עדכון שבועי 21/11-28/11 ../images/Emo187.gif
באחד הימים השבוע [הייתי מדייקת, אבל אני לא זוכרת מתי זה היה
] דיברתי עם מנהל הפורום היקר שלנו [
] ושאלתי מדוע ולמה אין עדכונים שבועיים [התשובה לא חשובה כרגע]... המשך השיחה לא משנה כרגע [או שכן ואני לא זוכרת את רובה] אבל אני עושה עדכונים שבועיים.. so here we go....
סקרים
ב-21 בנובמבר לאה שאלה מהו הבילוי המועדף עליכם, שבסופו של דבר גלש לשיחה בין עדי ולאה אם עדיף ללכת להופעה עם או בלי חברות...
ב-23 בנובמבר דרור שאל אותנו מה אנחנו חושבים שהסינגל החדש יהיה: בלדה קורעת לב או רוק [ריק] רוקיסטי...
ב-23 בנובמבר לאה שאלה אותנו מתי אנחנו הולכים לישון ובאיזו שעה אנחנו מתעוררים...
ב-26 בנובמבר לאה שאלה אותנו מתי בפעם האחרונה שמענו TC... התוצאות טובות יחסית... יום... יומיים... שבוע...
רעיונות
ב-21 דרור העלה רעיון שבכל יום כל אחד מחברי הפורום יפתח טופיק חדש. ההצעה התקבלה בברכה, אבל הועלתה הצעה [ע"י לאה] שזה יהיה טופיק פעם ביומיים-שלושה...
חדשים
ב-24 הצטרפה אלינו עינב [בת 16 מאריאל] - Hi BuB... ברוכה הבאה
.
קניות
דרור קנה הופעת לייב של קולדפליי שזה גם דיסק וגם DVD... תתחדש!
אחרים
ב-21 בנובמבר אני [אירנה] פירטתי על הטיול המעצבן/כיף שהיה לי למדבר יהודה.
°•°•Dark Angel•°•° [מצטערת שאני לא זוכרת את השם] מצוננת, השתחררה מהפנימיה על תקן חולה ושואלת מתי יהיה המפגש...
ב-27 לאה התחילה משחק. נתונים 10 אנשים ועליכם לבחור 6 שהייתם מצילים מפגיעת מטאור בכדור הארץ...
ב-25 בנובמבר לאה פרסמה פוסטר של אלכס ממגזין בשם TOP GIRL...
ב-25 בנובמבר דרור פתח לי [אירנה] שרשור יומולדת.. תודה
ב-27 °•°•Dark Angel•°•° התחילה משחק. "אני שואלת שאלה לגבי העדפות (לדוגמא: קייץ או חורף?) ומישהו עונה (לדוגמא: חורף) והוא צריך לישאול שאלה חדשה (לדוגמא: אלכס עים ג'קט אדום או שחור?) וכך הלאה."....
The Calling
ב-22 לאה פרסמה לינק למין מאמר על TC שבו יש גם דירוגים ללהקה ולדיסק.
ב-24 בנובמבר לאה הגדירה לנו אחת ולתמיד מהו פופ ומהו רוק, וגם מהי בלדה
ב-27 סיפר לנו דרור על הודעה מ-TC לכבוד חג ההודיה. שיהיה לכולם שבוע טוב
באחד הימים השבוע [הייתי מדייקת, אבל אני לא זוכרת מתי זה היה