עדכון

עדכון

בקשר לבחורה שהייתי איתה בקשר שלחתי לה מכתב התנצלות האשמתי את הכל על עצמי ליתר ביטחון אבל סיימתי איתה את הקשר סופית עשיתי המון בירורים בימים האחרונים על מה שקרה בינינו אצל המשפחה וסתם עם אנשים אונליין מתחילת הקשר המון חודשים היא לא רצתה שנדבר בפון וניפגש לכיף רק שנשוחח באימייל אבל היא דיברה איתי הרבה על רגושים ורצתה שני ארגש אותה והתלוננה שני לא מתקדם איתה אז תירגמתי את זה שהיא רוצה מין וכל מיני דברים אחרים שהיא אמרה היא הייתה יותר ספציפית לגבי מין בהודעות אנונימיות בפורומים שהשתתפתי בהם אבל זה לא משהו שניתן לוודא זה רק ספקולציות אז אסתמך רק על העובדות הממש מוצקות לנסות להבין את הדברים ני חושב שהיא פחות רצתה בי כחבר כי היא רצתה להתחתן אבל לא רצתה שני אהיה עם אחרות אז לא נתנה לי לשכוח אותה ועקבה אחרי בצאטים ופורומים אבל גמני אשם בזה כי שיתפתי פעולה והגבתי לזה שהיא עוקבת אחרי היא הצליחה להשיג את תשומת ליבי אם זה לקנות את רחמנותי באמצעות הודעות שהיא סובלת וכל מיני אבל גמזה משהו שאפשר רק לעשות עליו ספקולציות ויכול להיות שחלק מזה נכון יכול להיות שזה לגמרי פראנויה שלי וני הדפוק כאן שני כבר יודע שני לפחות דפוק חלקית :p אז אסתמך רק על האימיילים בינינו מהמשתמע היא רצתה ריגושים היא רצתה שני ארגש אותה היא לא רצתה לבוא לקראתי ולהנות איתי היא רצתה רק שני ארגש אותה והיא לא נתנה לי אנרגיה לרגש אותה היא הייתה קשה איתי מאוד בקשרים שעברו וני חושב גם הפעם משהו קטן היא לא אהבה אמרתי ולא יודע הכל היה ציך להיות מושלם אחרת הייתי מאבד אותה ממש היא הייתה אומרת לי שלום או שהיא הייתה לא כל כך מתיחסת אלי כמו קודם או היא התחילה להיות מאוד צדיקה ולדבר רק על דברים רוחניים כדי להעיף אותי ואז בצאט הייתה בחורה ני חושב שזו היא שמציקה לי הרבה במיוחד שהייתי מדבר עם אחרות ואז הייתי עוזב את הצאט לכמה שבועות ומקבל ממנה אימייל הכל מבולבל לי כי היא הייתה נחמדה וגם לא נחמדה באימיילים לא יודע זה יותר מידי לראש האספי שלי להכיל אחותי חושבת שבגלל שהיא חרדית ויש לה קונפליקטים ביינה לבן עצמה אז זה מאוד סיבך את העניין ני לא חושב שהיא רצתה לתת לי באמת נראה לי שהיא רצתה לשמור עלי וגם להמשיך להיות חרדית וגם להתרגש על חשבון האנרגיה שלי ולהמשיך להיות חרדית היא לא חיפשה להנות איתי ולתת לי אנרגיה וגם שהתלוננתי היא הייתה אומרת לי שהיא צכה ללכת גם היא הגדירה שנחנו מדברים סתם לכיף כמו קשר בלי פשר סתם שיחה להנאה לא נחשב אצלה לכלום חשבתי דווקא בגלל ששני באים מרקע חרדי יהיה לי יותר הבנה הסבירו לי עכשיו שנחנו לא באמת נחשבנו לחרדים המשפחה אפילו שחשבתי שכן בהתחלה שבאנו לארץ אלא שהיינו כמו חרדים בברירת מחדל בגלל שהדברים קרו כמו שהם קרו אבל אף פעם לא ממש הצלחנו להיות חלק מהם ולא הבנו את הדברים כואב לי קצת ני חושב שאם לא הייתי גודל במסגרות החרדיות המצב הרוחני שלי היה יותר טוב כמו הילדים שהיו איתי בבית ספר לפני שבאנו אבל זה מי שאני ועם זה ני הולך לחיות מה שמציק לי עם הבחורה זה שאם ני צודק ולא פראנואיד אז כל מה שני כותב היא קראת אבל הפורום הזה הוא המקום שבו ני פורק ולא יודע ני כותב דברים קשים עליה ועם זה לא נכון? יש לי עכשיו פראנויות מהאינטרנט אוף לא יודע ני ציך לפרוק מאז שני ילד היה לי בעיה הפוכה מרוב האנשים הייתי מתחשב באנשים אחרים ברמות שלי ניתן לתאר והייתי נפגע מזה המון עם השנים אחים שלי ניסו ללמד אותי לומר לא לאנשים שלוקחים ממני יותר מידי טוב עכשיו הייתי ציך ללמוד לומר לא לבחורה ני חושב שכל בחורה שלא תרצה לדבר בפון איתי אחרי כמה התכתבויות ני אצטרך לומר לה לא יש מלא בנות שצילצלו אלי כי הן רצו אחרי שדיברנו קצת בצט אבל לא הייתי מוכן אז להיכרויות עכשיו שני מרגיש יותר מוכן לקשרים אז שלחתי אימייל לבחורה ההיא אבל לא הלך נראה לי כללית ני עוזב עכשיו את האינטרנט בכל מה שקשור בקשרים אצטרך ללמוד איך למצוא קשרים במציאות זה מצחיק שטופלתי בבית אחד אז אמרתי למטפלת שני ציך לעזוב את הבחורה הזו הרצונות שלה ושלי לא מסתדרים אבל המטפלת היו לה רעיונות אחרים אז ניסיתי לברר מהבחורה מה הרצונות שלה אבל ברגע שניסית את זה כבר לא היה לה עניין בקשר גם אחרי כמה שבועות שהיא שלחה לי אימייל ניסיתי לברר מה הרצונות שלה היא לא התיחסה אלי כל כך שניסיתי לברר אוף ני לא יודע אם זה הכל בראש שלי אבל ממה שני רואה בכל זאת שלמרות שני לומד מאוד לאט בנות דווקא זה נושא יותר קל אצלי מבנים שני לא מסתדר איתם וגם יש לי יותר מוטיבציה להבין איך עובדים קשרים עם בנות ואולי ני גם אבין אולי אמא שלי צודקת :) ויש לי קרוב משפחה שממש ממש מבין והוא מסביר לי דברים כמו מה קרה עם הבחורה הזו חח הצפתי לכם לפעמים ני מרגיש שני כותב דברים בצורות של שחצנות וכל מיני נראה לכם שזה ככה?

schlomitsmile

Member
מנהל
אני לא מרגישה שחצנות בדבריך לגבי הבחורה- ממה שאתה כותב, עושה רושם שהיא לא לגמרי סגורה על עצמה, מחפשת, וזה בסדר, רק שתוך כדי זה היא גם בילבלה לך את הראש
אם אתה מחפש דרך לשפוך את הלב במקום בטוח, אתה מוזמן לקומונת קשתות, שהיא קומונה סגורה.

סליחה מראש זה הולך להיות תגובה מאוד כבידה

אשמח להשתתף בקומונה :) ני כבר פחות חושש מזה שהיא יכולה לראות את הדברים שני כותב זה החיים שלה וזה לא עניני ולי מותר להיות אני בלי לחשוב יותר מידי :) זה הבנתי בזכות התגובה שלך מה שאמרת גרם לי להזכר בתחושות מאוד ותיקות אצלי בחיים וביחסים איתה בטח תחשבי שהתגובה הזו מתאימה לפורום שקשורים בדת או חזרה בשאלה אבל ממש לא ני מרגיש הרבה שמאמינים ולא מאמינים מדברים הרבה שפה מאוד דומה ולי יש שפה שלישית שנובעת בעיקר מהאספיות שלי כשהייתי בישיבה למדתי המון מידע תלמודי יש בי המון מידע ותובנה בנושאים שהופכים אותי לבן אדם מסוכן או כך חשבתי חרדים רבים במשך החיים אמרו לי דברים רעים שני עושה ושהיה מצופה מידען כמוני להתנהג הרבה יותר בצדיקות או משהו כזה בכמה משפטים הוכחתי להם שההתנהגות שלהם גם מאוד לא ראויה אבל נחשב ראויה לפי החברה אבל מאוד לא לפי ההלכה וישר מזה שצועקים עליו הפכתי לזה שמתגוננים ממנו נכנסתי לנושאים שמבהילים אותם בכל בגלל כל מיני טוענות שלהם שזה כפירה ואסור בלה בלה בלה אז ני מוכיח לא רק שזה מותר ללמוד את הנושאים האלה זה מצווה והם מתחילים לא ציך להיות כמו כולם ' תמים תהיה עם ה' אלוקיך ' נבהלים מאוד בורחים ולא רוצים לראות אותי כבר נחזור לפסוק הזה שבעצם המשמעות שלו הפוכה נוצר אצלי מציאות כזו יש לי המון מידע בנושאים האלה אבל המעשים שלי לא קרובים ליחס של המידע ומאוד בקלות ני יכול להפוך כל דתי לחילוני בגלל שני מוכיח לו כמה הוא טועה וגם קצת הפוך דיברתי עם חילונים על דת והם נהיו הרבה יותר מעונינים זה ממש לא הענין כאן נחזור לבחורה דיברתי עם בחורה בצאט לפני בערך שנתיים ומתברר שהיא חרדית שלא הולך לה בשידוכים אמרתי בסדר ני לא מהחברה שלה ני מחפש מישהו לשוחח איתו אף פעם היא לא תתענין בי היא חרדית מהשורה הראשונה וני אספי :) בראש שלי הנה בחורה מוצלחת ני החלש במערכת היחסים הזו יהיה כיף נדבר על דברים ני אלמד לה יהיה איך להעביר את הזמן דיברתי הרבה עם הבחורה מתברר שכמו כל חרדי ממוצא לצד קיום המצוות החלקי יש הרבה קיומים של כל מיני אמונות תפלות שגובלות באמונה באל שאינו אלוהי היהודים וזה עוד אחד מני אלף של אמונות חמורות וגם מעשים אבל ידעתי ני אוכיח לה שזה מוטעה ני רק יפגע בה רוחנית וני לא נמצא במצב רוחני הכי טוב כלומר ני יהרוס לה את הדת ואת החיי חברה בלי לתת לה שום אלטרניבה ולא עוד שני אשתמש בידע התלמודי שלי לנתק אותה מהדת ולקרב אותה אלי מה ההבדל ביני לבן כל מיני רבנים למיניהם שמנצלים את הדת לנצל נשים ועוד בקיצור הקשבתי בסובלנות מרובה לה ולכל שאר הדברים שמעסיקים אותה כולל הרבה אמנות טפלות בלי לומר כלום מאוד לא רציתי לפגוע בה שתוכל להישאר בתבנית שלה בראש שקט מקווה בשבילה שיום יבוא האחד שלה והיא תוכל להיות מאושרת לא חלמתי שאי פעם נרצה להכיר יותר מאשר כמה אימיילים אבל מאוד חיבבתי באמת דובר בבחורה ממש נחמדה ומתוקה בשלב מסויים היא רצתה שני יהיה בעלה היא אמרה לי שני חכם וני מבין אמרתי לה ני אספי היא לא האמינה לי היא אמרה שני חכם ועוד אז אמרתי לה שהמצב הרוחני שלי לא טוב מה שהיא ידעה כבר אבל עם היא רוצה אשמח לפגוש באמת חבבתי אותה מה שקרה הדברים התחילו להשתשבש היא נתקה איתי קשר חשבתי זהו זה אבל מתברר שהיא חשבה עלי הרבה והיו לה רגשות אלי דיברנו התנתקנו דיברנו התנתקנו כמה פעמים כל הזמן הזה ני מאוד משתדל לומר כמה היא צדיקה והציג את עצמי כמו ילד רע שלא מקשיב כנראה שאצלה התחילו לעלות שאלות והיא לא ממש קיבלה תשובות אז היא פיתחה ספקות קשות אבל סירבתי לומר לה שני לא הילד הרע היחיד כאן הרבה מאמינים מאמינים באמנות חלקיות וגם בהרבה אמונות טפלות אבל התחלתי לקבל ממנה שהיא כבר לא מעונינת בדרכים הישנות שלה ויש לה הרבה מחשבות אלי וגם שהיא מרגישה ממני שיש לי סיסטם אחר היו לי המון איסורי מצפון חשבתי לעצמי ני האשם היה אסור לי לדבר איתה גרמתי לה לכל הקשיים האלו עוד פעם הידע שלי והראש שלי עשו עוד פעם את הבעיות האלו האוטיסט שוב הרס לכולם בנתיים היו עוד הלוך ושוב ביני לבינה והרגשתי שני הרסתי לה את החיים ולא ידעתי מה לעשות כל כך רציתי לרגש אותה עמד אצלי הקונפליקט בן לומר לה לגלות את הסוד האפל על הרבה האמונות שלה או להשאיר אותה כמו שהיא הייתי בקושי נוראי לא יכולתי לפתות אותה הרגשתי שהיא צכה לעשות את ההחלטות שלה אבל הרגשתי נורא עם זה אבל עכשיו התחלתי להבין שזה לא אשמתי והתעוררו אצלה ספקות וזה אולי בגלל דברים שכתבתי ואמרתי במקומות שהיא יכולה להיות בהם אבל אם זה לא היה קורה לה עכשיו סיכויים שמשהו אחר היה מעלה אצלה את הספקות וזה לא התפקיד שלי לתקן אותה אז זה לא אשמתי ויש לי את כל הזכויות לכתוב מה שני רוצה איפה שני רוצה וזה לא אשמתה המצב נהיה רע וזה לא אשמת שנינו וני ציך להיות רגוע ני לא אשם בכלום דוגמא לאמונה תפלה זה אנשים אומים תמים תהיה עם ה' אלוקייך בתואנה שהם לא צכים לחקור האם המעשים שלהם טובים אלא להקשיב למה אומרים להם יש שתי לשונות תמימות יש לשון שנחנו בדרך כלל מתכוונים שזה לשון פתייה כמו פתי מאמין לכל דבר ויש לשון שהיא לשון טהרה כמו זהב טהור זהב שנוקה מכל הפסולת והוא נקי וטהור תמים תהיה עם ה' אלוקייך הכוונה תחקור את מעשיך ותתנקה ולא ההפך המוחלט תקשיב למה החברה אומרת לעשות גם אוסר על הסתכלות בכוכבים כי עלינו לראות את המציאות ועליה לבסס את המציאות ולא לחפש אצל כל מיני פותרים מהירים ולפי זה להחליט ההחלטות צכות להיות על טהרה סליחה שהכבדתי רק הייתי ציך להביא לפחות דוגמא אחת לאמונה כוזבת בקיצור ני לא אשם במצבה והנפשי הרוחני זה יכל לקרוא בהרבה דרכים ני לא ציך לדאוג מה יקרה מהתוצאה של המילים זכותי להביע את דעתי בלי חשש אולי ני חייזר לא יודע סביר להניח שיום אחד אהיה מאוד רעב ואוכל את הירח ומה שברור זה שני משוגע וואו זה היה ארוך חייב לנוח תגובות לשאר בדרך שמח לשמוע שני לא נשמע שחצן חח בטח שיניתם את דעתכם:)

היו לי פה קצת הגדרות לא כל כך מדודות

הייתי מגדיר את התובנות שלי בדברים שאחרים פשוט נורא חוששים להתעסק איתם זה מפחיד אותם היה לי פעם מישהו בצאט שדיברתי איתו והוא כעס כל כך על מה שאמרתי שהוא אמר לי שאם ני לא אומר את מה שמקובל לומר אלא את דעתי הוא יתאסלם ודווקא מרוב שזה בסיסי ומובן לי זה עושה את העוצמה של הידע

אויש במקום שני אתקן כל שניה

זה יצא קצת מסורבל מוגזם לצדדים מפחית את הערכים לצדדים אחרים זה פעם ראשונה שני מרשה לעצמי להעלות את הנושא אז זה בלאגן ני ציך לנוח דחוףףף וואו נושא כאוב אצלי

בלה בלה בילבלתי הכללללל

כאשר ני נכנס לנושאים האלה אז גם אנשים שהזדהו כאטאיסטים לפניכן יאמרו לי שני אומר דברים שאסור לומר כי זה כפירה זה מבהיל אותם הידע שלי את כולם חרדים דתיים חילונים לא הפכתי אנשים מכאן לכאן אבל הרעיונות אומנם שאחר שהם נאמרו הרב יאמרו שהם נכונות אבל תוך כדי אנשים יבהלו ולהפתעתי אנשים בצאט שהזדהו כאטאיסטים צעקו עלי שני כופר ואסור לומר דברים כאלו כלומר הזוי לפני רגע הוא בכלל התכחש לקיום האל ועכשיו הוא צועק עלי על זה שני מגדיר דברים שקשורים בנושא באופן שמבהיל אותו וקורא לי כופר באל אוף כל הנושא הזה כזה כאוב שני אפילו לא יכול לחשוב ישר

schlomitsmile

Member
מנהל
היחסים בין האדם לאל זה באמת נושא מורכב, סבוך ורגיש. ודוקא בגלל זה, יש טעם לעסוק בו, באמת.

כן

עם הזמן ני נהיה יותר ויותר מבין את הדברים האלו והם נהיים חלק ממני ואז ני יכול להיכנס אליהם ולהביע אותם הרבה יותר באלגנטיות בלי להיכנס לצרות נראה לי שזו התקופה שלי עכשיו בחיים ני זוכר שהיה את המדען ההוא שעצבן את כולם כי הוא אמר שהסיבה שאנשים מאמינים באל זה בגלל שהם בנויים כימיקלית להאמין באל מתוכנתים לפנות לאל וזה נורא עצבן את האנשי דת וגם מדענים אחרים כי המשתמע מדבריו זה שהאמונה שלנו מבוססת על איזה כימיקל במוח אם זכור לי נכון זה מה שהמדען התכוון באמת לעשות והם טענו שהוא מוריד בערכם של המאמינים בדיוק אז למדתי את הנושאים האלו וגם בפילוסופיה יהודית זה מאוד ברור שהצורה שנוצרנו זה לפנות לאלוהים כלומר נחנו מתוכנתים לעשות את זה ולהאמין בו במיוחד בזמן צרה ודווקא בפילוסופיה יהודית זה אחד ההוכחות לקיומו של האל זה כמה שהאינסטינק האינושי מושלם כאשר נחנו רעבים האינסטינקט יאמר לנו לחפש אוכל כי זה מה שיועיל לנו כאשר אנו בודדים האינטינקט יאמר לנו לחפש חברים כי זה מה שיועיל לנו כאשר חולים האינטנקט יגיד לנו ללכת למצוא מרפא וכאשר אנו מיואשים האינסטינק יאמר לנו לחפש את האל כי זה מה שיואיל לנו וזה כמה האינסטינק האינושי מושלם כלומר אם הייתי אז מביע שהאדם באמת מתוכנת להאמין באל הייתי מקבל התנגדות נחרצת מהמאמינים באותה השיחה ואם הייתי אומר שזה שזה שהאדם מתוכנת להאמין באל זה יכול דווקא להיות הוכחה לקיומו הייתי מקבל התנגדות מוחצת מהלא מאמינים ככה שניהם לא היו מקבלים את דעתי כמובן שכולם נתקלים במשהו בהתנגדות בהרבה דעות רק שאצלי הסכויים שלא אתקל בהתנגדות הם קלושים וגם ברוב הדברים קשה לי למצוא אנשים בראש שלי כי יש לי שפה אחרת רוב האנשים נתקלים באופן שווה בהתנגדות ובהסכמה שאין יותר התנגדות מהסכמה ואם כן אפשר לצפות לבעיות קל מאוד להביא דוגמאות מהאמונה כי זה דבר שמאוד ברור שם הזדהות והתנגדות אבל זה בהמון דברים קטנים בחיים וני נתקל בכל כך הרבה התנגדות שזה מתיש אותי רק שלא משנה איפה אהיה סביר להניח שלא אקבל יותר מידי הסכמה וני ציך לפתח שפה אלגנטית שמאפשרת לי לומר את דעתי בלי סיבוכים חח ני מכריח תצמי לעצור אחרת לא אסיים

schlomitsmile

Member
מנהל
"יום אחד אהיה מאוד רעב ואוכל את הירח" - נשמע כמו שורה משיר
למה אתה חושב שאתה נשמע שחצן? לי אתה נשמע בחור מתחשב וחכם. "האוטיסט שוב הורס לכולם"- אני שמחה שבהקשר לבחורה הזאת השתחררת כבר מהמחשבה הזאת, מקוה שלא רק בהקשר אליה. מאין הגיעה בכלל המחשבה הזאת? האם מישהו אמר לך משהו ברוח זאת פעם? לגבי הקומונה- http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?communaID=30751

לא אמרו לי ככה

קשה לי מאוד להיות נקודתי יותר בגלל שהנושא מאוד מלחיץ אותי ני בטוח שעכשיו שהנושא עלה לתודעה שלי לאט לאט ני אתחיל להירגע ויהיה לי את הכח להתבונן האמת שקיבלתי את האבחון ממש שמחתי אפילו התעקשתי עליו למרות שהרבה לא קיבלו אותי ככזה בשבילי זה היה פתח אולי שיום אחד אוכל להיות שלם עם עצמי כך שאולי זה לא היה הוגן ממני להשתמש ברצף הזה של שוב האוטיסט הרס לכולם כי האנשים הם לא אלו שראו בי אוטיסט היו לי הרבה הצקות במשך החיים בגלל כל מיני דברים שהייתי לוקח אחרת מאחרים לרוב האנשים יש שני מערכות מי שהם בפנים ומי שהם בחוץ וגם כלפי עצמם וזה מאפשר להיות ממש שני אנשים ומאפשר להם לשחק את החוקים ואז להיות מישהו אחר ני חושב שהאוטיזם גורם אצלי להומאוסטזיס יותר קיצוני ולא נתן לי את הפרבילגיה הזו הייתי נתון מאוד בלחצים ותחושה קשה שכל הסובבים אותי צבועים וגם שהייתי כל הזמן ציך לבחון את עצמי ביחס למה ני חושב ולא ממש להשתחרר ובאמת להגיע להחלטות קשות מבחינות רבות בחיים שלי והם לא אהבו את זה שלא הבנתי למה ברגע כזה משהו כן בסדר אם באופן כללי הוא לא בסדר ולמה הם נורא רצו שאלך שהבעתי את השאלה בקול עכשיו שני לא כל כך נמצא עם נט"ים הרבה ני רואה שגמני מששתנה מסטיואציה לסטיואציה רק במינון ממש ממש קטן וכל עוד שני לא מרגיש חייב לראות נט"ים אין לי בעיה איתם שהם כאלה זכותם להיות הם וזכותי להיות אני :) חח ולך יש בקיעות לא רגילה במוזיקה :) ותודה על המחמאות :)

arana1

New member
לא נראה שאתה שחצן

התחשבות טוטאלית באחר זה מאפיין שקיים אצל הרבה אספים מצד אחד יש בזה הכי הרבה סיכוי ותקווה אבל מצד שני זה גם יכול להיות הכי מסוכן ומכאיב כשזה נעשה מול ועם האדם הלא מתאים אולי זה הסיבה שחלקנו כל כך מתייסרים בבחירת הקשרים הנכונים ונוטים להיות גם מאוד סלקטיבים וסגורים לפעמים ברור שתהיה לך יותר מוטיבציה להבין בנות מבנים יש לא מעט אוטיסטים שבניגוד לנ"ט לא זקוקים ולא צריכים קבוצת הזדהות מגדרית או מגזרית אלא כמוך נכון להם יותר לחיות ולפעול כמו זאבים בודדים(גם אני תמיד הייתי כזה) לדעתי הרשת זה דווקא מקום נכון להכיר נשים ולא צריך להסיק ממקרה אחד מסקנות אלא צריך כל הזמן ללמוד איך עושים את זה והתנסויות מאוד עוזרות בקטע הזה לדעתי זה נכון מה שהאחים שלך אומרים וצריך לזכור שגם בצד השני יש אדם מלא קונפליקטים קשים ובסך הכל כולם נורא מבולבלים בקטע הזה כי אף אחד לא יודע מה זה אהבה גם מי שמספר לך שהוא מבין בזה לא מבין בעצם כלום לדעתי הקלף החזק שלך הוא בדיוק היכולת שמסבכת אותך להתחשבות מלאה ורגישות שלמה כביטוי לתשוקה לאשה בגלל שדרך התחשבות כזאת אפשר ללמוד גם את מה שאף אחד עדיין לא יודע אולי מה שצריך לעשות זה לחפש אשה בעלת יכולת וצורך דומה

אתה ממש מבין אותי

אתה יודע שהייתי איתה בקשר היא תמיד אמרה לי שני מבין אותה יותר משאר האנשים והרגשתי שזה פשוט כי ני לא לוקח דברים כמובנים מאליהם וני מנסה להבין אותה היא גם אמרה לי שהיא מרגישה את ההבדלים ביני ונטים בפעם האחרונה שהיינו בקשר נראה לי בכל זאת שעכשיו אשתדל לעבוד בחיים האמיתיים יותר מאשר בעולם הוירטואלי כלומר עם יצא לי קשר וירטואלי יופי אבל נראה לי שלעכשיו ני רוצה ללמוד איך לעבוד בחיים האמיתיים זה מעניין שלפעמים זה נדמה שהצורך הוא היעד ולפעמים זה נדמה שהיעד הוא תירוץ כדי למלאות את הצורך ני חושב שבאופן לא מודע התחלתי לפתח סיסטמס להתמודד עם דברים ועכשיו הסיסטמס מניעים אותי לבד כמו ליזום עם הבחורה הזו את הקשר לראשונה שבעבר רק היא יזמה והיזימה שלי לא נבעה מהחלטה אלא פשוט קרה רק שהיו לי המון תחושות רעות כי חשבתי שפגעתי בבחורה גם רוחנית וגם נפשית כי אולי הייתי נחמד מידי ואולי קירבתי אותה מידי ומצד שיני כשלתי בלהבין אותה ולכן זה כשל הקשר וזה יאמר שהסיסטם כושל אבל אחרי שקיבלתי את התגובות הבנתי שלא יש דברים שלא נמנעים ועלי להמשיך לעבוד עם שלי בעקשות לוקח לי המון זמן כל הצלחה בן נסיונות אבל בסופו של דבר ני ציך לעבוד עם שלי ולאט לאט ני אצליח

ענתנוי

New member
מחושך לאור

לפעמים כדי להגיע לאור צריך לחצות את החושך, וכדי לעזור צריך לפגוע. אם זה נעשה מכוונה טובה, זה נכון. יש הרבה חושך בכל מקום, ואור גם במקומות הכי לא צפויים. זה לא קשור לדת, כי דווקא חילוניים יכולים להיות יותר מאמינים. זה קשור רק לאמת וליכולת לראות אותה, בלי שקרים, ולרצון לחיות אותה, בלי משחקים. האבחון עוזר לנו להעיז "לצאת מהארון", אבל מה שיוצא זו האמת ולא איזו מחלה או לקות שמסבירה את הכל......

ענתנוי

New member
תודה על ההצפה

אתה מתאר בעיה קשה ומוכרת לכולנו. אנחנו מפיצים אור, נותנים בלי חשבון, מגיבים למצוקה - ויש תמיד אנשים שמנצלים אותנו בגלל זה. אתה צריך לזכור שזו הבעיה שלה ולא שלך - יש אנשים שחיים בחושך, וזה כל מה שהם מסוגלים לעשות - לקחת אור, להטעות, למשוך אותנו לוותר עוד ועוד - בלי לתת כלום - פשוט כי אין להם כלום... אתה תלמד עם הזמן לזהות אותם ולשמור מרחק, כדי לשמור על עצמך - ואני בטוחה שיגיע היום ותמצא מישהי מוארת שתוכל לשמוח בך ולשמח אותך....

תודה על ההזדהות

ני מקווה שני אלמד איך להתמודד עם הדברים ולהשיג את הדברים שני זקוק להם מקווה גם שאת :)

למעלה