עדכון

Mr RK

New member
עדכון

אתמול בבוקר רומי קבלה את המנה האחרונה לסגירת הדוקטוס, למרות שהוא עדיין היה פתוח במידה בינונית. היום בבוקר החלטנו אני ואשתי להתחיל להתיעל, היא הלכה לדואר ואני הגעתי לפגיה ומה אני רואה??? הפ(ר)גיה הקטנה שלי בלי טובוס, שתהיה בריאה. קשה לתאר את ההרגשה ששטפה לי הנשמה, מעיין גל אדיר של אושר עילאי. חיוך מאוזן לאוזן נדבק לי לפנים בלי שליטה, הלכתי לאחות שלה והיא מספרת לי שהעלמה הצעירה החליטה שנמאס לה ובשתיים בלילה שלפה את הצינור המגעיל בכוחות עצמה (היא יודעת מה טוב בשבילה). ישר התקשרתי למוריה לבוא לראות את הפלא במו עינייה, ו10 דקות אחריי זה נגשת אלי האחות (החיוך עדיין דבוק עלי) ושואלת "אבא, אתה רוצה לאחוז בבת שלך?". אני לא יודע איך, אבל החיוך גדל ואיים לקרוע לי את שרירי הפנים. אמרתי, כן אבל שאני מפחד (אף פעם לא החזקתי ילד אפילו). היא הסבירה לי מה לעשות ועשר דקות אחרי זה כבר עשיתי קנגרו כמו מקצוען (כמו קנגרו בhigh של החיים שלו). היה לי קשה להוציא מילים מהפה... התחושה של הבת שלי זזה על הגוף שלי היא מדהימה, לשמוע את הקולות שלה בפעם הראשונה, לראות את הפנים החמות שלה דבוקות לגוף החשוף שלי, הידיים שלה אוחזות את שערות החזה ומושכות אותן לפה שלה... מתוקה!!!! אין מילה אחרת... כשמוריה הגיע, היה רגע של הלם והחיוך טמבל על הפנים שלי נמתח קצת יותר. ולסיים עם הקושי היומי, עדיין הדוקטוס פתוח, והרופאה המטפלת הסבירה לנו שצריך להבין שעדיין היא בשלב מאוד ראשוני ויכול להיות חזרה אחורה, אבל ממש ממש קשה לי לרסן את הרגשות האופטימיים שלי, זה לא משהו שאני רגיל אליו... אני רגיל לתת לרגשות לשטוף במיוחד כשמדובר ברגשות חיוביים, קשה לשים את הבלמים המלכותיים מעט של ההיגיון הקר... ויש את הפחד של רגרסיה לאחור... העולם הפך כל כך ורוד יותר

המון בהצלחה...

כבר שהתחלתי לקרוא את ההודעה חיוך עלה על פניי. למרות שרומי נולדה קטנה מאחלת שזו הקטנה גדולה תהיה. שיהיה המון בהצלחה בהמשך הדרך ושנשמע רק בשורות טובות.....

הילה BA

New member
רומי מתוקה!!! ואתם הורים מדהימים.

כל הכבוד על השיפור. אין אין אין כמו ההרגשה להיכנס לפגיה ולראות שינוי לטובה.ועוד כשמדובר בטובוס??? ואווווו... איזה כייף. חכה שיעבירו אותה מאינקובטור לעריסה
, ואח"כ לעריסה עם בגדים ... הכל בהפתעה . זה קורה כשמגיעים בבוקר והחיוך ידבק לך במשך כל היום. כל הכבוד לכם. אתם הורים מדהימים. תעדכן בעוד המון בשורות טובות .

imaLee

New member
אני נכנסת לפה רק כדי להתעדכן עליכם

אני מכירה את מוריה מנשואים טריים והסיפור שלכם כ"כ נגע בי. אני כ"כ שמחה על העדכון המשמח. בבקשה תמשיך לעדכן, יש אנשים שאפילו לא מכירים אתכם בחיים האמיתיים ובכל זאת ממש דואגים לכם ומחכים לעדכונים. מקווה שהקו החיובי הזה רק ימשיך ושתפציץ בתמונות עם חיוכים. ורומי- סוכריה אמיתית

כרוביד

New member
איזו התרגשות, תודה על העדכון

איזו מתנה רומי היפה נתנה לכם ולה! מתוקה אמיתית. אין כמו הקנגורו, נכון? תיארת בדיוק בדיוק את ההרגשה, ההתרגשות. איזה כיף לשמוע. מאחלת לכם שלא תהיה חזרה אחורה, שזה ימשיך כך, שיהיה יותר ויותר ורוד

Mr RK

New member
לא סתם מתנה...

שכחתי לציין שהיום היום היומולדת שלי

hope30

New member
וואו איזה תמונה

שמחה בשבילכם על הקנגרו הראשון ועל רומי הפייטרית שגמלה את עצמה מהטובוס. שיעבור הכי קל שאפשר הופ

tamlav1

New member
אין על הקנגרו הראשון. תמשיך להיות אופטימי, זה

הכי טוב שאפשר לעשות בשבילה. בהצלחה.

תאומים82

New member
איזה עדכון מרגש

אין כמו השיפורים הללו שאת ההתרגשות שבהם אף אחד לא יכול לתאר חוץ מהורים לפגים!!!!! מאחלת לכם המשך דרך קלה רק קדימה, מחכים לשמוע עדכונים מכם.... וכמובן המון מזל טוב ליום הולדתך

tuvia444

New member
איזה בשורות טובות

איזה יופי, חיממת את ליבי מאוד, שיהיו כמה שיותר עליות והמון אושר ובריאות.

מדהים ומרגש

זו חייבת להיות מתנת היומולדת הכי טובה שאי פעם קיבלת. ממשיכה להחזיק אצבעות לרומי הגיבורה

איזו תמונה מרגשת - ומזל טוב ליומולדת!!!

רק שימשיך ככה. איך מוריה מרגישה? התאוששה קצת? אתה יודע - יש שיר שאנחנו שרנו לילדים שלנו בפגיה, ומאז אנחנו מקדישים אותו כאן לכל הפגים הלוחמים והגיבורים (תשאל את הילה BA כמה היא שרה את זה לתהל שלה....) ואנחנו באהבה רבה מקדישים אותו לרומי הלוחמת הגיבורה שלך לוחמת - המלים לוחמת - השיר

כאין

New member
שימחת ורגישת אותנו מאוד!

מחכות לך עוד המון רגעים כאלה.... אני עמדתי המומה ונירגשת שהורידו לה את הזונדה, פתאום ראיתי פנים מאחורי כל המכשירים. מאחלת לכם רק טוב!

yayash80

New member
וואווווו

טוב, אין באמת מילים..... המשך דרך נעימה ורגועה. ותמשיכו לעדכן.

למעלה