ו זאב בiדד ו
New member
עדכון
בקשר לבחורה שהייתי איתה בקשר שלחתי לה מכתב התנצלות האשמתי את הכל על עצמי ליתר ביטחון אבל סיימתי איתה את הקשר סופית עשיתי המון בירורים בימים האחרונים על מה שקרה בינינו אצל המשפחה וסתם עם אנשים אונליין מתחילת הקשר המון חודשים היא לא רצתה שנדבר בפון וניפגש לכיף רק שנשוחח באימייל אבל היא דיברה איתי הרבה על רגושים ורצתה שני ארגש אותה והתלוננה שני לא מתקדם איתה אז תירגמתי את זה שהיא רוצה מין וכל מיני דברים אחרים שהיא אמרה היא הייתה יותר ספציפית לגבי מין בהודעות אנונימיות בפורומים שהשתתפתי בהם אבל זה לא משהו שניתן לוודא זה רק ספקולציות אז אסתמך רק על העובדות הממש מוצקות לנסות להבין את הדברים ני חושב שהיא פחות רצתה בי כחבר כי היא רצתה להתחתן אבל לא רצתה שני אהיה עם אחרות אז לא נתנה לי לשכוח אותה ועקבה אחרי בצאטים ופורומים אבל גמני אשם בזה כי שיתפתי פעולה והגבתי לזה שהיא עוקבת אחרי היא הצליחה להשיג את תשומת ליבי אם זה לקנות את רחמנותי באמצעות הודעות שהיא סובלת וכל מיני אבל גמזה משהו שאפשר רק לעשות עליו ספקולציות ויכול להיות שחלק מזה נכון יכול להיות שזה לגמרי פראנויה שלי וני הדפוק כאן שני כבר יודע שני לפחות דפוק חלקית
אז אסתמך רק על האימיילים בינינו מהמשתמע היא רצתה ריגושים היא רצתה שני ארגש אותה היא לא רצתה לבוא לקראתי ולהנות איתי היא רצתה רק שני ארגש אותה והיא לא נתנה לי אנרגיה לרגש אותה היא הייתה קשה איתי מאוד בקשרים שעברו וני חושב גם הפעם משהו קטן היא לא אהבה אמרתי ולא יודע הכל היה ציך להיות מושלם אחרת הייתי מאבד אותה ממש היא הייתה אומרת לי שלום או שהיא הייתה לא כל כך מתיחסת אלי כמו קודם או היא התחילה להיות מאוד צדיקה ולדבר רק על דברים רוחניים כדי להעיף אותי ואז בצאט הייתה בחורה ני חושב שזו היא שמציקה לי הרבה במיוחד שהייתי מדבר עם אחרות ואז הייתי עוזב את הצאט לכמה שבועות ומקבל ממנה אימייל הכל מבולבל לי כי היא הייתה נחמדה וגם לא נחמדה באימיילים לא יודע זה יותר מידי לראש האספי שלי להכיל אחותי חושבת שבגלל שהיא חרדית ויש לה קונפליקטים ביינה לבן עצמה אז זה מאוד סיבך את העניין ני לא חושב שהיא רצתה לתת לי באמת נראה לי שהיא רצתה לשמור עלי וגם להמשיך להיות חרדית וגם להתרגש על חשבון האנרגיה שלי ולהמשיך להיות חרדית היא לא חיפשה להנות איתי ולתת לי אנרגיה וגם שהתלוננתי היא הייתה אומרת לי שהיא צכה ללכת גם היא הגדירה שנחנו מדברים סתם לכיף כמו קשר בלי פשר סתם שיחה להנאה לא נחשב אצלה לכלום חשבתי דווקא בגלל ששני באים מרקע חרדי יהיה לי יותר הבנה הסבירו לי עכשיו שנחנו לא באמת נחשבנו לחרדים המשפחה אפילו שחשבתי שכן בהתחלה שבאנו לארץ אלא שהיינו כמו חרדים בברירת מחדל בגלל שהדברים קרו כמו שהם קרו אבל אף פעם לא ממש הצלחנו להיות חלק מהם ולא הבנו את הדברים כואב לי קצת ני חושב שאם לא הייתי גודל במסגרות החרדיות המצב הרוחני שלי היה יותר טוב כמו הילדים שהיו איתי בבית ספר לפני שבאנו אבל זה מי שאני ועם זה ני הולך לחיות מה שמציק לי עם הבחורה זה שאם ני צודק ולא פראנואיד אז כל מה שני כותב היא קראת אבל הפורום הזה הוא המקום שבו ני פורק ולא יודע ני כותב דברים קשים עליה ועם זה לא נכון? יש לי עכשיו פראנויות מהאינטרנט אוף לא יודע ני ציך לפרוק מאז שני ילד היה לי בעיה הפוכה מרוב האנשים הייתי מתחשב באנשים אחרים ברמות שלי ניתן לתאר והייתי נפגע מזה המון עם השנים אחים שלי ניסו ללמד אותי לומר לא לאנשים שלוקחים ממני יותר מידי טוב עכשיו הייתי ציך ללמוד לומר לא לבחורה ני חושב שכל בחורה שלא תרצה לדבר בפון איתי אחרי כמה התכתבויות ני אצטרך לומר לה לא יש מלא בנות שצילצלו אלי כי הן רצו אחרי שדיברנו קצת בצט אבל לא הייתי מוכן אז להיכרויות עכשיו שני מרגיש יותר מוכן לקשרים אז שלחתי אימייל לבחורה ההיא אבל לא הלך נראה לי כללית ני עוזב עכשיו את האינטרנט בכל מה שקשור בקשרים אצטרך ללמוד איך למצוא קשרים במציאות זה מצחיק שטופלתי בבית אחד אז אמרתי למטפלת שני ציך לעזוב את הבחורה הזו הרצונות שלה ושלי לא מסתדרים אבל המטפלת היו לה רעיונות אחרים אז ניסיתי לברר מהבחורה מה הרצונות שלה אבל ברגע שניסית את זה כבר לא היה לה עניין בקשר גם אחרי כמה שבועות שהיא שלחה לי אימייל ניסיתי לברר מה הרצונות שלה היא לא התיחסה אלי כל כך שניסיתי לברר אוף ני לא יודע אם זה הכל בראש שלי אבל ממה שני רואה בכל זאת שלמרות שני לומד מאוד לאט בנות דווקא זה נושא יותר קל אצלי מבנים שני לא מסתדר איתם וגם יש לי יותר מוטיבציה להבין איך עובדים קשרים עם בנות ואולי ני גם אבין אולי אמא שלי צודקת
ויש לי קרוב משפחה שממש ממש מבין והוא מסביר לי דברים כמו מה קרה עם הבחורה הזו חח הצפתי לכם לפעמים ני מרגיש שני כותב דברים בצורות של שחצנות וכל מיני נראה לכם שזה ככה?
בקשר לבחורה שהייתי איתה בקשר שלחתי לה מכתב התנצלות האשמתי את הכל על עצמי ליתר ביטחון אבל סיימתי איתה את הקשר סופית עשיתי המון בירורים בימים האחרונים על מה שקרה בינינו אצל המשפחה וסתם עם אנשים אונליין מתחילת הקשר המון חודשים היא לא רצתה שנדבר בפון וניפגש לכיף רק שנשוחח באימייל אבל היא דיברה איתי הרבה על רגושים ורצתה שני ארגש אותה והתלוננה שני לא מתקדם איתה אז תירגמתי את זה שהיא רוצה מין וכל מיני דברים אחרים שהיא אמרה היא הייתה יותר ספציפית לגבי מין בהודעות אנונימיות בפורומים שהשתתפתי בהם אבל זה לא משהו שניתן לוודא זה רק ספקולציות אז אסתמך רק על העובדות הממש מוצקות לנסות להבין את הדברים ני חושב שהיא פחות רצתה בי כחבר כי היא רצתה להתחתן אבל לא רצתה שני אהיה עם אחרות אז לא נתנה לי לשכוח אותה ועקבה אחרי בצאטים ופורומים אבל גמני אשם בזה כי שיתפתי פעולה והגבתי לזה שהיא עוקבת אחרי היא הצליחה להשיג את תשומת ליבי אם זה לקנות את רחמנותי באמצעות הודעות שהיא סובלת וכל מיני אבל גמזה משהו שאפשר רק לעשות עליו ספקולציות ויכול להיות שחלק מזה נכון יכול להיות שזה לגמרי פראנויה שלי וני הדפוק כאן שני כבר יודע שני לפחות דפוק חלקית