עדכון BT ך5450 לפני כמה זמן אני זוכר שיצא עידכון BT ל5450, מישהו יכול לתת לינק להורדה? ניר
N nirhend New member 25/12/03 #1 עדכון BT ך5450 לפני כמה זמן אני זוכר שיצא עידכון BT ל5450, מישהו יכול לתת לינק להורדה? ניר
C castroman New member 25/12/03 #2 חפש באתר של HP בכל מקרה, אם הBT עובד לך טוב, לא מומלץ לעדכן שכן לרוב אלה עדכוני ROM שעלולים להפוך את המכשיר למשקולת נייר יפה
חפש באתר של HP בכל מקרה, אם הBT עובד לך טוב, לא מומלץ לעדכן שכן לרוב אלה עדכוני ROM שעלולים להפוך את המכשיר למשקולת נייר יפה
R ron20 New member 26/12/03 #3 לינק לאיזור העדכונים של 5450 שים שיש חלוקה לפי מערכות הפעלה שכן חלק מהמכשירים שודרגו של WM2003. אני בדעה של קסטרו ... אם המכשיר עובד בסדר ואתה לא רואה בפירוט העדכון תיקון למשהו שהפריע לך - לא בטוח שזה שווה את הזמן ואת הסיכון ... (כמעט שחכתי - הלינק)
לינק לאיזור העדכונים של 5450 שים שיש חלוקה לפי מערכות הפעלה שכן חלק מהמכשירים שודרגו של WM2003. אני בדעה של קסטרו ... אם המכשיר עובד בסדר ואתה לא רואה בפירוט העדכון תיקון למשהו שהפריע לך - לא בטוח שזה שווה את הזמן ואת הסיכון ... (כמעט שחכתי - הלינק)