עדכון + שאלה

שרינה1

New member
עדכון + שאלה ../images/Emo35.gif

טוב אז כידוע לכם (ולמי שזוכר) הבן שלי בכיתה קטנה בבי"ס רגיל אז אומנם הוא עדיין שואל לגבי החברים שלו מהכיתה הקודמת אבל נראה שהוא משתלב... רואים שהוא מנסה ויש לו מוטיבציה וכמובן שהוא חווה הצלחות (סוף סוף...) אז אני מקווה שיהיה בסדר למרות שהרמה קצת יותר נמוכה ממה שחשבתי הוא לומד בספרים שכבר למד בהם בעבר אבל אז זו היתה כיתה רגילה... בכל אופן יש לי שאלה, למי שיודע, אני יודעת שיש בבי"ס תרפיה במוזיקה וקלינאית תקשורת וכו´ והמנהלת אמרה שזה מיועיד לילדים המתקשים שבכיתות הרגילות ולאלה שבכיתה הקטנה לא נותנים מהשעות האלו האם אכן כך

דליה.ד

New member
היי שרינה, זוכרים אותך.

מאוד מוזר לי מה שהמנהלת אמרה. גם אני מלמדת בכיתת חינוך מיוחד בבית ספר רגיל. ילדי כיתתי, כמו שאר ילדי בית הספר, נהנים ממגוון תרפיות. כמובן מי שזקוק לכך.

2 1 2

New member
כיתה א בבי,ס רגיל

שם לומד בני והוא כרגע מטופל ע"י ריפוי בחיות ולגבי תנועה כרגע החלטנו שלא בעקבות יעוץ עם המרפאה בעיסוק אולם כן הציעו לנו. חוץ מזה יש מורה מתי"א שלשמחתי יושבת איתו בשיעור רגיל ולא בנפרד מכולם.

שרינה1

New member
כן, בהחלט ../images/Emo70.gif

אם זה מגיע לו, אז למה שלא יקבל? לדעתי תרפיה במוסיקה זה דבר נהדר בשבילו אם לא ימגיע - אין לי על מה לריב אבל אם מגיע - אז אני אדבר עם המנהלות ואעמיד אותה על טעותה

צריך לדעת איפה רשומות זכויותייך.

אני מכיר עורך דין שמתמצא בתחום היחסים בין תלמידים לקויי למידה למוסדות חינוך. סביר שיהיו לו כמה רעיונות לגבי דרך בירור זכויותיכם. שמו רן לפיד. טלפון: 054549400 בירור מוצלח

זהבה נ

New member
רגע רגע, מעט סדר בכיתה!!!

בכיתה המיוחדת בבית הספר הרגיל יש תלמידים שזכאים לטיפולים פרארפואיים וזאת על פי המלצת ועדת השמה, את העזרה הזו שניתנת מתוך סל תקציב שנקרא "סל שח"ם" - שרותי חינוך מיוחד. זה לא מגיע מתוך הסל הרגיל של השילוב והמתי"א, אלא מתוך סל תקציב שונה. לכן זה נושא שההערכות לו צריכה להיעשות מבעוד מועד. אתם צריכים לברר מה קורה עם סל השרותים שאמור להינתן בכיתת חינוך מיוחד, בבית הספר הרגיל(במסגרת סל שח"ם). המפקחת האחראית ברמה הארצית על הסל הזה (למיטב זיכרוני) הגב´ לאה שקד, במשרד החינוך בירושליים. כתבי לה מכתב ואני מאמינה שהנושא יטופל. בהצלחה,

למעלה