עדכון

karen01

New member
עדכון

שלום לכולכם, קיבלתי חופשת "שבת קצרה" לראות איך אני מתנהגת, ועוד מעט אני צריכה לחזור לבית החולים. הצירים עדיין באים כמעט כל יום, אבל לא ממש סדירים ולא ממש מזיקים. האשפוז לא קל נפשית, אבל כנראה שהצלחתי להגיע לאיזושהי השלמה עם המצב, ובסה"כ אני בסדר. תמי סיפרה לי שהיא עדכנה אתכן מה קורה איתי ועל התגובות החמות - הרבה תודה לכולכן!! משהו חשוב שהצלחתי לעשות השבוע, היה לגשת לראות את התינוקות של מישהי שהיכרתי באשפוז. אני במחלקת יולדות כך שאני רואה כל הזמן תינוקות, אבל אלו התינוקות הראשונים מאז נובמבר שבאמת העזתי להסתכל עליהם - על הפנים הקטנות והמושלמות והידיים המופלאות האלו. ההצצה הראשונה הזו היתה מאוד חזקה, וחזרתי למיטה שלי עם הרבה התרגשות ודמעות - כאילו סוף סוף הצלחתי להסתכל על מה שאיבדתי (לא ראיתי את התינוק אחרי ההפלה). נראה לי שהייתי מסוגלת לזה רק בגלל שאח שלו כבר כל כך קרוב. הפעם הבאה שהלכתי אליהם היתה קלה בהרבה, ונראה לי שזו היתה חוליה חשובה בהחלמה הארוכה והמפרכת הזו. אין לי זמן לקרוא את מה שהפסדתי בשבועים שלא הייתי, אבל אני מאחלת לכולן וכולם המשך החלמה טוב, והמשך הריון טוב למי כבר שם. אוהבת, קרן.

תחזיקי מעמד, כמעט הגעת!

מה שידוע לי מחברה טובה, במקרים כאלה ברגע שיצאת משלב הפגות - שבוע 35?), ישחררו אותך הביתה, אם יתחדשו הצירים וגם אם לא יצליחו לעצור אותם אז לא נורא, התינוק יכול כבר לצאת בשלום. אני מתארת לעצמי שאפשר להשתגע בבית החולים אבל באמת לא נשאר לך כבר הרבה. מחזיקים לך אצבעות, כולנו.

קטיה 007

New member
לקרן../images/Emo140.gif

שמחתי לשמוע שהכל בסדר ואכן את כבר כמה צדעים לקראת סיום אין לך מושג כמה אני מקנאה בך ורוצה להגיע לסוף. ממשיכה להחזיק אצבעות עד לסוף הטוב קטיה

ליבי ר

New member
הי קרן

טוב לשמוע שהצירים התאזנו ושנותנים לך אפילו חופשה בבית. אני גם שמחה שאת מסוגלת להפיק מהשהות בבית החולים משהו טוב (מעבר לעובדה שמטפלים בך ואת תחת השגחה) ושהיית מסוגלת להביט בתינוקות ולהתמודד עם זה. כנראה שהתינוק שבדרך כבר מחזק אותך. אני מאחלת לך הרבה שלווה ורגיעה עד ללידה ומצפה לשמוע בשורות טובות. נשיקות, ליבי.

לקרן...../images/Emo79.gif

לקרן היקרה, תודה על העידכונים...כולנו מאחלים לך המשך הריון מוצלח ותקין, עם כמה שיותר הצלחות וכוחות להתמודדות עם הרגשות המעורבים...ההתמודדות עם האבדן מול האושר והציפיה לעתיד ורוד וטוב! ממני, תמיד איתנו

למעלה