עדכון שבועי!! ^_____^

Uzumaki Naruto

New member
עדכון שבועי!! ^_____^

חחחחחח לא, סתם. הנה מין סקרון/דיון קטן כזה: מהו הספר הכי טוב שקראתם של טארי פראצ'ט אני קראתי רק אחד, ונהנתי מכל רגע.... פשוט ספר נפלא, "תרועת מוות" אז מה אתכם? שתפו שתפו... הפורום טובע משיעמום עוד מעט.

MadSheep16

New member
סייבר, לך קפוץ לשלולית!

(וכן, זו פקודה!) הוא רוצה לדעת את דעתנו לא את דעתם של חברי פורום טרי פראצ'ט!

SaberTooth

New member
זה מאוד נחמד והכל...

אבל בכל זאת, יש מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזו.

הספר שקראת הוא אחד הטובים שלו

איזה ספרים קראתי? תרועת מוות, MORT ששניהם זהאותו אחד, קראתי גם בעברי וגם באנגלית. בנוסף באנגלית קראתי את THE TRUTH ו-THE FIFTH ELEPHANT(הם למכירה!!!) ובעברית את "ראי-נוע", "צבע הקסם(או הכשף, לא זוכר)", "אחיות הגורל", "אנשי השטיח" ועוד ספר שכרגע אני לא זוכר את שמו(נראה לי מעשי קסמים או משהו כזה)...

Moondust

New member
קראתי רק אחד.../images/Emo41.gif

*מתביישת מאוד והולכת לעמוד בפינה* [דווקא שנה שעברה היה לנו בספריה את כל עולם הדיסק, אבל מישהו קינח עליהם את אפו...
] קראתי ספר אחד שלו ושל ניל גיימן - בשורות טובות. ספר קדוש, שולט, מצחיק, מרתק, שנון ומעורר הרבה מחשבות. מומלץ בחום! לקרוא עכשיו! מהר! אתה עוד כאן?

python 4

New member
לא קראתי אף ספר שלו..

*מתבייש והולך לעמוד בפינה יחד עם אבק-ירח. איזו פינה נחמדה יש לך, מוני!* אז אני מבין שאת ממליצה על בשורות טובות? אני הולך לקחת אותו מהספריה, על אחריותך.

midnight dragon

New member
גם אני שיחקתי בעולם הדיסק ../images/Emo8.gif

אבל לא קראתי שום ספרים שלו.. חח

wisp

New member
אממ...קראתי כמה שלו אבל לא זוכר את

שמם ^_^ הכי אהבתי את הספרים עם סתם-רוח ואת שומרים שומרים ^_^ בכלל כל הספרים שלו מהנים ביותר!

סרינה99

New member
../images/Emo45.gif זה הספר הכי יפה שלו שקראתי

...בדיוק עכשיו אני קוראת את איש הקציר...ספר קורע...דרך אגב מישהו יודע אם זה מקרה שגם לאיש זאב בספר הזה קוראים לופין?

Moondust

New member
זה לא מקרה...../images/Emo41.gif

אבל זה לא קשור ללופין של ג'יי קיי, אם לזה את מתכוונת. "לופוס" (Lupos) זה "זאב" בלטינית. זה פשוט התאים.

moriabar

New member
אני קראתי, אבל אני לא זוכרת ת'שם,

אבל מישו פה קרא "מלכוד 22" של ג'וסף הלר? זה באמת ספר שולט!!!

Arana

Well-known member
מנהל
חוץ מ"עולם הדיסק"?

(כי יש שם יותר מדי ספרים מכדי שאוכל לזכור איזה היה הכי טוב
) אהבתי מאוד-מאוד את "בשורות טובות" (שנכתב ביחד עם ניל גיימן) ואת "אנשי השטיח".

Uzumaki Naruto

New member
שאלה מטומטמת...

מצטער על הביטוי. אני כאן... חצי שנה (בדיוק) ולא רק שאני לא ותיק, זה גם מזה לא משנה. לא מתיחסים אליך אחרת אם אתה יותר זמן מהאחרים... לא שונאים אותך בגלל שאתה חדש... (שונאים אותך בגלל שאתה לא מתחיל את הדיאנדי!!! סתם סתם ^__-)

midnight dragon

New member
ממתי "שאלה מטומטמת" נחשב לביטוי?

הממ.. זה לא ביטוי... חחחחחחח אלא אם כן מטומטמת נחשב ביפן לביטוי...
חחח

למעלה