עדכון

שי קון

New member
האמת שהופתעתי...

כי דווקא בשנים האחרונות יש שם טוב לאתרי הממשלה... נמשיך לספור

chulila

New member
השאלה היתה לגבי התקנות של משרד התקשורת

לשימור, או העברת מספר בזקום לנותן שירות אחר, כך שהיא בהחלט רלוונטית.

שי קון

New member
ב-15.11 נכנסת לתוקף התוכנית החדשה אליה הועברת

הועברתי. אמרו לי שב-20 דולר רני אוכל לדבר ב-7 סנט לסלולרי וסנט לנייח. עכשיו קיבלתי את פרטי התוכנית. החבילה שלך היא: תיאור החבילה: * כל שיחה מחויבת על פי דקה ומאפשרת חיוג לכל יעד בעולם. * כולל 275 דקות לטלפונים סלולריים ישראלים או שילוב של 2000 דקות ל: o ישראל, צרפת ואנגליה – נייח o ארה"ב וקנדה – נייח ונייד * לאחר חריגה בדקות מעבר למסגרת החבילה תחויב בשיחות לישראל, צרפת ואנגליה נייח ולארה"ב וקנדה נייח ונייד ב 1.36 סנט , לישראל נייד 9.9 סנט. * שיחות ליעדים נוספים בהתאם למחירון. זו הרעת תנאים משמעותית כי בעצם אחרי ה-20 אני חוזר לשלם 10 סנט לדקה. חצופים.

chulila

New member
נכון... ועל החוצפה

אני משלמת להם בלעבור למתחרים...

RoyG NJ

New member
מה פיספסתי ?

גם לי יש מנוי איתם. אני משלם 14.99$ לUNLIMITED לנייח... מה השתנה ?

שי קון

New member
הרווחת 5 דולר...

זה הרבה כסף בהתחשב בזמן שאני איתם. יופי... עכשיו אני מרגיש יותר מרומה

RoyG NJ

New member
‫אני מתווכח סידרתי אל תרגיש רע :)

אם תשמע כמה אני משלם לוריזון על TRIPPLE PLAY ... בכל אופן - תתקשר לבזקום ותגיד שהציעו לך ב012 הצעה זולה יותר ואתה מבקש MATCHING או שאתה מתנתק. זה אמור לעבוד...

chulila

New member
כמו שי קון

אותו כנ"ל - אמרתי שאעבור והם לא הנידו עפעף... זה משעשע איך בזקום מתייחסים ללקוחות ותיקים גרוע יותר משהם מתייחסים לחדשים - כאילו שהותיקים לא יכולים לקום וללכת...

שי קון

New member
שלחתי לבזקום שאלה

האם הדקות הנכנסות גם נספרות היום הם ענו בטלפון (דיברו עם בעלי, אז אני מצטט בערך...) כמובן שהנכנסות נספרות (ניסיתי...) הציעו תמורת עוד 3 דולר לקבל 30 דקות לסלולרי ועוד משהו לנייח, לא זוכר. ואם נשאר חצי שנה עם זה, החודש השביעי יהיה מתנה. זה מה שאני קלטתי.

למעלה