עדכון רצחני

soapsfan

New member
כתוב למעלה

מה הבעיה לקרוא באנגלית?חשבתי סיימת תיכון ולמיטב ידיעתי אנגלית מתחילים ללמוד כבר ביסודי

חחח....../images/Emo105.gif

אממ...לא סיימתי תיכון ויותר מזה...לא הייתי בארץ כמה שנים! אז..התחלתי ללמוד אנגלית מכיתה י' ועכשיו אני ב-י'ב וזה לא קל להשלים כל מה שהפסדת... בכל אופן, לא בגלל שאני לא מבינה אני מבקשת שתגיד לי...אלא בגלל שאין לי סבלנות לקרוא את הכל... טוב...עכשיו אני יקרא...כדי לא להציק לך יותר מידיי... רק דבר אחד: בקשר להופ ובו....לא צפוי להם משהו טרגי נכון? לא יקרה להם משהו...נכון?!?

i love gina

New member
ספויילר

מה? אני ממש מאוכזב!!! מקווה מאד שזה לא נכון, ובכלל- רחוק מלהיות נכון!! כבר דשנו את נושא השטן, אז למה לחזור על בדיחה פעמיים, במיוחד כשבפעם הראשונה היא לא הייתה מצחיקה? אם זה נכון באמת, אז ממש עלילה מותחת ומעניינת, מה אני יגיד לכם... ממש לא שווה! אני ממש מקווה שבסוף יתברר שזה מישהי אחרת, ויש טוויסטים ועלילה טובה, וכמו שאמרת, שכל הדמויות האלה הלכו לעולם לא לחינם!!!

soapsfan

New member
אז זהו ../images/Emo58.gif

מתברר שמי שנתנה/נתן את המידע עשה זאת כבר פעם במרץ 2002 ומהשהוא כתב ברובו אכן התברר כנכון.חשבתי שהרוצח אמור להיות מפתיע.חשבתי שיהיה משהו באמת מותח ומשהו וטב לעלילה אבל זה סתם לחינם.חשבתי שאמרו שהם לא יהפכו את ימ"ח לתשוקות 2-ובכן הם כן,ואני ממש מאוכזב אם יתברר שעניין השטן הוא נכון.

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

ואגב,אם כן יראו את מרלנה כרוצח: א.אם זו באמת מרלנה,זה לא יהיה הגיוני ויהרוס את הדמות לחלוטין 2.אם זו מתחזה שדומה למרלנה,נגיד האטי,זה עוד יותר טיפשי,האטי עזבה את העיר לפני מלא זמן,היא כבר לא רלוונטית ואמרו שהרוצח יהיה מישהו מוכר ואהוב

אוף....../images/Emo58.gif

כמה אפשר לחזור על אותו סיפור?!? שוב השטן...?!? הם אמרו דמות מוכרת ואהובה אבל האם מרלנה באמת כזאת?!? ובכלל, למה מהתחלה כל החשדות מצביעים עליה?!? במה היא חשודה עיקרית, שאי אפשר להפיל על אחרים? מההתחלה כל הניסיונות של אנשים לנחש הובילו למרלנה... למה דווקא היא? ואם זאת היא...מה לעזעזל מתכוונים לעשות עם הזמות שלה אחר כך?!?

shanyz

New member
דווקא אני אשמח לראות שטן../images/Emo70.gif

כי התחלתי לראות דייז ממש כשהסתיימה פרשת השטן... ולא יצא לי לראות רק בסרטונים במחשב.. אני דווקא מתה לראות את מרלנה שטן!!
זה גם נורא אירוני כי היא מן מלאך כזה בעיני כולם..והיא כאילו התגלמות השטן
חחחחחחחח אבל חבל על כל השחקנים שמתים.. אוף הלוואי וזאת לא מרלנה.. אבל..כנראה שכן.. :S

shanyz

New member
אופס אופס! ספויילר מעלי!!!

כלומר ההודעה שכתבתי היא ספויילרררררררררררררררר

Boran

New member
אם היוצרים היו חכמים

כמו ב-24 למשל (סתם דוגמה) הם היו עושים איזה תימרון, משהו כמו צילום של 3 סצנות במקביל, כשבכל אחת מתגלה הרוצח כמישהו אחר. ככה אף אחד לא ידע מי באמת הרוצח עד שישלחו את הקלטת לשידור.

חחח....../images/Emo105.gif

אממ...לא סיימתי תיכון ויותר מזה...לא הייתי בארץ כמה שנים! אז..התחלתי ללמוד אנגלית מכיתה י' ועכשיו אני ב-י'ב וזה לא קל להשלים כל מה שהפסדת... בכל אופן, לא בגלל שאני לא מבינה אני מבקשת שתגיד לי...אלא בגלל שאין לי סבלנות לקרוא את הכל... טוב...עכשיו אני יקרא...כדי לא להציק לך יותר מידיי... רק דבר אחד: בקשר להופ ובו....לא צפוי להם משהו טרגי נכון? לא יקרה להם משהו...נכון?!?

i love gina

New member
ספוילר

אם זה נכון כמו שאתה אומר, זה הולך להרוס את מרלנה חבל על הזמן... למה שהיא תרצח את כל האנשים האלה? מה עובר עליה??? לפחות, אתם יודעים מה, שיהיה לה סיבה טובה לכל רצח, ככה אולי זה יהיה עוד איכשהו סוחב, אבל אם זה הולך להיות השטן... גוד.. בקשה לא!!!

ליאורה21

New member
ספוילר ארוך..

ממה ששמעתי מחברה שלי שקראה על עלילת הרצח וזה אכן נשמע דמיוני לגמרי אבל זה מה שישודר השנה ככה לטענת מי שרשם את הדברים האלה אז ככה מרלנה היא הרוצחת כי היא גילתה דברים שקשורים לעברה וזה גרם לה לאבד את שפיותה ולהתחיל לרצוח. היא גילתה שבל אינה בתה האמיתית מכיוון שהיא היתה תינוקת סמי חטפה אותה ובסופו של דבר מצאו אותה עם התינוקת בל ומסתבר שבזמן שסמי חטפה אותה היא החליפה בין התינוקות אז יצא שהבת האמיתית נאבדה אי שם ובל שאנו מכירים אינה בתה של מרלנה..!שנית היא גילתה שג'ון אינו ג'ון אלא רומן האמיתי ושרומן הוא בעצם ג'ון האמיתי וכל זה היה פרי תוכניתו של סטפנו ולכן היא רצחה את רומן (שהוא ג'ון האמיתי). בנוסף, היא גם גילתה שקרוליין ידעה שג'ון הוא הבן של אמא של טוני(טוני וג'ון אחים) ושהאבא של ג'ון הוא בעצם שון בריידי בעלה!לכן מרלנה רצחה אותה מרוב זעם או משהו כזה ומגי וג'ק נרצחו כי הם גילו על זהותה. אמרו שגם ויקטור הקורבן הבא כי הוא יגלה אותה. זהו זה כל מה שהיה רשום ואני לא יכולה להבטיח שכל זה אכן נכון!

לא...../images/Emo7.gif + ../images/Emo58.gif

לא מרלנה...אני אוהבת אותה.... חבל על הדמות שלה... מה יעשו איתה אחרי שיגלו? היא לא תעזוב נכון?

למעלה