עדכון, שיתוף ושאלה

מצב
הנושא נעול.

ibibik

New member
עדכון, שיתוף ושאלה

עדכון, שיתוף ושאלה
רק מעדכנת שנפגשנו אתמול עם המנהלת, היועצת והמחנכת. שלושתן התייחסו ברצינות גמורה לכל מה שתיארנו. ימים יגידו אם ייצא מזה משהו לטובה. ברשותכם, אני מעדיפה לא לפרט מעבר לכך, ורוצה להודות מאוד לכל מי שתמך ועזר והשקיע מזמנו בכתיבת תשובות ורעיונות מעשיים. אנחנו מיישמים כמעט את כולם. בצופים הודענו על הקפאת הפעילות ואחת הבנות כתבה לבני מכתב בקשה שיחזור, בעקבות השיחה שהמדריכה כנראה קיימה עם הילדים. אני מרגישה תיעוב כל כך גדול כלפי הילדים הללו. מרגישה שמכתב כזה הוא צביעות. קשה לי להאמין לכנות הכוונות של מה שנכתב שם. הם לא אוהבים אותו, הוא כנראה לעולם לא יהיה אחד משלהם והם רוצים שהוא יחזור?

../images/Emo24.gif

עדכון, שיתוף ושאלה
רק מעדכנת שנפגשנו אתמול עם המנהלת, היועצת והמחנכת. שלושתן התייחסו ברצינות גמורה לכל מה שתיארנו. ימים יגידו אם ייצא מזה משהו לטובה. ברשותכם, אני מעדיפה לא לפרט מעבר לכך, ורוצה להודות מאוד לכל מי שתמך ועזר והשקיע מזמנו בכתיבת תשובות ורעיונות מעשיים. אנחנו מיישמים כמעט את כולם. בצופים הודענו על הקפאת הפעילות ואחת הבנות כתבה לבני מכתב בקשה שיחזור, בעקבות השיחה שהמדריכה כנראה קיימה עם הילדים. אני מרגישה תיעוב כל כך גדול כלפי הילדים הללו. מרגישה שמכתב כזה הוא צביעות. קשה לי להאמין לכנות הכוונות של מה שנכתב שם. הם לא אוהבים אותו, הוא כנראה לעולם לא יהיה אחד משלהם והם רוצים שהוא יחזור?

לדעתי את צודקת. גם לנו היו כל מיני הזדמנויות של סליחות מעושות. מצד שני הייתי מציעה לך לא לוותר מראש על הניסיון לתקן, ולו בשביל האפשרות שיצליח. כן הייתי מזהירה אותו בזהירות מרובה ובעדינות, שיזהר. מצד אחד לא להיפתח לגמרי ולהיות צפוי לפגיעה חדשה, ומצד שני לתת צ'אנס ולקוות שישתפר. מזדהה מאד ומחזקת אותך, ואספי כח לחזק גם אותו - זה הכי חשוב (ואת זה אני אומרת אחרי שהבת שלי השתקמה מפגיעה כזו והצליחה למצוא לה מקום טוב בכתה חדשה).

אני מבינה לגמרי איך את מרגישה

עדכון, שיתוף ושאלה
אני מבינה לגמרי איך את מרגישה
ומאוד מזדהה, אבל יחד עם זאת חשוב להבין שיש פער גדול מאוד בין התחושה של הילד לבין מה שהילדים האחרים חושבים בפועל. הילדים האחרים, במיוחד אלה שסתם לא מתייחסים אבל גם אלה המציקים, בכלל לא מקדישים לזה מי יודע מה מחשבה. הם לא עסוקים בלשנוא אותו, הם הרבה יותר עסוקים בעצמם ובלייחס חשיבות ליחס של אחרים כלפיהם. אין שום ספק בכלל שהמכתב נכתב רק כי זה מה שהמדריכות כיוונו אליו ולא בגלל רגישות מיוחדת מצד אותה ילדה. הילדים לא רוצים שהוא יחזור וגם לא רוצים שהוא לא יחזור - זה לא משנה להם כהוא זה. אבל נראה שהמדריכות כן יודעות מה הן עושות וכן יש להן השפעה על הילדים, ואולי כן יוכלו לעזור לו להשתלב בקבוצה שלא כתור הילד החוטף.

מצב
הנושא נעול.
למעלה