עדכון

sheronher

New member
עדכון

רציתי לעדכן אתכן על הביקורת של אחרי הניתוח. אז קודם כל אני רוצה להודות שוב לגלי שנתנה לי את התור שלה ועשתה מאמצים כדי לבצע את החילוף, זה לא מובן מאליו :) אז כמו שאמרתי נכנסתי לשיינמן שלא הבין לאן נעלם הקול שלי ושאל כמובן כבדיחה אם בטעות עברתי ניתוח בגרון ומה קרה לי, כי איבדתי את הקול כמעט לגמריי וכל מה שיצא לי מהפה היה נשמע, ועדיין, כמו ציפצופים וציוצים משולבים. כמובן שעשה בדיקה, ללא ספק בכלל (ואפילו ביקש את רשותי...חחח-האדיבות הזו משעשעת אותי) ואמר שהכאבים שקיימים הם כאבים רגילים לאחרי ניתוח, שהאגן משוחרר ברוך השם (הבנתי שזה טוב אחרי שיחה עם מייקילולי שנראה לי שיכולה לעשות דוקטורט עם כל ההסברים המדוייקים שהיא נותנת לי, קבלי ח"ח) ושברוך השם הניתוח עבר בסדר גמור. שראו שם דברים שלא ציפו לראות אבל הצליחו להתגבר על הכל ולנקות הכל והמצב נראה להם טוב מאוד. שתי השחלות שלי היו סתומות וניסו לפתוח, הצליחו לפתוח רק אחת אבל שאל אם כרגע רלוונטי ילדים וטענתי שעוד לא אז מאר שכשארצה להכנס להריון אצטרך לעשות צילום רחם, לא כ"כ ברור לי למה אבל הוא הרופא והוא יודע וכשנגיע לנהר נחצה אותו. ושהיום יש המון אופציות טובות להריון ושאני יכולה להיות רגועה מאוד ושהכל מצויין. אמר שצריכה להמשיך דיכוי ברצף וללא הפסקה בכלל, לא שזה מפריע לי רק השאלה היא מהם הסיכונים לטווח ארוך אם קיימים. לא יכולתי לשאול אותו, כי כמו שכבהר אמרתי אין לי קול ובקושי יכולה לדבר. כמובן שכמו פולניה טובה אני גם אעדכן שהשפעת עוד כאן, כבר למעלה משבוע וזה מציק...אין לי קול או שמה שיוצא זה ציוצים כואב לי הגרון והראש ועייפה וחלשה ואין לי כח לכלום ולא יכולה לקחת ימי מחלה יותר, כי במשרד מקטרים על כל יום שאני לוקחת ואין לי כח לקישקושי שכל שלהם. קיצר אני עוד חולה מאוד - מזל שהמכשושה עזבה בתקווה שלא תשוב בינתיים
אההה ונראה לי שאני מאוהבת

sheronher

New member
../images/Emo39.gifאהה עוד משהו

הביופסיה יצאה "תקינה" יחסית כי ברוך השם אין שם כל מיני מוטציות וזו הנחמה העיקרית והכל במקום אצלי (ברוך השם לא כרתו כלום) והביופסיה הראתה שאכן יש אנדומטריוזיס (וואלה מזל שיש בדיקה שמאבחנת) אבל שיינמן אמר שלא היה ספק כשנכנסו מיד הבינו שיהיה לילה נהדר לכולם ועכשיו באופן רישמי אין יותר חופשים עד פסח אז בבקשה מצו את השבת הזו עד תום :) :) והלוואי בלי מחלות, וכאבים - לכוללללללן אמן אמן אמן

טוב לשמוע

במיוחד על ה-
שיהיה בהצלחה
. לגבי הדיכוי ללא הפסקה, אינני יודעת מה יכולים להיות ההשפעות בטווח הארוך (למרות שהרופאים טוענים שאין לכך השפעה) אבל אנו כן יודעות טוב מאוד מה ההשפעה של קבלת מחזור, נכון?! ותיקון קטן, התכוונת מן הסתם לחצצורות הסתומות ולא לשחלות
. ויאללה תתחילי לקחת ויטמין C !!! מספיק עם השפעת הזאת

זואילי

New member
חצוצרות סתומות

לא שחלות סתומות, כן? בגלל זה הוצע צילום הרחם - כדי לבדוק מעבר צבע. ואם יש בעייה בפיזור הצבע אז תחצי את הנהר כשתגיעי לשם. לדעתי האישית בלבד - סיכונים לטווח ארוך בלי דיכוי הם הרבה יותר קשים וכואבבבבבבבים מהשלכות על טיפול בדיכוי רצוף. מי יודע מה הסיכונים לטווח הרחוק של זה? בדיוק כמו שעוד לא יודעים הרבה על השפעות ה IVF לטווח הארוך (למרות שלא חסרות הכתבות על יו נואו). תרגישי טוב, מקווה שקולך ישוב במהרה, ושהאנדו ילך לפינה ויירגע לכמה שיותר זמן

למעלה