עדכון outlook מתוך ASP.NET 2.0

Anat2403

New member
עדכון outlook מתוך ASP.NET 2.0

יש לי אתר ב ASP.NET 2.0 שכתוב ב C# אני רוצה מתוך האתר לקבוע פגישות בתוך outlook ללא כניסה לoutlook נניח שיש לי נתוני פגישה: שם תאריך וזמן ונניח שאני יודעת שזה תאריך פנוי בoutlook ביומן הפגישות ואני רוצה מתוך האפליקציה שלי להכניס את הפגישה הזאת. איך עושים זאת? מה הם הכלים שאני צריכה? אשמח לקבל כל מידע דוגמא וגם יעוץ בנושא. בתודה ענת

Anat2403

New member
תשובה מצוינת

שלום לך התשובה שלך מצוינת בדיוק מה שחיפשתי. יש לי עוד כמה שאלות יותר מעמיקות בנושא. האם אפשר יהיה להתיעץ אתך ישירות? האם תוכל להפנות אותי למקור מידע על כל הנושא? השאלות הן: כיצד ניתן מאפליקציה אינטרנטית להזין/לעדכן/לבטל משימות בתוך ה OUTLOOK מתוך האפליקציה? כיצד ניתן לאחסן אימיילים שמגיעים ב OUTLOOK בתוך האפליקציה (גרירה, העתקה או כל אופציה אחרת)? האם ניתן לראות בתוך האפליקציה את לוח הפגישות של ה USER? האם ניתן לקבוע פגישות/משימות בתוך ה OUTLOOK ולעדכן את האפליקציה מתוך ה OUTLOOK? במידה ופגישה בוטלה בתוך ה OUTLOOK כיצד ניתן לשקף את הסטאטוס בתוך האפליקציה? איזה מנגנוני ניהול צריך לפתח על מנת לוודא שכל פעולה שבוצעה באפליקציה אכן סונכרנה עם ה OUTLLOK? בברכה ענת.

nushix

New member
תנסי את המאמרים הבאים:

http://www.codeproject.com/csharp/outlookconnector.asp מאמר די מוצלח על משיכת מידע מבOUTLOOK http://www.codeproject.com/csharp/sendtaskspgmticly.asp מאמר על עבודה עם פגישות/משימות עם הOUTLOOK וזה רק מה שהיה לי על המחשב יש המון חומר ברשת

Anat2403

New member
שאלות על Outlook

עברתי על המאמרים והקוד שהיה מצורף שם אבל לא הבנתי איך לשלב אותם. בכל מקרה אנחנו צריכים כרגע לתת הערכת זמן לגבי כמה משימות בקישור עם outlook לאתר web שכתוב ב ASP.Net 2.0 עם C# והיינו רוצים להתיעץ עם מישהו שמכיר את התחום . השאלות הן: 1. כיצד ניתן מאפליקציה אינטרנטית להזין/לעדכן/לבטל פגישות בתוך ה OUTLOOK מתוך האפליקציה? 2. כיצד ניתן מאפליקציה אינטרנטית להזין/לעדכן/לבטל משימות בתוך ה OUTLOOK מתוך האפליקציה? 3. כיצד ניתן לאחסן אימיילים שמגיעים ב OUTLOOK בתוך האפליקציה (גרירה, העתקה או כל אופציה אחרת)? 4. האם ניתן לראות בתוך האפליקציה את לוח הפגישות של ה USER? 5. האם ניתן לקבוע פגישות/משימות בתוך ה OUTLOOK ולעדכן את האפליקציה מתוך ה OUTLOOK? 6. במידה ופגישה בוטלה בתוך ה OUTLOOK כיצד ניתן לשקף את הסטאטוס בתוך האפליקציה? 7. איזה מנגנוני ניהול צריך לפתח על מנת לוודא שכל פעולה שבוצעה באפליקציה אכן סונכרנה עם ה OUTLLOK? שאלה 1 ברור לי איך עושים ע"י הכנת ה Outlook object אבל לא ברור לי איך אפשר לקבל את המיילים אשמח מאוד לקבל טלפון של מישהו שיוכל ליעץ בתודה ענת.

עידו פ

New member
תעצרי רגע ותחשבי

כאשר אתר ה-Asp.net שלך יעבוד משרת מרוחק, היוזר שתחתיו ירוץ האתר (יוזר מקומי של המכונה) לא יהיה מסוגל להתחבר לאאוטלוק של המשתמש ! מאחר ופרופיל האאוטלוק שבו מוגדרים החיבורים לשרת נמצאים על המכונה ממנה המשתמש מפעיל את הדפדפן ! אם רק מדובר ביצירה של פגישה חדשה שאותה המשתמש יוסיף לאאוטלוק שלו, אפשר לעבוד עם vcalendar שזה פורמט סטנדרטי לשליחת פגישות (הפורמט שלדוגמה מיקרוסופט משתמשת בו בשביל להוסיף פגישות לאאוטלוק כאשר נרשמים באתר שלהם לאירועים של החברה). תסתכלי לדוגמה כאן: http://www.codeproject.com/aspnet/vcalendarfiletodownload.asp אם נדרשת יותר שליטה על היומן של המשתמש בצד השרת, זה כבר מתחיל להיות מסובך, מאחר וצריך להגדיר במיוחד יוזר שיש לו הרשאות לכל ה"אאוטלוקים" של כולם (לכל תיבות הדואר) וזה סיפור מההפטרה שלא כדאי לך להכנס אליו. במקרה של צורך בניהול אאוטלוק מתוך אפליקציה הייתי אומר לשקול ברצינות מעבר לפיתוח ב-win forms !

Anat2403

New member
outlook מקומי

מדובר על עדכון ה outlook המקומי של ה יוזר שכרגע נכנס לאתר. ואת זה הצלחתי לעשות אבל הבעיה היא לקחת מיילים מתוך הOutlook המקומי הזה ולהכניס לאפליקציה או ל דטהבייס בברכה ענת.

עידו פ

New member
תהייה

האם הצלחת לעשות את זה בגלל ש"במקרה" את מפתחת ומריצה את האתר באותו מחשב בו מותקן האאוטלוק ?! קצת חשיבה קדימה תחסוך הרבה שעות עבודה שירדו לטמיון אם תמשיכי בכיוון הזה.

Anat2403

New member
שאלות

הענין הוא כזה: אני צריכה לתת הערכת זמן ולברר האם בכלל אפשרי ואיך לבצע את המשימות הבאות. אודה לך אם תתן לי כיוון: כיצד ניתן מאפליקציה אינטרנטית להזין/לעדכן/לבטל פגישות בתוך ה OUTLOOK מתוך האפליקציה? כיצד ניתן מאפליקציה אינטרנטית להזין/לעדכן/לבטל משימות בתוך ה OUTLOOK מתוך האפליקציה? כיצד ניתן לאחסן אימיילים שמגיעים ב OUTLOOK בתוך האפליקציה (גרירה, העתקה או כל אופציה אחרת)? האם ניתן לראות בתוך האפליקציה את לוח הפגישות של ה USER? האם ניתן לקבוע פגישות/משימות בתוך ה OUTLOOK ולעדכן את האפליקציה מתוך ה OUTLOOK? במידה ופגישה בוטלה בתוך ה OUTLOOK כיצד ניתן לשקף את הסטאטוס בתוך האפליקציה? איזה מנגנוני ניהול צריך לפתח על מנת לוודא שכל פעולה שבוצעה באפליקציה אכן סונכרנה עם ה OUTLLOK? בתודה ענת

עידו פ

New member
מאחר ואאוטלוק היא רק תוכנת דואר

השאלות שלך לא ממש ממוקדות. על-מנת שאוכל להתייחס לשאלות, חשוב לדעת מהו מקור תיבת הדואר שהאאוטלוק עליו את מדברת מטפל בה. האם הכוונה היא לתיבת exchange, imap, pop3 ? בהתאם לתשובה אוכל לתת תשובות ענייניות ולא יריה באפלה.

עידו פ

New member
לא תשובה טובה, עבורך

pop3 זה אומר שכל לוח הפגישות נשמר למעשה בקובץ pst אליו האאוטלוק מתחבר. מאחר והקובץ עלול להשמר בכל מקום כלשהו, בין אם במחשב המקומי של המשתמש ובין אם באיזשהו שרת ברשת, אין לך אפשרות לדעת בצד השרת איפה הקובץ נמצא. קובץ pst זה גם אומר חוסר יכולת לעבוד במקביל, כלומר אם המשתמש פתח אצלו את האאוטלוק ה-pst נעול על-ידו וגם אם היית יודעת איפה הקובץ יושב והיתה לך גישה אליו, לא היית יכולה לגשת אליו עד שהמשתמש היה סוגר את האאוטלוק שלו. החלופות העומדות לרשותך: 1. כתיבת החלק הזה של התוכנה ב-win forms, מה שיאפשר לך גישה לאאוטלוק המקומי (המלצתי המקורית) וביצוע מרבית הדרישות שלך (לא עברתי עדין על כולן בשביל לוודא שהן ישימות) 2. שימוש ב-vcalendar, מה שאומר שהדבר היחיד שתוכלי לעשות זה לקבוע פגישות - לא לשנות, לא למחוק ולא לאתר אם קיימת פגישה.

24sharon

New member
|לפקק|

אני חייבת את השרשור הזה שמור איפשהו

למעלה