עדכון ראשון מרעננה:

gabi singer

New member
עדכון ראשון מרעננה:

במשך 24 השעות האחרונות ירדו כאן 23.8 מ"מ.ס"ה מראשית החודש 72.7 מ"מ,עברנו את הממוצע החודשי של רעננה שהוא 63 מ"מ.מתחילת העונה ירדו כאן 691 מ"מ. הממוצע הרב שנתי 602 מ"מ.הטמפ. עכשיו 12.7 מ"צ.הלחות 95% הלחץ 1017.8 מ"מ בעליה.

roni111

New member
עידכון מזכרון יעקב

9 מ"מ ביממה האחרונה, 36 מ"מ במערכת האחרונה, 51 בחודש האחרון 823 מ"מ מתחילת העונה. כרגע מעונן חלקית בעננות בינונית. 13.5 מ"צ ו 78 אחוזי לחות.

supercell

New member
כמויות משקעים בצפון הארץ...

כמויות משקעים: קיבוץ אל-רום, צפון הגולן - 128.6 מ"מ מתחילת המערכת, 190.5 מ"מ מתחילת החודש, 846.4 מ"מ מתחילת העונה. חוות פיכמן (מרום גולן) - 89.2 מ"מ מתחילת המערכת, 792.6 מתחילת העונה. חוות אבני איתן (דרום הגולן) - 78.2 מ"מ מתחילת המערכת, 598.7 מ"מ מתחילת העונה. עכו (גליל המערבי) - 50.4 מ"מ מתחילת המערכת, 530.6 מ"מ מתחילת העונה. חוות מתתיהו (גליל עליון)- 70.1 מ" מתחילת המערכת, 569 מ"מ מתחילת העונה. גורן (גליל מערבי) -85 מ"מ מתחילת המערכת,666.5 מ"מ מתחילת העונה. קרית טבעון (גליל תחתון\עמק יזרעאל) - 78.5 מ"מ מתחילת המערכת, 111.5 מתחילת החודש, מתחילת העונה- 738.4 מ"מ!! אפשר לראות שרוב האזורים בצפון עברו את הממוצע או קרובים לממוצע. אזור חיפה והכרמל עברו את הממוצע ב-10-15 אחוז

בועז ד

New member
שאלה../images/Emo35.gif

ל-supercell שלום: תוכל להביא אולי גם את המצב ביחס לממוצע השנתי-באחוזים וכן אם יש את המצב במרץ האחרון-גשום או לא? ועד כמה-תודה בועז

supercell

New member
תשובה...

הנתונים מהגליל והגולן מאתר של מו"פ צפון ולכן אין לי את הממוצעים לאזור. יותר מאוחר אבדוק באתר של מו"פ את הכמות משקעים מתחילת מרץ. לגבי קרית טבעון: כמות משקעים מתחילת העונה - 738 מ"מ שזה 115% מהממוצע השנתי. לבועז - לפי דעתי, בסוף עונת הגשמים (מאי -יוני) כדי לאסוף את כל הנתונים מכל חברי הפורום שמדדו גשם בחורף הזה ולרכז אותם במקום אחד. מי שרשם טמפ´ במהלך החורף יפרסם את הנתונים שלו(ממוצעים חודשיים). מה דעתך?

ניקולאי

New member
עדכון מאשקלון...

צהריים טובים לכולם!, להלן העדכון... טמפ´: 18.9 מ"צ שמיים: מעונן חלקית בעננות ביבונית רוח: צפ´-מע´ עד דר-מע´ קלה לחות: 51% לחץ אטמוספרי: 1016 מ"ב משקעים: מתחילת המערכת בערב של ה 27/03 ועד היום לפנות בוקר ירדו 22.7 מ"מ, מצטבר עונתי 555 מ"מ. ניקולאי.

בועז ד

New member
לניקולאי שלום-יש לך נתונים על מרץ?

לניקולאי שלום: האם מרץ היה גשום/ממוצע/יבש באזור שלך? עד כה.. תודה בועז

סיכום מערד

המערכת הזאת לא הייתה נדירה רק בצפון, שלושה פרקי גשם שונים (גם בעוצמתם) הראשון היה ענק ומלווה בס"ר השני היה אף הוא ענק וגם הוריד ברד (תאמינו לי חזרתי ברגל מחברים שלי) השלישי היה בינוני ורק גשם ואיזה שתי ברקים , הפרק גשמים הזה הוריד בערד 54מ"מ + 14 מליל הסדר =המערכת הכי גדולה שראיתי מ 92 68מ"מ בערד!!! אני אני כבר כתבתי את ההודעה הזאת אני פשוט רוצה שגם מי שלא ראה יראה

אסף עטר

New member
המערכת הכי גדולה מאז 92 בערד

בדיוק כאשר היתי שם בפעם הראשונה בחיי (משלישי עד שישי) איזה מזל מדהים יפתח נראה לי שמעכשיו ראש העיר שלכם צריך לבקש מהצבא לזמן אותי לעיתים תכופות יותר אצלכם - זה יביא לכם הרבה גשם

ניקולאי

New member
לבועז...

לבועז שלום רב, להלן נתוני משקעים של החודש, עד היום בבוקר: משקעים מצטבר החודש: 23.2 מ"מ שהם כ 48% מהממוצע לחודש מרץ. כרגע ניתן להגדיר את חודש מרץ כיבש... ניקולאי.

בועז ד

New member
תודה-אם תוכל לתת סיכום ביום ב בבוקר

לניקולאי שבת שלום: כמויות הגשמים במרץ מיוצגות עד 08:00 ביום ב-1.4.02 אם תוכל למדוד ביום ב בבוקר ולדווח-תודה על האינפורמציה בועז

ניקולאי

New member
בוודאי!

במידה וירד גשם בלילה/בוקר של ה 01/04 אני יתן דיווח מיוחד. אצלי אני רושם כמויות מה 01/03 ועד 31/03 בחצות ככמויות שירדו במרץ, כל השאר לאפריל... ניקולאי.

rani917

New member
כמויות משקעים בעמק יזרעאל:

58 מ"מ מתחילת המערכת, כ- 85 מתחילת החודש. יותר מהממוצע.

למעלה