עדכון

ha1231

New member
עדכון../images/Emo27.gif

הייתי אתמול בבדיקת דופלר עורקי כליות שיצאה תקינה לחלוטין. אין לי חסימות בעורקים. עכשיו החששות יותר גדולות אז ממה הבעיה???? עכשיו צריך לעשות בדיקות נוספות שאני חושבת עלהם והם פגישה בתל השומר עם ד"ר סוריאנו שאולי יחשוב על משהו, עם קרדיולוג לבדוק את הלב, ובדיקות דם ושתן חוזרות כדי לבדוק מה המצב. עדיין עם לחץ דם לא מאוזן, ולוקחת 3 כדורים ביום. האם ניתן בנתיים עד שנדע מה קורה עם המשך טיפולים להתחיל לקחת גלולות? בהתחשב במצבי כרגע. אעדכן בהמשך אם יהיה משהו נוסף. אשמח לקבל את הטלפון של היחידה בתל השומר כדי לקבוע שם תור זה בטוח לוקח הרבה זמן.

בשורות טובות ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שאין חסימה! חיכיתי לעדכון שלך. לא יודעת לענות לך לגבי הגלולות. טלפון במרפאה בתה"ש 03-5304465. מקווה בשבילך שהלחץ דם יתאזן ושזה יהיה שום דבר. מחכה לעוד עדכונים תרגישי טוב

זואילי

New member
הי חן,

את חייבת לשאול את רופאך לגבי הגלולות. בטח אם את בתוך אי אלו בירורים. התורים עכשיו למרפאה נורא רחוקים, אלא אם יש ביטולים ונפלת על יום טוב של הבנות שם. אני חושבת ששווה לנסות לתאם בלי קשר, גם לאורולוגיה בתה"ש. או לד"ר נאדו או לפרופ' רמון (זה שמו?)

יופי!

תקבעי תור לתה"ש, כדאי להתאמץ ולו באופו חד פעמי. תאספי כל נייר גם כזה שנראה לך הכי לא חשוב. בהחלט יש מקום לבירור מקיף ביותר לדעתי. לגבי הגלולות הייתי מתייעצת טוב טוב ואולי גם שוקלת יעוץ המטולוגי לבירור של קרישיות יתר.

lee E

New member
יופי של בשורות.

לצאת עם עורקים פתוחים זה כבר משהו טוב..נקווה שגם את שאר הבדיקות תעברי בהצטיינות!

ha1231

New member
תודה לכולכן בנות יקרות../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

למעלה