עדכון

עדכון ../images/Emo13.gif

כמו שאתם אולי זוכרים, פניתי אליכם לפני בערך כשבועיים עם בעיית הכינים שלי... השתמשתי בעצה של חומץ+נפט+שמן: עזרה, אבל היה נורא קשה להפטר מהריח... כנראה לא השתמשתי בה טוב, כי לאחר כמה ימים ראיתי שהכינים שוב גודלות... השתמשתי בעיצה מריחה שמן+סירוק: עזרה לי מאוד
הוצאתי כמעט את כולן
תמיד נשארות קצת
השתמשתי בשיטת המרכך+סירוק (במקלחת): היא עזרה לי הכי הרבה
עכשיו יצאתי מהמקלחת עם מרכך על הראש, התחלתי להסתרק ולהסתרק ולהוציא כינים ולשטוף את המסרק, עד שכבר לא הוצאתי כלום
כנראה בגלל שלפניה השתמשתי בעוד 2 שיטות
והוצאתי כינים ממש קטנות, לא כמו בהתחלה, שהן היו פשוט ענקיות
בקיצור, כל יומיים אני חוזרת על התהליך, ונקווה שלפחות עד סוף הקיץ אני אפטר מהן... תודה על העיצות הנהדרות, ממש עזרתם לי
ממני, ג'ניה
נ.ב: לא, אמא שלי לא יודעת
ובדקתי את המשפחה בלילה (הם ישנים כמו דובים, אז זאת לא הייתה בעיה), ולמזלי הרב, אף אחד לא נדבק
שוב תודה

גם עכשיו אני "מגרדת" ומחפשת

(לא מגרדת כי מגרד לי, אלא כדי לחפש) ואני לא מוציאה אף אחת
יהי ^__^

אהההה ו...

מצאתי אחרי המקלחת 2 גדלות, אבל הן היו מתות... שיהיו לי 1,000 כינים בראש, העיקר שיהיו מתות, ככה אני אשטוף אותן, וזה

../images/Emo140.gif הסבלנות משתלמת

ולפעמים הורגת (כינים) אוייייששש - התחיל לגרד לי הראש. זה תמיד קורה כשמדרים על כינים, שמתם לב? כל הכבוד לך ובכל זאת, תשאלי פעם, בעוד נגיד כמה חודשים את אמך מה הייתה עושה לו היו לך כינים, ותחזרי אלינו עם תשובה. בריאות לך וערב נפלא

0 אור 0

New member
שמחה שהעצות עזרו

הסיבה העיקרית שהפסקתי להשתמש בתרופת הסבתא של הנפט ובחומרים הרעילים הקנויים (אז עוד לא עסקתי ברפואה משלימה והייתי פחות מודעת להשלכות ארוכות הטווח) היתה ההבנה שלא משנה מה תשים על הראש , החומר בסופו של דבר רק הורג את רוב [או כל] הגדולות, ויש תמיד ביצים, או כינים קטנות שמצליחות להסתתר ולהשאר בחיים. וגם השיטה הכי "מושלמת", רק הורגת כינים ולא מונעת הדבקות מחדש מהחברים והסביבה - לכן מצאתי שהכי אפקטיבי זה הסירוק הידני, בצירוף פעולת המרכך שמשחרר את הדבק המאד חזק שבו הביצים צמודות לשערה. שמחה שהצליח לך, וחבל שלא שיתפת את אמא, אני די בטוחה שרק היתה רוצה לעזור לך, ואולי זה היה מקרב ביניכן.

חחחחח...

אולי מקרב את העצבים בנינו חחח... אולי היא הייתה רוצה לעזור... אבל אני מכירה אותה יותר מידי טוב... היא הייתה מאוד כועסת עליי... ואפילו אני לא מבינה למה... היא פשוט כזאת. היא לא מתחילה לדאוג ולקנות תכשירים, היא כועסת וצועקת ומאשימה אותי שאני לא יודעת לטפל בשיער שלי ובלה בלה בלה... מספיק שאני מספרת לה סודות אישיים על החיים הפרטיים שלי, זה די מקרב
לעומת חברות שלי שמתביישות לגמרי להפתח בפני האמהות שלהן...

0 אור 0

New member
איזה יופי שאת משתפת אותה

מסכימה אתך שזה יותר חשוב מאשר העניין של הכנים. פשוט בתור אמא בעצמי, אני יודעת שהדבר שהכי קשה, זה כשהילדים לא מרגישים חופשי לשתף בכל מה שקורה להם. בסך הכל, עדיף שאני אכעס קצת ואחר כך אעזור, מאשר שאני אדאג שקורה משהו ואני לא יודעת ממנו, ואז אציק לך כל הזמן בחקירות. לא? ואם נחזור לנושא המקורי - אז כינים זה באמת לא מה שהיה פעם, לכולם יש ..

סתם שתדעי...

תרופת סבתא שיעילה באמת לכינים זה מרגרינה. מה עושים? לוקחים מרגרינה, פותחים שיער רך לשבילים שבילים מורחים את המרגינה שבילים שבילים סוגרים את השיער עם קליפס ושמים שקית על השיער למשך שעה . אחכ מתחילים לשרק את השיער יחד עם המרגרינה והמסרק הצוף חופפים ומרככים והפלא והפלא אפילו הביצים נעלמים. :)

למעלה