adinamor11
New member
עדכון ios 8.1.2
ערב טוב,
נסיון לעדכון אייפד לא הצליח והביא למסך עליו סמל האייטיוס וסימון לחבר את הכבל אליו. כל הנסיונות לא הצליחו למחוק זאת ולא לצאת ממצב זה. חיבור של האייפד לאיטיונס [מעודכן] מביא להודעה של איטיונס שצריך להביא אותו להגדרות הראשוניות של היצרן ואחרי שאני מאשרת פעולה זו מופיעה לי ההודעה של שגיאה 3014..ועל מסך האייפד ממשיך סימן האייטיונס עם עם הכבל.
גם באייפון 5sלא הצלחתי לעדכן אולם האייפון ממשיך לעבוד כרגיל למרות ההודעה שיש עדכון.
נסיתי גם במק וגם ב pc. שום דבר לר משתנה. האם לעולם אשאר עם הדבר הזה?
לפי מה שקראתי יש בעיה עם הספק [בזק בינלאומי]
השורה האחרונה היא שאי אפשר לעשות עם האייפד שום דבר מלבד לראות את העיגול האדום של איטיונס והכבל הלכן עם חץ מעליו.
מה עושים עכשו? האם הדרך היחידה היא רק לגשת למעבדה? ושם יוכלו לפתור זאת?
אנא, עזרדתם תעזור לי להעביר את השבת יותר בקלות - אם הבעיה תפתר.
ערב טוב,
נסיון לעדכון אייפד לא הצליח והביא למסך עליו סמל האייטיוס וסימון לחבר את הכבל אליו. כל הנסיונות לא הצליחו למחוק זאת ולא לצאת ממצב זה. חיבור של האייפד לאיטיונס [מעודכן] מביא להודעה של איטיונס שצריך להביא אותו להגדרות הראשוניות של היצרן ואחרי שאני מאשרת פעולה זו מופיעה לי ההודעה של שגיאה 3014..ועל מסך האייפד ממשיך סימן האייטיונס עם עם הכבל.
גם באייפון 5sלא הצלחתי לעדכן אולם האייפון ממשיך לעבוד כרגיל למרות ההודעה שיש עדכון.
נסיתי גם במק וגם ב pc. שום דבר לר משתנה. האם לעולם אשאר עם הדבר הזה?
לפי מה שקראתי יש בעיה עם הספק [בזק בינלאומי]
השורה האחרונה היא שאי אפשר לעשות עם האייפד שום דבר מלבד לראות את העיגול האדום של איטיונס והכבל הלכן עם חץ מעליו.
מה עושים עכשו? האם הדרך היחידה היא רק לגשת למעבדה? ושם יוכלו לפתור זאת?
אנא, עזרדתם תעזור לי להעביר את השבת יותר בקלות - אם הבעיה תפתר.