עדכון S4 I9505 אחרון

voguemaster

New member
עדכון S4 I9505 אחרון

אני מנחש שיש מעט מאוד אנשים עם I9505 אבל לאחרונה המכשירים קיבלו עדכון. יש לי שתי בחורות בצוות שקנו את המכשיר בהמלצתי והתעדכן להן המכשיר. מאז, המכשיר רק מקרטע, יש לאגים והכי גרוע - אפליקצית החייגן פשוט הפכה לסיוט לא שמיש. תוקעת את המכשיר לפרקי זמן ארוכים, בזמן שיחה אי אפשר להקליד מספרים בלוח המקשים ועוד מיני צרות אחרות.

אני לא יודע אם I9500 נפגעו מזה, אין לי מושג. אני גם לא יודע אם זו בעיה כללית בעדכון ל-I9505 אבל זה מרגיש ככה...

מישהו שמע על הבעיות האלו ? יש פה מישהו שעוקב אחרי דף הפייסבוק של סמסונג ישראל או באופן כללי אחרי העדכונים של ה-S4 ויכול לתת כיוון ?

זה די מתסכל שקנית טלפון אימתני שכזה במיטב כספך והוא עוד עושה לך כאלה צרות. יש לי הרגשה שמישהו ב-QA של סמסונג פישל ובגדול.

BobboVilla

New member
"מזל" שיש לי מכשיר של סאני - אין עדכונים

טוב, זה לא לגמרי נכון - קיבלתי עידכון אחד, אבל בגלל באג או טימטום במערכת ה-"FOTA Inside" שלהם, הייתי צריך לשרוף חצי יום במלחמות עם ה-Kies כדי לעדכן את המכשיר, ואני בכלל לא יודע מה השתנה.

mama63

New member
עידכון

מתי היה העדכון?
לאשתי יש את הטל הזה, לפני שבוע היו 2 עדכונים, לא הרגשתי משהו שונה בטל.
אין את התופעות שהזכרת. מקווה שלא יהיו.

voguemaster

New member
עדכון לפני שבוע ומשהו

אממ, היא קנתה את ה-9505 בייבוא מקביל או רשמי של היבואן ? לפי דעתי הן קנו ייבוא מקביל (הבנות אצלנו). רמז לזה אני מקבל מזה שנעלמה להן העברית מבחירת השפות בתפריט LANGUAGE & INPUT, בעוד שפעם הייתה.
אגב, העברית נמצאת במכשיר, לאחת מהן יש עדיין תפריטים בעברית אבל אם היא תחליף שפה היא לא תוכל לחזור
.

הבעיה שצריך MORELOCALE2 ואז צריך או ROOT או להשתמש ב-ADB ולא הצלחתי. משום מה המחשב לא מזהה את המכשיר הזה (יש לי דרייברים של סמסונג מותקנים, דווקא.. צרבתי I9500 לא מזמן עם רום מ-SAMFIRMWARE).

mama63

New member
s4

קניתי לה את המכשיר ביבוא מקביל של גומובייל בראשון, הם עדכנו את העברית. ( פשוט היא לא אחת שמשחקת עם מכשירים).

הקופסא הייתה סגורה לגמרי עם מטען מקורי.
בכל אופן כנראה מדובר על אותם העידכונים, אולם איני רואה אצלה בעיות כל שהם.
לא בדקתי אם המחשב מזהה.

למעלה