עדכון....

davidgrnr

New member
עדכון....../images/Emo140.gif

היום כמעט שבוע מאז שהפסקתי לעשן. שלשום הייתה לי נפילה זמנית ועישנתי סיגריה אחת ויחידה. כל השבוע הזה נעזרתי במסטיקים של ניקורט ואני חייב לומר שזה די עוזר. אז בינתיים אני די מרוצה (חוץ מהנפילה הקטנה).
מה שמפתיע הוא שבד"כ אחרי נפילות כאלה הייתי חוזר לעשן לגמרי. ואילו אחרי הנפילה של שלשום לא חזרתי לעשן.
בקיצור בינתיים הכל הולך טוב עם המסטיקים ובלי הסיגריות. אז שיהיה לכם המשך יום טוב.

זולו60

New member
דוד שלום

מברכת אותך על ההחלטה להפסיק את במנהג המגונה הזה שנקרא עישון. רציתי לומר לך 2 דברים. אחד השמר מהמעידות הכביכול קטנות כי אלו מכשילות את המנסה להגמל וזה כמו מעגל קסמים כמו שכתבת בפעמים קודמות חזרת לעשן. יפה מאוד שהפעם חזרת מיד למסלול ה"מרטון". שיהיה בהצלחה דבר שני לא יודעת מה כתוב בהוראות של פקט המסטיקים של הניקורט. אבל כבר שמעתי שגם אליהם מתמכרים. אולי תנסה להשיג אינפורמציה. יתכן שכדאי אחרי תקופה מסויימת ולא ארוכה למדי לנסות להגמל גם מהקביים האלה= המסטיקים. בהצלחה רבה אורך רוח נחישות והתמדה עושים את העבודה.

חני חן

New member
דוד שלום

אני נזכרת כשהפסקתי לעשן אחרי שבועיים הרגשתי שאני לא יכולה בלי ולקחתי סיגריה אחת ושוב לא עישנתי 16 יום ושוב הרגשתי שאני לא יכולה ושוב לקחתי סיגריה אחת . את הסיגריה השלישית לקחתי כעבור חודש וזהו אז הבטחתי לעצמי כשאני לא אעשן 4 חודשים אני אקח לי סיגריה תודה לאל שזה לא קרה ומאז בלי עין הרע 3.8 שנים. מה שכן הבטחתי לעצמי כשאני אחגוג 20 שנים נקיות מסיגריות אקח לי סיגריה בצחוק בצחוק תרגיש חופשי להרגיש אחרי כל נפילה כדף חדש יש לי חברה שלה לקח שנה שלמה עד שנגמרו המשחקים אבל כמובן שזה מזל גדול לא לחזור לסיגריות בגדול

למעלה