עדכון ios 8.1.2

adinamor11

New member
עדכון ios 8.1.2

ערב טוב,
נסיון לעדכון אייפד לא הצליח והביא למסך עליו סמל האייטיוס וסימון לחבר את הכבל אליו. כל הנסיונות לא הצליחו למחוק זאת ולא לצאת ממצב זה. חיבור של האייפד לאיטיונס [מעודכן] מביא להודעה של איטיונס שצריך להביא אותו להגדרות הראשוניות של היצרן ואחרי שאני מאשרת פעולה זו מופיעה לי ההודעה של שגיאה 3014..ועל מסך האייפד ממשיך סימן האייטיונס עם עם הכבל.
גם באייפון 5sלא הצלחתי לעדכן אולם האייפון ממשיך לעבוד כרגיל למרות ההודעה שיש עדכון.
נסיתי גם במק וגם ב pc. שום דבר לר משתנה. האם לעולם אשאר עם הדבר הזה?
לפי מה שקראתי יש בעיה עם הספק [בזק בינלאומי]
השורה האחרונה היא שאי אפשר לעשות עם האייפד שום דבר מלבד לראות את העיגול האדום של איטיונס והכבל הלכן עם חץ מעליו.
מה עושים עכשו? האם הדרך היחידה היא רק לגשת למעבדה? ושם יוכלו לפתור זאת?
אנא, עזרדתם תעזור לי להעביר את השבת יותר בקלות - אם הבעיה תפתר.

se7en77

New member
אם הבעיה היא בזק בינלאומי

תיגש למקום עם רשת אחרת ותעדכן משם.

adinamor11

New member
כנ׳ל

זה ברור וגם נעשה. הבעיה היא האייפד שנשאר על סמל האייטיונס והסימן לחיבור הכבל שאי נו משתנה ואינו מגיב

se7en77

New member
מה קורה שמחברים את המכשיר למחשב עם אייטונס ?

ומה הודעת השגיאה במידה ומנסים לעשות ריסטור.

se7en77

New member
זאת הודעה של רשת , קובץ HOST ששונה ונחסם

עקב תוכנת פריצה למכשיר או עקב חסימה ברשת בבית לשרת של אפל.
&nbsp

adinamor11

New member
המשך כנ׳ל

שום דבר לא עזר. נסיתי הכל לפני שפניתי אליכם. קראתי את כל העצות ובקרתי בכל הפורומים. האייפד עדיין מראה את עיגול האייטיונס והכבל הלא מחובר.
כשאני מחברת למחשב כתוב שלאייפד אין מספר סידורי [בניגוד למה שהיה עד אתמול, מספר ושם]. נסיתי מחשב אחר שאינו מק. ניסיתי בבית אחר. האייפון בסדר, האייפד מת.
מישהו עם אותה בעיה אמר שבאידיגיטל סידרו לו את זה אצלם על ידי חיבור למחשב שלהם עם רסטור, אולם זה היה אייפד די חדש. שלי כבר בן שנתיים.
לדעתכם - האם הם או מעבדה טובה יוכלו לסדר זאת?
מצטערת על בלבול הראש - אני ממש אובדת עצות ומתוסכלת

uphilll

New member
2 דברים:

1. לא יודעת מה יגידו באיידיגיטל, אבל אם לדעתך זה הפיתרון היחיד שנשאר לך אז לא ברור לי מה את שואלת.

2. היה נחמד אם מראש היית מסבירה מה ניסית, זה גם היה עוזר לתת לך תשובות ממוקדות יותר ואולי היית מספיקה לפתור את הבעיה בשישי ולא נשארת עם התסכול וחוסר האונים ככ הרבה זמן...

בהצלחה!

arg1969

New member
יש לי אייפד 2

בדיוק מה שאת מעלה קרה לי.
כרגע האייפד תקוע על הציור של הכבל עם הסימון לסמל האייטיונס

arg1969

New member
בשעה טובה האייפד חזר לחיים

אחרי טיפול בחנות איי דיגיטל שם בוצע לו רסטור
חשוב לציין!!
לפני הפעולה חשוב להיות מגובים עדיף ב ICLOUD