עדכון + שאלה
מלא זמן עבר מאז שכתבתי פה (אבל אל דאגה, ממשיך לקרוא) מצורפת תמונה של הפאזל שסיימתי בסופ"ש האחרון (3000 חלקים של עולם המים). היה ממש כיף להרכיב אותו הודות למגוון הצבעים והגודל שלו... נורא נהניתי. כעת הוא מצטרף לעוד שני פאזלים גמורים שיש לי ושוכבים באחד החדרים בבית מחכים למסגור. חיפשתי ומצאתי בפורום כל מיני הודעות לגבי למינציה אבל לא הצלחתי להבין את התמונה הכוללת
כמה זה אמור לעלות? יש איזה מקום טוב שאפשר לעשות בו למינציה באיזור גבעתיים - רמת גן (או איזור המרכז באופן כללי)? וראיתי שיש גם אופציה לא למסגר את הפאזל (כמו אלה שיש בפאזלנד - לדעתי פחות יפה) אבל אז עולה השאלה - איך אמורים לתלות אותו על הקיר במקרה הזה? וכמה למינציה אמורה לעלות ביחס לזכוכית? כי ת'כלס אני אבחר בדרך שעולה הכי פחות כסף.. נראה לי. נ.ב - ראיתם שיש בפאזלנד 1+1 על מגוון עצום של פאזלים? חבל שזה רק על פאזלים של עד 2000 חלקים :-\
מלא זמן עבר מאז שכתבתי פה (אבל אל דאגה, ממשיך לקרוא) מצורפת תמונה של הפאזל שסיימתי בסופ"ש האחרון (3000 חלקים של עולם המים). היה ממש כיף להרכיב אותו הודות למגוון הצבעים והגודל שלו... נורא נהניתי. כעת הוא מצטרף לעוד שני פאזלים גמורים שיש לי ושוכבים באחד החדרים בבית מחכים למסגור. חיפשתי ומצאתי בפורום כל מיני הודעות לגבי למינציה אבל לא הצלחתי להבין את התמונה הכוללת