האנשים.. ../images/Emo58.gif
והמלא אנשים שהם פגשו עם שאר חברי האחווה (שזה ד"א לא ממש השאר כי אין את פרודו וסם..
) הם חיילים של תיאודן אם אני לא טועה, או הפרשים שערקו מהממלכה של תיאודן (עם אאומר) שעזרו לאראגורן, לגולאס
וגימלי.. חח זה קצת שתי הפכים, אבל אניי ממש לא זוכרת..
ובקשר למה שקורה בסוף עם סארומן זה ככה: אחרי שגאנדאלף והשאר לקחו את הפלאנטיר של סארומן (שד"א לפי הספר לקח הרבה יותר זמן מבסרט וזה בכלל וורמ-טונג(?) שזרק את הפלאנטיר עליהם כי הוא ניסה להבריח אותם..
) אז הם הלכו משם והעצנים (אנטים נראה לי באנגלית) שמרו על הצריח-אייסנגארד. כשנגמרה המלחמה או משהו כזה, הם כבר עזבו את המשמר (זה אני לא זוכרת בדיוק...) ואז סארומן ווורמ-טונג(שוב-?) הלכו לדרכם-שהיא הייתה לפלך. שם סארומן שלט עם ההוביט המגעיל ששלט בפלך מאז שמרי, פיפין, סם ופרודו עזבו את המקום, למרות שאני לא זוכרת איך קראו לו.. ובקיצור, כשפרודו, סם, פיפין ומרי חזרו לפלך הם עזרו לשאר ההוביטים שם למרוד נגד הבני-אדם המלוכלכים ששלטו שם עם ההוביט המגעיל וסארומן (בטח כבר אין לך שמץ של מושג על מה אני מדברת כי אני מבולבלת לגמרי כבר-אני לא זוכרת כלום...
) והם ניצחו במרד והביסו את ההוביט המגעיל. בדרך הם מצאו את סארומן ווורמ-טונג (??) ואמרו לו שזה נגמר (גם בגלל הפלאנטיר לסארומן כבר לא היו כוחות קסם או משו כזה..) ואז הוא התחיל להתווכח עם וורמ-טונג ובקייייייייצור, וורמ-טונג הרג את סארומן..
חחחחחחחחחחחחח, טוב אין לך מושג על מה אני מדברת כבר 100 אחוז!
אז גלאדריאל3000 (איך קוראים לך?) פלייייז, אני יודעת שאת קראת את הספרים, לפחות נראה לי, תסבירי מה באמת קרה... או כל מי שקראה את הספר ת'אמת......