עדכון שבועי 21/11-28/11

TCgirl

New member
עדכון שבועי 21/11-28/11 ../images/Emo187.gif

באחד הימים השבוע [הייתי מדייקת, אבל אני לא זוכרת מתי זה היה
] דיברתי עם מנהל הפורום היקר שלנו [
] ושאלתי מדוע ולמה אין עדכונים שבועיים [התשובה לא חשובה כרגע]... המשך השיחה לא משנה כרגע [או שכן ואני לא זוכרת את רובה] אבל אני עושה עדכונים שבועיים.. so here we go....
סקרים
ב-21 בנובמבר לאה שאלה מהו הבילוי המועדף עליכם, שבסופו של דבר גלש לשיחה בין עדי ולאה אם עדיף ללכת להופעה עם או בלי חברות...
ב-23 בנובמבר דרור שאל אותנו מה אנחנו חושבים שהסינגל החדש יהיה: בלדה קורעת לב או רוק [ריק] רוקיסטי...
ב-23 בנובמבר לאה שאלה אותנו מתי אנחנו הולכים לישון ובאיזו שעה אנחנו מתעוררים...
ב-26 בנובמבר לאה שאלה אותנו מתי בפעם האחרונה שמענו TC... התוצאות טובות יחסית... יום... יומיים... שבוע...
רעיונות
ב-21 דרור העלה רעיון שבכל יום כל אחד מחברי הפורום יפתח טופיק חדש. ההצעה התקבלה בברכה, אבל הועלתה הצעה [ע"י לאה] שזה יהיה טופיק פעם ביומיים-שלושה...
חדשים
ב-24 הצטרפה אלינו עינב [בת 16 מאריאל] - Hi BuB... ברוכה הבאה
.
קניות
דרור קנה הופעת לייב של קולדפליי שזה גם דיסק וגם DVD... תתחדש!
אחרים
ב-21 בנובמבר אני [אירנה] פירטתי על הטיול המעצבן/כיף שהיה לי למדבר יהודה.
°•°•Dark Angel•°•° [מצטערת שאני לא זוכרת את השם] מצוננת, השתחררה מהפנימיה על תקן חולה ושואלת מתי יהיה המפגש...
ב-27 לאה התחילה משחק. נתונים 10 אנשים ועליכם לבחור 6 שהייתם מצילים מפגיעת מטאור בכדור הארץ...
ב-25 בנובמבר לאה פרסמה פוסטר של אלכס ממגזין בשם TOP GIRL...
ב-25 בנובמבר דרור פתח לי [אירנה] שרשור יומולדת.. תודה
ב-27 °•°•Dark Angel•°•° התחילה משחק. "אני שואלת שאלה לגבי העדפות (לדוגמא: קייץ או חורף?) ומישהו עונה (לדוגמא: חורף) והוא צריך לישאול שאלה חדשה (לדוגמא: אלכס עים ג'קט אדום או שחור?) וכך הלאה."....
The Calling
ב-22 לאה פרסמה לינק למין מאמר על TC שבו יש גם דירוגים ללהקה ולדיסק.
ב-24 בנובמבר לאה הגדירה לנו אחת ולתמיד מהו פופ ומהו רוק, וגם מהי בלדה
ב-27 סיפר לנו דרור על הודעה מ-TC לכבוד חג ההודיה. שיהיה לכולם שבוע טוב

crazy4tc

New member
תודה אירנההההה ../images/Emo24.gif

את יכולה להוסיף ב-28 אירנה התחילה שרשרת ארוכה ומוצלחת של עידכונים שבועיים מרגשים!!
אגב, כשדרור הציע שכל אחד יפתח שרשור ליום ואני אמרתי שמספיק יומיים שלושה זה היה כי חשבתי שלא נצליח לעשות את זה... רק שגם תוך יומיים שלושה אף אחד לא פותח שרשור
מסקנה מהעידכון של אירנה- אני שואלת יותר מדיי שאלות

adi u

New member
לרגע פה...

קיבלתי ת'תחושה שרק לאה בפורום... ילדה קבלי ח"ח...מפגינה נוכחות רבה.עוד ימנו אותך למנהלת(קצת נשים בשלטון. מה קרה
) ואירנה לך ח"ח על הסיכום השבועי המוצלח.

למעלה