עדכון....

עדכון....

מאז שכתבתי לכם על הפירוטי שיחות שגיליתי..... בעלי מתיחס אליי הרבה יותר טוב... הסקס חזר.... הוא כל הזמן מחמיא לי...כאילו גילה אותי מחדש.. הוא מסתכל עליי ואומר לי-כמה את יפה!!!! מה זה אמור להביע?לדעתכם.. דרך של פיוס? נסיון טשטוש עקבות? זה יכול להיות אמיתי? כי לפני הגילוי המצב היה די בקנטים מבחינת יחס שלו אלי... אשמח לתגובות.

אייבורי

New member
תשמעי בדיחה

מאהבת, כלה טריה ואישה נשואה נפגשות בויקטוריה סיקרטס מחליטות כולן לקנות בייבידול שחור ונעלי עקב סקסיות למחרת הן נפגשות המאהבת מספרת, נכנסתי הביתה עם הבייבידול השחור, המאהב כלכך התרגש הוא קרע ממני את הבגדים וזיין אותי על הריצפה. הכלה הטריה מספרת, חיכיתי לו בבית עם הבייבידול השחור הוא לקח אותי למיטה בזרועותיו המסוקסות ועשינו אהבה כל הלילה. הנשואה מסתכלת עליהם ואומרת חכיתי לו בבית עם הבייבידול השחור, הוא נכנס, זרק את התיק הדליק טלוויזיה וצעק באטמן, תביאי בירה ופיצוחים.

שילה1

New member
זה אומר ש....הוא נוקט טקטיקה מסויימת

להסתיר בגידה שהיתה,או ש מתארגן לסיום החיים המשותפים.מהכל מקום-אלו רק השערות,כמובן.. מה את חושבת?

הכל יכול להיות

זה יכול להביע דרך של פיוס והבעת צער. טשטוש עקבות. דרך להסתיר בגידהזה יכול להיות אמיתי זה יכול להיות גם לא אמיתי. וגם הכל ביחד. אנשים הם מורכבים. את התשובות לא תמצאי פה. תמצאי אצל בעלך ואצלך. הדיאלוג על הזוגיות שלכם צריך להמשךביניכם כל הזמן, לא מספיקה שיחה אחת כנה.

ממש לא...אבל זה תגובה טבעית

למי שחווה חוסר אמון..... את רגילה ליחס מסוים...ובבום הכל משתנה... את זה אני לא אומרת לו.. זה תהיות בתוכי.

נכון תגובה טבעית

ומה היא בדיוק הסיבה שאת לא אומרת לו את מה שאת מרגישה באמת ,האם בגלל שהבטחת לו לפתוח דף חדש אחרי שיחה אחת כנה? זהו בדיוק הדיאלוג החסר ביניכם, שכן לאחר גילוי המעשה התהיות לא צריכות להשאר בתוכך, אלא להיות חלק מהשיחה ביניכם. אחרת הם ימשיכו לנקר בך עוד ועוד. הוא יחשוב שבקצת פוצי מוצי הוא פתח דף חדש ואת תמשיכי אכלי את עצמך מבפנים.

seeyou

New member
לדעתי ,תנצלי את ההפוגה בלי הרבה מחשבות

לא בטוח שכול מי שנישק אותך גם אהב אותך או לא כול מי שלא נישק לא אהב אותך יוסי

זה אומר

שאתם בהחלט זוג ראוי. את לאורך כל התקופה מתארת בן אדם שהולך ומצפצף עליך יותר ויותר, מנצל כל הזדמנות להוריד לך צ'אפחה על האף ולהפציר שאת "כלבה רעה" - ליד הילדים, מול השכנים, פנים מול פנים, תוך שאת סופגת את כל זה. ואז, במעטה קסם, אחרי שגילה לפתע את הביצים שלו מונחים אצלך בכף היד, הוא מחליט על אסטרטגית 'טובה' עם ליטוף על הראש - מתוך פחד, ממך! שרק מחכה לליטוף, לסטירה, או לכל אות או רמז ליחס מהלה לכיוונך. השאלה שלך "מה זה אמור להביע?" חסרת טעם לחלוטין, כל עוד אין לך שום כוונה אמיתית לעשות עם זה משהו... לפחות הסקס חזר - אז תהני מהרגע. אנחנו נחכה בסבלנות לפרק הבא בטלנובלה.

למעלה