עדכון שבועי!!

Sparker

New member
עדכון שבועי!! ../images/Emo124.gif

מעניניי הפורום
...
אז למי שעוד לא שם לב יש לנו עמוד פורום ובו מרוכזות רוב הפונקציות הנוספות לפורום. ישנה אפשרות לצפות בעמוד הראשי רק פעם בשבוע (צד שמאל למעלה).
תפוז שדרגו את אפשרות ההסתרת תגובות וראיית שרשור, היתרון הגדול מתבטא בהבחנה של התגובות (לא עוד: "את/ה ענית לי?? ענית לה?? אתה טיטית אני טיטיתי??" וכו´).
יש לנו לוחות עבודה ומגורים שדרכם אולי תתקצר דרככם אל האושר. עקרונית הפרסום בפורום אסור, אז אנא הסתמשו בלוחות
.
יש גם לוח ארועים בו גם אתם יכולים להציע תאריכים רלוונטיים לאירופה, למדינה ו/או עיר בה אתם נמצאים, לישראל, וגם ימי הולדת
.
הפניית הקישורים שלנו צוברת תנופה, אתם מוזמנים להמליץ על אתרים מעניינים ורלוונטיים.
לאחר בדיקה עמוקה והתייעצויות הנני להודיעכם כי פורום "ישראלים באירופה" קבע שיא עולמי לשרשור שמתחיל במילה "קוטג´". סכום הזכייה יימסר לי
.
ולסיום, הסקר הראשון שלנו צובר תאוצה... כרגע מסתמן קרב צמוד בין סקנדינביה, אירלנד ואיטליה, כשספרד ו"אחר" דולקים אחר המובילים... זכרו!! מי שמצביע משפיע! (מאמינים בך "אחר"!!!). טוב... מצטער אם גזלתי מזמנכם, ערב טוב אירופה!!

blixgirl

New member
ספרקי../images/Emo43.gif

ולאחר השיא של שרשור הקוטג´ (כבודו במקומו מונח) השמיים הם הגבול....
בליקסי

Nathi

New member
ערב טוב!

מישהו ראה אתמול בערוץ הראשון הצרפתי TF1 את הכתבה על צה"ל בתכנית LE DROIT DE SAVOIR? הייתה כתבה טובה...סוף סוף משהו חיובי. מלא צנפי"ם יפי תואר...התחלתי להתגעגע לארץ
דרך אגב-מישהו יודע לאן נעלם שירשור על המשיח מאתמול בלילה? אהבתי אותו...

למעלה