עדכון שמח ../images/Emo13.gif
האצבעות שלכן עזרו ובגדול. 1. השבר הפך לספק סדק ספק "התקמטות של העצם". היה לו ספק בכלל אם יש צורך בגבס אבל הוחלט לא לקחת סיכונים והאיזור עוד ממש רגיש. 2. הגבס הענקי הוסר והוחלף בגבס קל. מה אגיד לכן עולם אחר. זה בכלל ליגה אחרת של כובד תעוקה וסבל. חבל על הזמן. עלה לי 150 שח. הסרת הגבס הרגיל היתה ממש לא בעיתית. הסרת הגבס החדש נעשית עם מספריים. 3. אין צורך יותר בתליה על הצוואר. 4. תחזית ה-6 שבועות הפכה ל-3 שבועות
( הרופא אמר ש-6 שבועות מתאים למקרה כזה אצל מבוגרים לא אצל ילדים) 5. הגבס הקל מגיע עם שכבת הגנה ממיים. מותר להתרחץ, מותר ללכת לים ולבריכה אפילו לצלול. 6. הרופא השקיע קצת יותר בגיבוס ושיחרר את האצבעות הרבה יותר, וכך היא תוכל להשתמש בכף היד ולצייר וכו, מה שהיה די לא אפשרי קודם לכן. מסקנה (שאותה אמר הרופא לא במפורש) אוטופדים של מבוגרים (שטיפלו בנו במיון) לא מבינים שום דבר בילדים. פשוט שום דבר. יש לכן מושג כמה הוקל לי. הכל ניראה עכשיו כל כך יותר קל.
האצבעות שלכן עזרו ובגדול. 1. השבר הפך לספק סדק ספק "התקמטות של העצם". היה לו ספק בכלל אם יש צורך בגבס אבל הוחלט לא לקחת סיכונים והאיזור עוד ממש רגיש. 2. הגבס הענקי הוסר והוחלף בגבס קל. מה אגיד לכן עולם אחר. זה בכלל ליגה אחרת של כובד תעוקה וסבל. חבל על הזמן. עלה לי 150 שח. הסרת הגבס הרגיל היתה ממש לא בעיתית. הסרת הגבס החדש נעשית עם מספריים. 3. אין צורך יותר בתליה על הצוואר. 4. תחזית ה-6 שבועות הפכה ל-3 שבועות