עדכון

SILIVAS

New member
עדכון ../images/Emo82.gif

למי שזוכרת לפני כמה זמןמ שאלתי על מחליקי טפלון כדי להזיז רהיטים בקלות. בסופו של דבר הזמנתי דרך חוברת של "הקשקושים" שמצורפת בדרך לפירוט כרטיס אשראי (כדי לפתות אותנו להוציא עוד
) אילו לא מחליקי טפלון אלא מחליקי פלסטיק שנראה כמו שיש ויש עליו ריפוד, לא מחברים את זה לרהיט אלא פשוט מניחים מתחת ואז מזיזים. במקרה שלי זה מתחת לכל אחת מרגלי הממותה אופס סליחה רגלי שולחן פינת האוכל הכבדה שלי עשינו ניסיון קטן ואכן זז הרבה יותר בקלות, מה שכן לא משאירים את המחליקים אלא לאחר שמזיזים צריך להסיר אותם גם יותר זול מהאופציות שהעלתי אז זהו
רק רציתי שתדעו

SILIVAS

New member
../images/Emo130.gif

ל-8 יחידות: 4 קטנות ו-4 גדולות 29 ש"ח + 29 ש"ח דמי משלוח אם תרצי אצלם אותן נ.ב.
אני כבר הרבה זמן רוצה לשאול איפהשהוא שאלת בישולים
ואת נראית לי כתובת טובה להתחיל ואחרי ההקדמה הארוכה: יש מתכון להכנת ממרח מלפפונים
זה הירק שמתקלקל הכי מהר ונראה שהכי נחמד יהיה להכין ממנו ממרח

maybesure

New member
צאזיקי

חותכים את המלפוננים קטן קטן, או מגרדים במגרדת גסה, מוסיפים שמיר אפשר גם שום, מי שאוהב. כמובן מלח, פלפל. מוסיפים יוגורט או שמנת, או אם רוצים ממש ממרח - גבינת שמנת. המאכל הוא מאכל בלקאני, ידוע ומוכר ביוון טורקיה, אולי גם בולגריה ואלבניה.

malka3

New member
אני מכינה סלט שמורכב מ-

גבינה לבנה 5 אחוז שמנת קוביות קטנות מלפפונים ועגבניות גבעולי בצל ירוק מלח מערבבת ומכניסה לתוך גמבה. הכמויות לפי הסועדים

iditush forever

New member
ועוד אופציה למלפפונים -

תקחי שני גביעי יוגורט ביו לבן, בטעם הרגיל. 2-3 מלפפונים קצוצים דק, מס' עלים של נענע, ומס' עלים של פטרוזיליה גם קצוצים. להכניס הכל לבלנדר, להוסיף - 2 שיני שום כף גדושה של שמן זית מלח, פלפל שחור, וטימין או אורגנו אם יש בבית. להפעיל את הבלנדר על פולסים קצרים, עד לקבלת משקה דליל כזה אבל לא כמו גרבר. למזוג לקעריות ולהוסיף טיפה בצל ירוק קצוץ. זה מעדן, מעין מרק מלפפונים קר כזה.

למעלה