עדכון+שאלה

• פותח הנושא d70
  • פורסם בתאריך

d70

Well-known member
עדכון+שאלה בינתיים ה vostro 1500 עובד טוב וחוץ מכנה דרייברים שהיו חסרים הכל עובד חלק... ב device manager ניתן היה לראות שחסרים דרייברים: Base System Device Base System Device Base System Device Network controller עבור ה Base System Device יש להתקין Ricoh driver . עבור ה Network controller : משום מה לא מצאתי באף מקום איזה כרטיס WIFI מותקן במחשב אז פשוט התקנתי את חבילת הדרייברים שמתאימה לכל כרטיסי ה Wifi של DELL. זה חסך לי את כל הניחושים איזה דרייבר ספציפי מתאים.. אפילו הרצתי משחקים שדורשים יכולות גרפיות כמו call of duty 1 בהצלחה וללא תקיעות או סימני מאמץ . אגב,סתם משהו שמשך את תשומת ליבי.... על אריזת הקרטון הודבקה מדבקה שאומרת : "יוצר באירלנד" אולם בתוך הקרטון על הקלקר וגם על המחשב עצמו רשום : " made in poland" מה הקטע?

RoyBO

New member
המחשב מורכב באירלנד, זה לא אומר שכל החלקים מיוצרים שם. הכרטיס במחשב שלך הוא ככל הנראה אינטל 3954 התקן את הדרייבר מאתר דל

d70

Well-known member
.......... הענין הוא שהמדבקה "יוצר באירלנד" היא בעיברית והודבקה על הקרטון בחוץ. "made in poland" כתוב באנגלית על כל הדברים בתוך הקרטון. אני מנחש שליבואן (או מי שמדביק את המדבקות בעיברית) אין מדבקות "יוצר בפולין" בעיברית ../images/Emo6.gif

ypm

New member
המדבקות בעברית מגיעות על הארגז מחו"ל ויש המון טעויות עם המדבקות הללו, דל מחליפים גם חברות יבואן - בקיצור סלט שלם . השאלה הנשאלת מה רשום לך על הנייד עצמו, זה רשום התחתית...

ypm

New member
תיקון: לא שמתי לי שרשמת כבר מה כתוב על המחשב.

sb21

New member
מעניין, דל הקימו מפעל בפולין.... וחלק מהמחשבים אמורים להגיע לארץ מהמפעל בפולין. אם על המחשב כתוב שהוא יוצר בפולין, אז זה מה שקובע.

למעלה