עדכון שבועי - תוספת

Reeloop

New member
עדכון שבועי - תוספת

מחקר חדש שהתפרסם בעיתון THE MARKER מצביע על התנהגות בלתי הולמת בעליל של מנהלים זוטרים תימנים בצאט תפוז. "ישנם מנהלים אפצ'ייייייייייי תימנדיסקואים שלוקחים את הג'חנון לידיים!" מקרה שקרה כך היה: בשעה 17:39 צהריי היום נכנס לצאט תפוז, חדר 20 פלוס מתאבד פונטציאלי (כמובן שסמיילי הייתה שם להצלה במקרה הצורך) הבעיה שהיה מדובר במנהל מתאבד שהצהיר: "תימני זה הכי אחי: מי שלא אוכל ג'חנון כף ימחא!" מהנהלת תפוז נמסר: "הדבר נלקח בשיא הרצינות ובסבר פנים מחמיר והמשתמש יטופל עם קצת עריסה בלי מלח" וזהו, סופ"ש מצויין לכולם :) מפי כתבנו בשטח: עוץ לך גוץ לך

SuPerliNuX

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

D Smiley

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח איזה קרוע יא בטטוס

תוספת לעדכון שבועי ...

תימני זה הכי אחי מ 20 פלוס נבחר לשומר החודש... פרס ראשון 10 אלף שקל וכרטיס טיסה לאוסטרליה / ניו זילנד פלוס הוצאות אש"ל 200 דולר ליום... נאחל לו כולנו מזל טוב ומי ייתן וימשיך את העבודה הנפלאה שלו... כולכם מוזמנים ללמוד ממנו... סוף שבוע נעים לכולם.. תימניי אנחנו גאים בךךך יא באבאאאא !!!!!

Reeloop

New member
שיעור קצר בעברית..

תוספת שנמצאה כרגע בחיפוש בתוספות של THE MARKER "אין הנחתום מעיד על עיסתו" מסתבר שתימנדיסקו לא מבין את המשפט הזה... P:

D Smiley

New member
איזה שחורי..

שכחת לכתוב מי התנדב לממן את הפרס ואת הטיול הזה לשומר שיזכה.. רמז.. אוראנג אוטנג! אכן כן שחורי! זה הכל עללללללללל ח-ש-ב-ו-נ-ך!!!!!!!! תעשה חיים D:

SuPerliNuX

New member
עוד תוספת לעדכון שבועי

לפי המחקר שפורסם על ידי Reeloop המתאבד הפוטנציאלי טופל ופונה לבית חולים עין הכרם וכנראה שבסובל מפיצול אישיות והמון תודות לסמיילי שלנו וכמו שנמסר מהנהלת תפוז:- אכן מדובר בבן אדם מסוכן ,המשך יום נעים. מפי כתבינו בשטח :-סופריקו מוריקו

<-- סובל מסקסיות יתר...

וייתכן שגם משיעור יתר... אבל בשום פנים ואופן אין לי פיצול אישיות ? נכון תימני ?? נכון הכי אחי...

Reeloop

New member
איזה מקרה עצוב זה רק אני או שאתם גם

רואים את הדימיון בין "תימני זה הכי אחי" לילד הקטן ששלח מכתב ל BOTBOT? חחח יש לו רגשי נחיתות מסכן, לא לכל אחד יש אמא שרודפת אחריו בבית עם ג'חנון וכףכף (וזה ביום טוב..) כן כן אתה סקסי... הכי סקסי אווו כן אתה סקסי נאמר ע"י כל הבנות בארץ "לעולם לא" :)

אתה לא מתבייש ????

אבל אם אתה בעניין של גילויי סודות פה .. אז גם אני אפתח תפה... אתה חושב שאני לא יודע על הסידור שלך עם סמיילי שאתה שולח לה "מתאבדים פוטנציאליים" והיא נהנית מגביעים והודעות לשבח בפורום ובתמורה היא מלמדת אותך לעבוד על מירק על מנת שלא יזרקו אותך מהצאט ????? די כברררר !!! נמאסו עלי הירידות שלכם !!! אני תימני גאה ומקסים ומתוק ויש האומרות אפילו מסתורי... אבל בינינו ? סעאמקקק אני מדהים !!!!!! שיקפצו כל הקנאים !!!!!!!! יאלי.

Reeloop

New member
טוב תרגום מחדש..

למי שלא הבין פירוש המשפט: "אין הנחתום מעיד על עיסתו" בתרגום לתימנית: "יא אחייייי יא אכבר ת'לא יכול להגיד על עצמך "אני כפרה אני שווה אני סקסי ובוטבוט מבין אותי כפרוניםםם ישפונוי אל נאס יא ראב יא אכבר גבר שכמוני מבסוטט עליקום סמאללה עליקום פז'אלוסטה בלאט נחוי פיש פיש זום זום זום עולה הזמר מכברת הדבורים" תמבין עכשיו תימנדיסקו? :)

SuPerliNuX

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי רילוופ

חחחחחחחחחח קרועים חזק חחחחחחח

מידיעה שהתקבלה זה אתה צוות של 30 פסיכאטרים ושוטרים מחפשים אחרי כמה מטורפים מתפוז עם צו מהפסיכי(אטר) המחוזי לאישפוז באברבנל!

חחחחח הכל בזכותי :)

------> המטורף הראשי ... מספר 1 בכל תפוזזז איןן איןןן עלייךךך אתה המלךךךךך יא תימונייייי !!

Reeloop

New member
אין קץ ל..

ג'חנונים שתקפו אותך אה תימנדיסקו? :) חחחחחחח שבוע מצויין שיהיה לכולם ולאיל החלמה מהירה יותר (תראה איך התימנדיסקו תקף תפורום!!!) תחזורררררר כבר :|

Reeloop

New member
סקופ ישיר מכתב מתימנדיסקו לבוט בוט!

BOT BOT היקר שלום, קוראים לי יאלי ואני בן 14, אני גר בשכונת הג'חנון בדירה 12 אני מבלה את מירב שעותיי הפנויות ביום בצאט תפוז. ברצוני להיות שומר בחדר פנטזיה ונשואים נשואות ואני פונה אליך כל הזמן אך ללא תשובה. BOT BOT, למה אתה לא עונה לי? זה בגלל שהשיער שלי קיצר את המקלדת שלך? BOT BOT, כתבתי לך שיר: "אני המעריץ הכי גדול שלך, כתבתי לך מכתב, שיניתי את השיער שלי לכמו שלך ואפילו שיניתי את שמי בתעודת הזהות "BOT BOT2", למה אתה לא מקשיב לי? למה? אני נוסע עכשיו ברחובות (על האופניים) ושומע את הדיסק האחרון שלך אני שר לעצמי את השיר המפורסם שלך "7.9 מייל" ומזמר "יו יו בוט יו יו בוט בוט הופ בוט להלה בוט הופ יו בוט טרופ יו יו P A R T Y" בוט בוט היקר, בבקשה החזר לי תשובה, על החתום: תימנדיסקו בעילום שם X: :) שבוע נהדר

למעלה