביקורת אלה באופן כליי, יתכן שהוא באמת הפסיד בחורה מדהימה והוא אידיוט, אבל הוא חושש כנראה לא אומר את זה בגלוי,
אתן לך דוגמה, מישהו שאני מכיר התחתן עם מישהי שלצורך העניין באה לביתו עם הבגדים שהיו עליה וסוללאר, מעבר לזה כלום, הוא קנה לה הכל מא-ת, את הבית שלהם הוא בנה במו ידיו וכספו שלו, הכוונה במו ידיו שהוא עצמו בנה אותו,
היום אחרי שנות נישואין וכמה ילדים הוא נודד בין דירות שכורות ועם חובות והיא נשארה בבית שהוא בנה, היום הוא חושש להיכנס למ. יחסים חדשה בגלל שנפגע מהקודמת, אני לא אומר שזה המצב אצלך אבל כנראה איפה שהוא זה אחד החששות שלו.

למעלה