עדכון + שאלה

עדכון + שאלה

שלום לכולן

מי שקראה אותי בהודעה הקודם, אז מעדכנת שהבחור ש'התאהבתי' בו רק מההודעות שהיה רושם לי,
בסוף לא זרמתי איתו, כי הרגשתי שזה לא זה. הוא היה בעל אגו מנופח בגלל המקצוע שלו, ולא הביעה שום אמפטיה או מילה טובה
על כך שאמרתי שלא יכולה ולא רוצה לצאת לדייט כשיש בעיר מגוריי המון אזעקות.
--
הלאה,
הייתי קצת בדאון בגלל המלחמה,
התקשרתי לחברה שמזמן לא דיברתי איתה,
והיא עודדה אותי בחיפוש זוגיות, ושאני כבר אקבע דייטים.
(הייתי בזוגיות במשך למעלה משנה, ו
כבר פנויה ריגשית
אבל עדיין קשורה לאקס בקטע שלא מה היה יכל לקרוא אם...
מן הסתם לעולם לא אחזור אליו יותר)

אז החברה אמרה שאצא לדייטים,
התחברתי לרגשות שלי והחלטתי שאני רוצה זוגיות בלב שלם
ומתחילה בקרוב לצאת לדייטים.

השאלה:
איפה כדאי להיפגש בדייט ראשון
כשהבעיה שלי היא:
אני לא שותה -לא תה ולא קפה
ואני בכלל לא אוכלת במסעדות!
שום כלום, גם לא סלט.

מה אפשר לעשות?
יש לפעמים גברים כאלו שרוצים להזמין בחורה בדייט ראשון,
ולשלם עליה
יש כאלו שעושים זאת כדי לסמן וי שהם היו בסדר בקטע הזה.
ואם אני לא אבקש שום קפה קטנצ'יק יכול להיות שם יחשבו שאני לא מעוניינת להמשיך או משהו כזה.

בקיצור יש כללים כלשהם לדייט שלרוב הוא בבית קפה
ואני תוהה מה אפשר לקנות משם?
חשבתי על מים מינרלים, אך אני לא שותה מים מינרלים שהם קרים מהמקרר...
יש רעיונות? אשמח לעצות!

dify

New member
יופי של נושא לשיחה

אני אישית מאמינה שאחד הדברים הקריטיים בזוגיות היא תחושה נינוחה וכנות. את חוששת שאי רצון שלך בקפה יתפרש כחוסר עניין מצידך, אז תגידי בדיוק את מה שכתבת לנו- אני לא אוהבת קפה, זה לא קשור אליך, אז בוא נמצא כיוון אחר לפגישה.
&nbsp
בעיני, בתור אחת שמאד אוהבת יצירתיות ומקוריות זה יופי של דרך להכיר את האדם שמולי, לראות את התגובה, האם האדם מתבלבל ברגע שמשנים לו את כללי המשחק או האם האדם גמיש וזורם ויצרתי. לפי מה שהוא מציע את יכולה להתרשם קצת מה תחומי העניין שלו. האם הוא הציע מועדון, או טיול בטבע, או משחק ביליארד או אלף כיוונים אחרים, מעולם לא הבנתי למה דווקא בתי קפה :) הדייט הראשון של הזוגה ושלי היה נסיעה משותפת לבאר שבע, היא התלבטה אם ללמוד שם ואני הצטרפתי אליה לנסיעה :) היה כייף לא נורמלי, כולל קפיצה קטנה לשוק וקניית גרביים וחולצה שהיא לובשת עד היום לעבודה מידי פעם (עשר שנים!) לעד הם יזכירו לנו את הדייט הראשון :))))
&nbsp
טיילת, גן משחקים, לונה פארק, סרט, גלידה, פיצה, שווארמה, פלאפל, משחק כדורגל, הופעה בכיכר העיר, בקיצור באמת לא חסר.
&nbsp
ואם את בכל זאת מתעקשת, אז בתור אחת שלא שותה קפה בבתי קפה, אני פשוט מזמינה שוקו
זוגתי מזמינה מילקשייק. אז אם אין ברירה, מוצאים פתרונות

&nbsp
לא יודעת מה הגישה שלך לכסף, אבל מבחינתי זה שאני פמניסטית ואיך אני רואה פמניזם זה לגמרי נושא לשיחה, בטח שיחת היכרות. לכן מבחינתי ברור שאני משלמת על עצמי ולכן כל החלטה לאן לצאת היא החלטה גם שלי, זה לא שמזמינים אותי. וזה לא נורא אם זה עולה יותר כי אין לי לא נעים. מצד שני, לפגישה ראשונה, לא יודעת אם הייתי משקיעה סכום גדול מראש, כי יתכן שלא תהיה כימיה. הכי פשוט להיפגש במשהו חינמי כמו טיילת, דיזנגוף, עזריאלי וכד' ואם יש כימיה מטיילים ומחליטים מה לעשות, אם אין, אז לא חייבם להישאר בכוח.

הממ...

מה לגבי שתייה מוגזת או מיץ?
אפשר גם לבקש מים בטמפ' חדר (רשמתי בהתחלה חדר בטמפ' מים
רואים שאני לא התעוררתי באמת עדיין
).
&nbsp
ואולי בכלל ללכת על משהו אחר כמו משחק באולינג או ללכת לים/מרינה, לאכול גלידה וסתם לשבת ולדבר.
&nbsp
מי אמר שחייבים ללכת לדייט בבית קפה?

אולי תיפגשו בטיילת ותלכו קצת?

בדייט השלישי שלנו הצעתי שנצא לפאב וקסם הסכים בשמחה.
רק אחרי שהזמנתי שתייה והוא הזמין לימונדה הוא אמר לי שהוא לא שותה אלכוהול...
אם הוא היה אוזר אומץ לומר קודם היינו יוצאים למקום אחר. הבנתי למה הוא לא אמר מראש (זה עוד שלב של להרשים ולגשש), אבל סתם חבל.
&nbsp
תציעי חלופה קונקרטית, אל תתקעי את הבחור רק עם "לא".

Feuilleton

New member
בהחלט אפשר להציע דייט "שונה"

שלא יהיה בבית-קפה. את יכולה גם להגיד לו את האמת - שאת לא שותה תה וקפה (אגב - מותר לשאול למה? אולי פספסתי את זה בשרשור הקודם), זה לא דבר שצריך להתחמק ממנו.
אני זוכר שכבר הציעו לי כמה פעמים בדייטים לעשות דייט שונה, של פארק, טיילת או משהו כזה - וזה נשמע לי דווקא רעיון טוב (אבל זה אני).

nate2000

New member
דייט לא סטנדרטי

זה נושא קצת בעייתי כי יש אנשים שרק ישמחו לעשות משהו שהוא לא לשבת בבית קפה ולנקר עם המזלג בסלט ולשתות קפה.
אבל יש גם כאלה שמעדיפים את ההכרות הראשונית להעביר בבית קפה.
לכן אם כבר בוחרים בדייט לא שגרתי רצוי לבדוק מול האדם שמולך וגם לתת הרבה יותר מקום לתכנון. לדייטים האלה יש יותר סיכוי להתפקשש בגלל אי הבנה.
בבית קפה אפשר לשלם מהר ולצאת אם ממש מרגישים שלא הולך אבל אם התכנון הוא אחר ועושים משהוא אחר לגמרי ומקורי לא תמיד מתאפשר לעזוב באמצע וזה בהחלט לא נעים.

sweetdreams

New member
תזמיני מילקשייק, או משקה בבקבוק, מה זה משנה?

בית הקפה נועד לספק לכם את המסגרת הראשונית להפגש בה, כאשר אתם עדיין לא ממש מכירים אחד את השני (או לא מכירים בכלל את השני).
במצב כזה אני מציעה לנקוט באמצעי זהירות בפגישה הראשונה (ואולי גם בשנייה), ולהפגש במקום מוסדר ונייטרלי שאת מכירה ויכולה להגיע אליו וממנו בחזרה לבד. כך שאני לא ממליצה לך לא על פארק, ולא על ים, ולא ספסל באמצע שומקום. בית קפה זה מצויין!
&nbsp
לגבי מה להזמין, זה ממש לא משנה. תזמיני מה שאת אוהבת לשתות - מילקשייק, שוקו, מה שזה לא יהיה.
ואם את ממש לא שותה כלום אז תזמיני איזושהי שתייה קלה בבקבוק (מים מינרליים או משהו אחר), תעשי את עצמך שותה קצת, ותקחי אח״כ את הבקבוק איתך כשאתם יוצאים.

Ginger L Honey

New member
מה את אוהבת לעשות?

אילו היית נפגשת בערב אם חברה, לאן הייתן הולכות?
&nbsp
גם אני לא שותה משקאות חמים, אבל לא אתנגד לסמודי, למשל, מפרות על בסיס מים.
תמיד אפשר למצוא משהו:)

supersonic777

New member
קשה לצאת איתך אפילו לדייט בודד...

לא קפה,לא תה,לא כלום,אז מה כן...?
&nbsp

A לוןA

New member
את צריכה מקום שיהיה לך נוח בו

איפה את אוהבת לבלות? איפה את נפגשת עם חברות/אחיות וכאלה?

למעלה