עדכון שבועי

syrus

New member
עדכון שבועי

שלום לכולם אני לא אהיה כאן עד יום שני, ולכן אני כותב היום את העדכון השבועי. היו מספר דברים שחשוב שתתעדכנו:
צ'אט בסיסי
- ארתור קיבל גישה לצ'אט הבסיסי על מנת שיוכל לתת מענה טכני לגולשים בפורום. ייסע לנו במספר חדרים בנוסף לזה. - נחסמה הגישה למספר מוקדים בחו"ל בגלל התקפה וניסיון חדירה לשרת. מבחינת הגולשים הם לא צריכים לדעת מזה, אבל ניתן למסור להם שהשיקולים פנימיים. למידע נוסף יוכלו לפנות למייל הצ'אט [email protected]
צ'אט מתקדם
- נחסמה הכניסה עם כפילים לצ'אט. כל גולש שמנסה להכניס כפיל ייחסם ל 5 דקות מהשרת (במידה ולא ייחסם, אז רק הכינוי ינותק. תלוי כמה המערכת תחזיק. ביום ראשון אסיים אותה). - סופרלינוקס קיבל גישה לשידורים בצ'אטTV. כעת תוכלו לפנות ל D Smiley, ארתור או סופרלינוקס במידה ואתם נתקבלים בבעיות בצ'אט טי וי. בלוגTV סלולרי הושק השבוע שידורי בלוגTV ישירות מהסלולרי. השירות ניתן למנויי אורנג' בלבד. תוכלו לצפות בשידורים דרך הבלוגTV בכתובת: www.tapuz.co.il/blogtv סוף שבוע נפלא לכולם אחזור אליכם ביום שני

levona

New member
אני מבטיחה אישית

לשמור על ארתור (להשקות אותו, לטפח אותו להוציא אותו מדי פעם לשמש ואפילו לגזום לו הממ.. כמה ענפים)!

levona

New member
לינוקס

אני ראיתי את ארתור ראשונה! אני מצאתי אותו! הוא שלי ! חח...
להתעלל בארתור? (שיקום מי שרק יעז)!

S T R Y K E R

New member
בעיה ../images/Emo62.gif

לפעמים גולשים בחדר שני אנשים מרשת ביתית אלחוטית , עד לפני חסימת הכפילים הם יכלו לגלוש במקביל, מאז העדכון הם לא יכולים. המערכת מנתקת אותם. כנראה בגלל אותו ה IP. באסההההה

סטריקר זה לא מה שאיל הסביר לי...

הוא אמר שהמערכת מנתקת כפילים מאותו מחשב ,אבל אם יש שני מחשבים כל אחד יכול לגלוש בניק אחד.

yosefgod

New member
אני מתחבר בשני ניקים מרשת ביתית

אין לי עם זה שום בעיה.

syrus

New member
הסבר על כפילים

כפי שנירה אמרה, הכפילים הם מאותו מחשב בלבד בכל מקרה לשומרים אין בעיה לאפשר כפילים. רק להודיע לי (במסר) בשביל שאוכל להגדיר את הכינוי שלהם עם אפשרות להכניס כפיל.

למעלה