עדכון שמח

אורora

New member
עדכון שמח ../images/Emo13.gif

האצבעות שלכן עזרו ובגדול. 1. השבר הפך לספק סדק ספק "התקמטות של העצם". היה לו ספק בכלל אם יש צורך בגבס אבל הוחלט לא לקחת סיכונים והאיזור עוד ממש רגיש. 2. הגבס הענקי הוסר והוחלף בגבס קל. מה אגיד לכן עולם אחר. זה בכלל ליגה אחרת של כובד תעוקה וסבל. חבל על הזמן. עלה לי 150 שח. הסרת הגבס הרגיל היתה ממש לא בעיתית. הסרת הגבס החדש נעשית עם מספריים. 3. אין צורך יותר בתליה על הצוואר. 4. תחזית ה-6 שבועות הפכה ל-3 שבועות
( הרופא אמר ש-6 שבועות מתאים למקרה כזה אצל מבוגרים לא אצל ילדים) 5. הגבס הקל מגיע עם שכבת הגנה ממיים. מותר להתרחץ, מותר ללכת לים ולבריכה אפילו לצלול. 6. הרופא השקיע קצת יותר בגיבוס ושיחרר את האצבעות הרבה יותר, וכך היא תוכל להשתמש בכף היד ולצייר וכו, מה שהיה די לא אפשרי קודם לכן. מסקנה (שאותה אמר הרופא לא במפורש) אוטופדים של מבוגרים (שטיפלו בנו במיון) לא מבינים שום דבר בילדים. פשוט שום דבר. יש לכן מושג כמה הוקל לי. הכל ניראה עכשיו כל כך יותר קל.

יששששששששש ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif איזו הקלה../images/Emo178.gif

נכון שכשמוציאים את העז הכל נראה ורוד יותר?

catנוע

New member
שמח מאוד! ../images/Emo13.gif

אני ממש ממש שמחה לשמוע את העדכון הזה. יופי גם על הגבס הקל, גם על קיצור הגזרה, וגם על אפשרות הרחצה בים ובבריכה. יופי יופי

מYים

New member
איזה יופייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ממש ממש הקלה לשמוע
איזה כייף!! והחלק הכייפי במיוחד (סעיף 5 כמובן
)

Tin Tinn

New member
וואווואוואואוואו איזה יופי של עדכון ../images/Emo70.gif

מזל מזל מזל שהלכתן לאורטופד, איזה חדשות משמחות, ופעם אחת
(פויה, איכס) לאורטופד מהמיון שאפילו לא יודע שהוא לא יודע. יופי יופי.

אורקה39

New member
איזה יופי ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ומנסיונך המר בהחלט יש מה ללמוד - תמיד, אבל תמיד לפנות לרופא שתחום ההתמחות שלו הוא רפואת XXX לילדים

אורora

New member
כן רק שבלילה במיון

לא היה אורטופד ילדים. כניראה שהייתי צריכה לנסוע לשניידר ולא למאיר. אבל כל כך הייתי בטוחה שזה כלום סתם היסטריה מפחד.

דש1דש

New member
מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נשמע ששתיכן במקום הרבה יותר טוב עכשיו

תומילי

New member
יופי לכן../images/Emo13.gif

אוףףףףףףףףף אפשר לנשום לרווחה - גם על הדיאגנוזה החדשה וגם על הפרוצדורה..

gezers

New member
../images/Emo45.gif יופי!

מאד שמחה לשמוע את ההתפתחות הזו. זה די באסה לחשוב על 6 שבועות נטולי ים/בריכה/מים בקיץ..

יופי של עדכון משמח

מה שנשמע לי הכי חשוב בגבס הקל הוא שאפשר להתרחץ עם זה. ממש הקלה בקיץ שאפשר ללכת למקווי מים שונים. אני אזכור את המידע הזה כאשר מישהו פה שוב אולי ישבור את היד (אני מאד מקווה שזה לא יקרה, אבל אין לדעת...) החלמה מהירה

אנה מ

New member
יופי של עדכון

רק עכשיו נכנסתי וראיתי את כל שעברתן. איזו מסכנונת. אני מניחה שמאוד כאב לה. טוב לפחות שמצאת אורטופד שיכול להקל וגם לקצר את תהליך ההחלמה. אגב, על גבס קל גם אפשר לצייר?

l i l o 1

New member
חדשות משמחות , עכשיו הדרך להחלמה

מהירה הרבה יותר קלה (תרתי משמע), נשמע מדהים הגבס הקל הזה בכלל לא שמעתי על זה לפני... כבר התחלתן לאסוף ציורים וחתימות ? מקווה שאפשר לצייר ולחתום על הגבס הקל כמו על הרגיל כי זה הכי כייף ! מאחלת לכן שיעבור בקלות ובמהירות

אורora

New member
לכל השאלות

על גבס קל לא ניראה לי שניתן לצייר. בכל מקרה הוא כחול כהה לא לבן. לא נורא היא ציירה מספיק על הגבס הרגיל היום בגן לפני ההחלפה. מיצינו

גולגיל1

New member
אכן עדכון מאד מאד שמח

יופי שכך הסתדרו הדברים באמת הקלה אדירה. שיעבור מהר וקל..........

נוRית

New member
היפ היפ הוריי ../images/Emo45.gif

איזה עדכון משמח ומרנין!! מקווה ש- 3 השבועות הקרובים יעברו עליכם הכי בקלות שרק ניתן. נשיקות לילדונת המדהימונת שלך.

למעלה