עדכון שבועי!!!!!!!

עדכון שבועי!!!!!!!

לא סתם, זה לא באמת עדכון שבועי.......זה איזכור חודשי לגדילן! מ-ה ע-ם ה-ד-י א-ן ד-י ש-ל-נ-ו???????

python 4

New member
אני יודע מי באמת רצח את קנדי!!!!

מה באמת עם הדי אן די שלנו? אני כבר לא זוכר את מי אני אמור לשחק. אולי מישהו יתחיל לפרסם פינה של 'נדנוד שבועי'? וולברין, אני ממנה אותך בזאת לאחראי לנושא. בהצלחה.

Wing Chan

New member
אז שנייה,

לא אמרת מי רצח את קנדי.

סבבה

מעכשיו כל יום ראשון ייפתח שרשור נדנוד! ואני רציני (וזאת בדיוק הבעיה) כל שבוע אני ינדנד לכם על משהו אחר ומי שמכיר אותי יודע שאני טוב בנידנודים ומי שלא יכיר ! נ.ב אני גם טוב בנודים אבל לא חשוב!

midnight dragon

New member
חחחחח

אם לא יהיה לך על מה לנדנד אתה תמיד יכול לנדנד לדר וענת שימשיכו את הפאנפיק שהם הבטיחו להמשיך... חחח

NJS

New member
aaeksher au

sheatem tamid mazkirim shmot aehad shel asheni verak ani lo makir af aehad (veod paam waaaa

python 4

New member
זה בסדר, נאג' יקירי,

גם אני לא זוכר פה שמות של אף אחד (ותסלחו לי, כן, בגילי הזכרון הוא כבר לא משהו). ואני עוד פה מהימים שהפורום הזה היה מקום ממש מפחיד (כל שבוע היו מעלים פה לטאקיזיס קורבנות אדם שהיו בסה"כ אנשים תמימים משהו ששאלו מהו סדר הקריאה). אה, ימי החושך של הפורום, נובמבר 03.. אלו היו ימים. אח, הנוסטלגיה. טוב, לאחשוב.

midnight dragon

New member
חחחח

פייטון הזקן שלנו... אחח תיזהר שלא לשבור את הגב כשאתה יורד במדרגות

python 4

New member
מידנייט יקירה, תיזהרי שאני לא

"יזכור" פתאום ששאלת מה סדר הקריאה ולא ענו לך.

midnight dragon

New member
יאיי גם אותי סוקלים באבנים? יששש

אפשר גם לזרוק על עצמי אבנים? או שתחליטו הפעם להעלות על המוקד? אני אומרת לך זאת השיטה הכי טובה ונחמדה..

python 4

New member
אההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פור גאד ג'יזס סייק!!!!!!!!!! אין מוקד! מוקד מת. עוד אחד מוציא פה מילה על מוקד, אני מצרף אותו לסקילת הניוביז היומית. אף אחד לא אומר מוקד!

NJS

New member
shmi veshem mishpahti

veze gam magniv..... ao shelo... az ma yoter magniv NJS ao GD

למעלה