עדכון שקילה ביתית 1

sugerpie

New member
עדכון שקילה ביתית 1

אז ככה: שבוע שחזרתי למסגרת בכוחות עצמי ירדתי 1.3 ק"ג (מתוך ה 2 ק"ג שעליתי) ונראה לי שאחרי הסופש שארחנו חברים עליתי קצת כי התפרעתי קשות....אבל אני מעודדת כי הוכחתי לעצמי שאני יכולה לעשות זאת לבד....אה....גם היו כמה ימים חמים אז צעדתי ...היה כייף!! אז זהו....שיהיה שבוע טוב ומוצלח לכולנו....

יעל י

New member
יפה מאד...

ושאת לא צועדת בימים חמים אין מצב לעשות משהו? יש לך מדרגות בבית?אולי לעלות ולרדת?

../images/Emo45.gif כל הכבוד! וגם אני מעדכנת ../images/Emo13.gif

ירדתי עוד 1 ק"ג! איזה כיף! גם הצלחתי לצעוד 5 פעמים בשבוע שעבר, ואני גאה בעצמי! השבוע כבר תעדתי ראשון ושני והיד עוד נטויה. חזתרתי למינימום בו הייתי (ירדתי את 2 הק"ג שעליתי בחודשיי-שלוה האחרונים). ממשיכה בקבוצה, כדי לשמור על הקיים, מקסימום לרדת ק"ג נוסף, לא יותר, אך גם זה לא חובה, העיקר להמשיך ולשמור לאורך זמן.
התנצלות- מתנצלת שאני לא נמצאת כאן הרבה ולא מגיבה, אני עו"ס ופעילה בכל מה שקשור לשביתה ולמאבק העו"ס, כך שאם אני באינטרנט, זה רק סביב עניין זה. מבטיחה לשוב לפעילות ברגע שהעניינים יחזרו למסלולם, בתקווה שיסתיימו עם תוצאות משביאות רצון מצידנו, שיביאו לשינוי משמעותי!
חוץ מזה- קניתי עכשיו בגדים בחנות עודפי מעצבים, 2 טוניקות משגעות ו-2 מכנסיים ב-400 ש"ח הכל. יושב עלי מקסים ומחמיא ביותר, איך שאני מאושרת!
המשך שבוע טוב לכולן ובהצלחה לכל אחת בדרך בה היא נמצאת.

sugerpie

New member
איזה יופי!!! בהצלחה במאבק העו"ס

מאחלת לכם שתקבלו כמה שיותר מגיע לכם!!!

יעל י

New member
שדה-בבוקר התחלתי לכתוב הודעת תמיכה אבל...

לא הייתי בטוחה שאת רוצה שידעו וכו' אז ויתרתי. את מהמפגינות גם? בהצלחה. מוצדק בהחלט (ומי כמוני שחיה איתכן ולא כנתמכת יודעת את זה) כל הכבוד על הצעידות והירידה.

תודה בנות ../images/Emo13.gif

אני לא רק מהמפגינות, אני גם פעילה בכל מה שקשור להעברת מידע והתארגנות במהלך הביתה, לקראת ההפגנה ועוד. תודה על התמיכה והעידוד.

למעלה