עדכון Solstice Coil

עדכון Solstice Coil

ביום שני כבו הכבשנים אחרי שבועיים של עבודה ממושכת, ואלף עותקים של האלבום A Prescription for Paper Cuts הגיעו לידינו. תאריך השחרור הרשמי, כאמור, הוא ה21 לספטמבר, אבל אם יש מישהו שכותב ביקורות לאי-אילו אתרים \ מגזינים, ומעוניין לכתוב על האלבום שלנו, נשמח לשלוח לו עותק חינם. לפרטים, צרו איתי קשר בכל הדרכים הברורות.

RedCherry

New member
אפשר

קצת תאור של המוזיקה? השפעות וכאלו... מעיין "הכנה לביקורת".

RedCherry

New member
לא הבנת

כנראה שלא הייתי ברור. אני מדבר בתור קונה פוטנציאלי, לא מבקר. אני אשמח לבקר ולקבל דיסק במתנה, אבל אין לי ממש לאן לשלוח ואני לא חושב שלמישהו יש רצון כלשהו לקרוא ביקורת שלי, בהתחשב בעובדה שאני לא ממש מוזיקאי/שומע מאוד ותיק/מבקר עם נסיון.

הנה הקומוניקט שלנו עם עוד קצת פרטים

המוסיקה של Solstice Coil משלבת בין הסאונד והעוצמה הרגשית של רוק אלטרנטיבי עכשווי ובין ההלחנה הקפדנית של רוק מתקדם מכל הזמנים. ההשפעות העיקריות נובעות מ Radiohead, Muse, Dream Theater, Pink Floyd, Porcupine Tree, The Mars Volta, Genesis, Yes, King Crimson, Anekdoten, Dredg, Pain Of Salvation, The Flower Kings ועוד כל מיני עוברים ושבים. הלהקה קיימת מעל לשלוש שנים, והספיקה להופיע באופן נרחב במועדונים במרכז הארץ ובחיפה. בשנת 2002 צברה תאוצה בזכות סדרה של מופעי מחווה לרדיוהד שגרפו הצלחה רבה, ומיד לאחר מכן החלה לשקוד בקפידה על חומר מקורי באנגלית. אלבום הבכורה, 'A Prescription for Paper Cuts' , הוא תוצר של שנתיים של עבודה אינטנסיבית של הלחנה, עיבוד, ברירת חומרים והקלטות. ביקורות על הקלטות דמו באתרים שונים בעולם השוו את המוסיקה של Solstice Coil ללהקות בינלאומיות כמו רדיוהד, The Mars Volta ו Dredg. האלבום מכיל בתוכו 51 דקות של מוסיקה וחוברת בעלת 16 עמודים עם אמנות גרפית מאת עופר וישניא, גיטריסט הלהקה, שגם מעצב ומתחזק את אתר הבית שלה. Solstice Coil חברה בארגון MISC, המקדם להקות ישראליות ששרות באנגלית, ותורמת את השיר Accidents לאוסף שהארגון מוציא בחודש ספטמבר. הלהקה נמצאת בקשר עם לייבלים מחו"ל לגבי הפצה של האלבום ברחבי העולם. בהופעה ינוגנו שירים מהאלבום בנוסף לחומרים אחרים, וישולבו בה נגנים אורחים מיוחדים. יום שבת, ה1 לאוקטובר מועדון הבארבי קיבוץ גלויות 52, תל אביב כניסה: 30 ₪ פתיחת דלתות: 21:00 האלבום ימכר במקום במחיר 30 ₪ חברי הלהקה הם: שיר דויטש: שירה מובילה, גיטרה עופר וישניא: גיטרה מובילה, שירה ליווי דיאגו אולשנסקי: גיטרה בס שי ילין: קלידים, שירה ליווי אורי גולדברג: תופים נשמח לראותכם שם! לפרטים נוספים, שיר דויטש 050-7927175 [email protected] http://www.solstice.co.il

RedCherry

New member
תודה רבה

בדיוק לזה התכוונתי. ממש מעניין. חוץ מזה האתר מ-א-ו-ד יפה, מאוד התרשמתי. רק שלא הצלחתי לשמוע את הדגימות של השירים. בכל מקרה, בהצלחה!

למעלה