עדכון + שאלה

• פותח הנושא hbam
  • פורסם בתאריך

hbam

New member
עדכון + שאלה

מלא זמן עבר מאז שכתבתי פה (אבל אל דאגה, ממשיך לקרוא) מצורפת תמונה של הפאזל שסיימתי בסופ"ש האחרון (3000 חלקים של עולם המים). היה ממש כיף להרכיב אותו הודות למגוון הצבעים והגודל שלו... נורא נהניתי. כעת הוא מצטרף לעוד שני פאזלים גמורים שיש לי ושוכבים באחד החדרים בבית מחכים למסגור. חיפשתי ומצאתי בפורום כל מיני הודעות לגבי למינציה אבל לא הצלחתי להבין את התמונה הכוללת :) כמה זה אמור לעלות? יש איזה מקום טוב שאפשר לעשות בו למינציה באיזור גבעתיים - רמת גן (או איזור המרכז באופן כללי)? וראיתי שיש גם אופציה לא למסגר את הפאזל (כמו אלה שיש בפאזלנד - לדעתי פחות יפה) אבל אז עולה השאלה - איך אמורים לתלות אותו על הקיר במקרה הזה? וכמה למינציה אמורה לעלות ביחס לזכוכית? כי ת'כלס אני אבחר בדרך שעולה הכי פחות כסף.. נראה לי. נ.ב - ראיתם שיש בפאזלנד 1+1 על מגוון עצום של פאזלים? חבל שזה רק על פאזלים של עד 2000 חלקים :-\

ssyוM

New member
הרכבתי את הפאזל הזה ../images/Emo13.gif

אני יודעת להעריך עד כמה הוא מדהים במציאות לצערי אני לא מבינה בלמינציה. אני מסגרתי אותו עם זכוכית מט- זה די יקר . וממש אין בעיה לתלות אותו ממוסגר. דיבל אחד או שניים פותרים את הבעיה.

hbam

New member
כן, זה יקר

זה לא הגיוני שהמסגור + זכוכית עולה יותר מפי 2 מהפאזל עצמו (עלה לי 350 שקל פעם אחרונה שעשיתי לפאזל של 3000 כזה דבר) ופאזל ממסוגר אין בעיה לתלות... שאלתי איך תולים פאזל לא ממוסגר, כמו שעשו למשל בפאזלנד

ssyוM

New member
../images/Emo45.gif מסכימה ...

יש כמה פתרונות לכך... 1. מסגור ללא זכוכית - לשם כך כדי שתמרח חומר שימור על גבי הפאזל.זה יוזיל לך משמעותית את עלות המסגור 2.חברת הפורום מממאיה35 מצאה פתרון לתלייה באמצעות קליפסים ... אם אתה הולך לתלות את הפאזל על קיר לטעמי זהו פתרון פחות אלגנטי. 3.מסגור בדלית אל כרמל - חברי פורום ממסגרים בדליה עם זכוכית בעלויות מגוכחות - הזדמנות טובה לטייל באיזור ולחסוך לא מעט כסף.

jocie1

New member
תתחדש על התמונה!שיטה נוספת להדבקה על קיר....

blue-tac בצבע כחול או צהוב או כל צבע אחר. מעין פלסטלינה דביקה שניתנת להסרה בקלות גם מהפאזל וגם מהקיר. עלות חבילה 12.- ש"ח (ל 80 קוביות) בחנות לציוד משרדי / ציוד ליצירה. לוקחים מהקוביות מותחים טיפה ומדביקים על הצד האחורי של הפאזל, בעיקר בחצי העליון ומקום או שניים לתמיכה באמצע ולמטה. השתמשתי ב חבילה וחצי של bluetac חדש לגמרי לשלושה פאזלים. מבחן התוצאה: שלושה פאזלים שתליתי מעל לחודשיים תלויים -ולא- צנחו מהקיר

למעלה